Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI
Jane:
Ma Tea saj je samo lopar ;)
Tea:
hahaha, samo lopar sem tudi do zdaj imela ;)
Me je pa Žarek potolažil in skozi tarot pogledal. :)
Tea:
--- Quote from: vidka on October 06, 2014, 08:52:02 AM ---
--- Quote from: Tea on October 06, 2014, 08:26:08 AM ---bom šla že prej na tenis ;) v upanju, da bo malo zakasnilo delovanje
Včeraj sem naredila verjetno neumnost, ampak bil je tako lep lunin trigon z Merkurjem. Kupila sem namreč lopar za tenis, rabljen /kar bi sicer mekur spregledal oz. kupovala sem ga že dalj časa, dogovor s prodajalcem je bil pa tud že pred enim mesecem, se pravi ga je komaj včeraj prinesel za sprobat/. Malo me skrbi le da smo pred luninim mrkom.
No, danes bo zagotovo sproban v celi uri, pa poročam.
--- End quote ---
ma kaj tudi pri takih stvareh kot je lopar, se vsi ti planetarni vplivi poznajo?
le glej da ga ne zlomis :D
--- End quote ---
seveda se, na vseh stvareh
ali tebi ne visi kakšna čist mimo cunja v omari, ali pa čevlji, ki te žulijo hihi
Jane:
Ja nimaš kej glej včasih ne gre, men itak vse stvari v merkurju crknejo npr. zdej hladilnik. Pa kako za vraga naj bom brez hladilnika recimo en mesec, ni šanse :D Crknu je tud pomivalc, ampak tukaj pač čakam...
sasa:
Ne govori, jaz lustra nisem dobila za v sobo, ker je dragi hotel točno določenega, ki je bil znižan, pa ga niso imeli več, razstavnega eksponata mi pa ni hotela dat. ::)
Kakorkoli, jaz se skušam izogibat nakupu med Merkurjem.
Mi je pa sodelavka povedala, da se naslednje leto poroči 27.6. Takrat je Venera že v senci, pa tisti dan je Luna v Škoprijonu... Pa to je točno ta sodelavka, ki je vse tri pogodbe o zaposlitvi podpisala v R planetih. Prvo v R Merkurju, drugo v R Merkurju, tretjo, za nedoločen čas, pa v R Marsu. ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version