Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI
cristallyne:
Hi hi hi , eden od kvadratov na luno pa še kakšen baje. :laugh:
No, jaz imam :Lu :kv :Ma oz. ASC :kv :Ma..sicer povešeno res nimam nič :laugh:, me pa res zanima kako vpliva ta kvadrat na izgled ::)
cvetka:
--- Quote from: cristallyne on February 26, 2014, 09:52:33 AM ---Hi hi hi , eden od kvadratov na luno pa še kakšen baje. :laugh:
No, jaz imam :Lu :kv :Ma oz. ASC :kv :Ma..sicer povešeno res nimam nič :laugh:, me pa res zanima kako vpliva ta kvadrat na izgled ::)
--- End quote ---
Mi je hči zadnjič zaupala, da se s sošolkami/prijateljicami večkrat pogovarjajo o tej temi in da imajo nekatere že "čajne vrečkice" ;)
Tea:
Aspekt za povešene joške je Uran v kvadratu z Luno, pa tudi Luna v vodnarju ponavadi
Tea:
--- Quote from: cristallyne on February 26, 2014, 09:52:33 AM ---Hi hi hi , eden od kvadratov na luno pa še kakšen baje. :laugh:
--- End quote ---
ovnovska luna ali luna z marsom včeinoma kaže na manjše prsi - lahko tudi umetne
Tea:
--- Quote from: Pika on February 26, 2014, 09:30:13 AM ---
--- Quote from: Jane on February 26, 2014, 08:26:21 AM ---
--- Quote from: Pika on February 25, 2014, 04:48:11 PM ---
--- Quote from: cristallyne on February 25, 2014, 04:13:37 PM ---So true ;) zato pa so ogledala :)
Ko dojamemo in sprejmemo :Sa in :U lekcije in razbijemo omejitve in strahove :Sa, se lahko odpre ta :NE svet zadovoljstva in blaženosti...itd
Kako leto nazaj sem se jaz tudi spraševala če je moja ura rojstva prava, pa sem šla pokukat v regresijo.
--- End quote ---
Cristallyne,
v regresiji sem videla druge stvari, kot mi jih razlaga astrologija.
--- End quote ---
Jaz sem sele po tretji regresiji videla svoje zadnje zivljenje, ki se ga vidi tudi iz astroloske karte. Prej pa ni da ni. Enkrat sem sla tudi v cas pred nasim stetjem, kjer sem bila zanimivo vizualno zelo podobna sebi sedaj.
Sicer pa ja ker aspekt je za povesene joske hahaha.
--- End quote ---
Hi hi hi , eden od kvadratov na luno pa še kakšen baje. :laugh:
Ne vem.
Ampak pač pri interpretacijah, ki očitno in jasno udarijo mimo, logično podvomim v marsikaj.
Večkrat potem slišim - dečva, si pač nočeš priznat.
Nočem priznat ČESA? Da sem v resnici rdečelasa in skodrana, pa tega pač nočem videt?
Ja najbrž bi res slej ko prej videla rdeče lase in od tega dobila še rdeče oči, če bi le dovolj dolgo buljila v špegu in si to govorila. Pa še špegu bi od silnega napora počil, potem pa ne bi nič več vidla in bi pač lahko samo še verjela.
Pri sedemdesetih bom pa najbrž imela joške že (vsaj) malo povešene in takrat bom najbrž slišala - no kaj sem ti reku.
Jok brate, ne bo šlo.
;)
--- End quote ---
Če je 4 hiša naša najgloblja intima - tisto kar ne želimo vedet - pa Neptun not, mi je kar jasno o čem pišeš.....................
In če je vključena še močna 8 - znaš kar precej dobro izzivati
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version