Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI

<< < (90/100) > >>

vidka:
torej zdaj je retro Merkur ze na delu. Pa naj bo... bom pa krizala dneve do konca meseca na koledarju.
tale vikend smo na pol prespali podnevi in ponoci, prelezali in imeli filmske maratone.

Tea:
Smo v obdobju luninega mrka

http://profesionalnaastrologija.com/clanak.php?id=706#.VDINlBarOBs

Opal:
Danes ob 12:35 nastopi  :Lu  :kv  :Ma zato bodimo previdni.
Popoldanske in večerne ure pa bodo precej bolj konstruktivne.

Tea:
bom šla že prej na tenis   ;)  v upanju, da bo malo zakasnilo delovanje

Včeraj sem naredila verjetno neumnost, ampak bil je tako lep lunin trigon z Merkurjem. Kupila sem namreč lopar za tenis, rabljen /kar bi sicer mekur spregledal oz. kupovala sem ga že dalj časa, dogovor s prodajalcem je bil pa tud že pred enim mesecem, se pravi ga je komaj včeraj prinesel za sprobat/. Malo me skrbi le da smo pred luninim mrkom.
No, danes bo zagotovo sproban v celi uri, pa poročam.

vidka:

--- Quote from: Tea on October 06, 2014, 08:26:08 AM ---bom šla že prej na tenis   ;)  v upanju, da bo malo zakasnilo delovanje

Včeraj sem naredila verjetno neumnost, ampak bil je tako lep lunin trigon z Merkurjem. Kupila sem namreč lopar za tenis, rabljen /kar bi sicer mekur spregledal oz. kupovala sem ga že dalj časa, dogovor s prodajalcem je bil pa tud že pred enim mesecem, se pravi ga je komaj včeraj prinesel za sprobat/. Malo me skrbi le da smo pred luninim mrkom.
No, danes bo zagotovo sproban v celi uri, pa poročam.

--- End quote ---

ma kaj tudi pri takih stvareh kot je lopar, se vsi ti planetarni vplivi poznajo?

le glej da ga ne zlomis :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version