Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - II. del

<< < (61/79) > >>

Tejka:
Hvala Nelly, to delam že 2 leti in pol, zato počasi postajam nestrpna ;) ;D. No bo, ko bo, samo da bo :D.
lp
T.

Gaia:
Če postajaš nestrpna, se lekcije še nisi naučila. Ta gre stran, ko je vse v najlepšem redu.

:-* Gaja

silence:

--- Quote from: Gaja on May 20, 2009, 06:38:29 PM ---
--- Quote from: silence on May 20, 2009, 06:58:57 AM ---
--- Quote from: Gaja on May 19, 2009, 05:03:43 PM ---Draga Silence,

Zate sem potegnila karto afirmacij Louise L. Hay:

IMAM IDEALEN ŽIVLJENJSKI PROSTOR: Vidim se živeti v čudovitem prostoru, ki izpolnjuje vse moje potrebe in želje. Nahaja se na prelepi lokaciji in je po takšni ceni, da si ga lahko privoščim.

--- End quote ---

Upsss, ali bo tole držalo? Mogoče pa ne znam povezat s svojo situacijo, ker trenutno se nahajam na lokaciji, ki ni lih prelepa, mi je pa čist OK. Prelepa lokacija je pa 200 km od mene stran, kupljena že pred nekaj stoletji  ;D

--- End quote ---

Kadar nekaj ni čisto prelepo, si zaslužiš nekaj boljšega, kajne? Sicer pa ni nujno, da gre tu za lokacijo, ampak za stanovanje, hišo, bivalni prostor, ki je v skladu s tvojimi željami. Ali razmišljaš o selitvi, ker sem se morda naravnala na to vibracijo?

--- End quote ---

Živjo,

ne, tud o selitvi še ne razmišljam zanekrat  ;)

Gaia:
Silence, morda gre za energije, ki te trenutno obkrožajo. To je preblisk, ki sem ga dobila, ko sem prebrala tvoj odgovor.

silence:
Živjo,

spet jaz ;D

Zanima me, kaj mi angelci pravijo za ponedeljek? :) Če pa bolj konkretiziram, bom v ponedeljek skoraj 100% videla tistega fanta, ki mi je všeč oz. kar par urc ga bom "morala gledati" ;D Pa si nisem na jasnem, naj še vedno gojim kakšne upe ali naj vse skupaj dokončno pozabim :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version