Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI

<< < (92/100) > >>

Tea:

--- Quote from: Jane on October 06, 2014, 09:09:34 AM ---Ja nimaš kej glej včasih ne gre, men itak vse stvari v merkurju crknejo npr. zdej hladilnik. Pa kako za vraga naj bom brez hladilnika recimo en mesec, ni šanse :D Crknu je tud pomivalc, ampak tukaj pač čakam...

--- End quote ---

Tolažim se, ker smo se menili že septembra, bom to vzela za prvi korak  ;D

Lahko se izogneš: kupiš rabljenega
                           ali pa imaš stvari na okenski polici - saj zdaj imate dost mraz hihi

Jane:
haha nič jih ne bom mela na polici, hočem hladilnik, pika konec. ;D Danes zjutraj sem ga sama neki šraufala, bom vidla če bo delal zvečer haha :o

vidka:
kaksna ze lezi, to je res, ampak nimam blage veze kdaj sem jih kupila  ;D

in ce ne drugega res na vsake pol leta delam cistko po omarah (takih in drugacnih) in potem podarjam naokoli reci, od oblacil, obutve, zaves, prtov, posteljnine itd...

Tea:

--- Quote from: sasa on October 06, 2014, 09:11:41 AM ---Ne govori, jaz lustra nisem dobila za v sobo, ker je dragi hotel točno določenega, ki je bil znižan, pa ga niso imeli več, razstavnega eksponata mi pa ni hotela dat.  ::)

Kakorkoli, jaz se skušam izogibat nakupu med Merkurjem.

Mi je pa sodelavka povedala, da se naslednje leto poroči 27.6. Takrat je Venera že v senci, pa tisti dan je Luna v Škoprijonu... Pa to je točno ta sodelavka, ki je vse tri pogodbe o zaposlitvi podpisala v R planetih. Prvo v R Merkurju, drugo v R Merkurju, tretjo, za nedoločen čas, pa v R Marsu.  ::)

--- End quote ---

hahaha očitno jo R spremljajo
Mene so tudi dolgo let, ker imam R merkurja natalno, R marsa pa v progresijah.
Zdaj zavestno tole želim malo stran speljat, pa moram rečt, da so stvari nekoliko bolj stabilne in za dalj časa. Prej pa skoz neka fluktuacija /lahko tud črke mal premečemo/  ;)

Drugo leto bo za poroke spet eno čudno leto.
Kako boš dal datum: marec, april mrki, pol r merkur pol pa r venera, pol spet mrki v septembru - do oktobra smo zaključili

Tea:

--- Quote from: Jane on October 06, 2014, 09:13:21 AM ---haha nič jih ne bom mela na polici, hočem hladilnik, pika konec. ;D Danes zjutraj sem ga sama neki šraufala, bom vidla če bo delal zvečer haha :o

--- End quote ---

Hahahaha A JE TO

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version