Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jane on February 26, 2014, 09:39:31 AM ---Hahaha no me zanima recimo kaksne interpretacije si dobila, da ne verjames?
Do zdaj sem imela dve osebi, ki ju tudi zelo dobro poznam, ki jima karta ne spila. Niti tranziti ne, ura je ziher prava. Enkrat sem brala mnenje enega astrologa, pozabila zdaj tocno koga, da v takem primeru dela neko drugo karto. Moram spet ta clanek najdet, ker je zanimivo.
--- End quote ---
Lahko, da ura celo špila. Saj pravim, da od različnih (izkušenih) astrologov dobim različne interpretacije.
Štimalo pa ni vse od tega, da sem bila v otroštvu posiljena, do tega, da sem malodane mentalno zaostala, da sem kot otrok pozno spregovorila (ha ha ha, pediatri so me v resnici označili za čudo vseh čudes, ker sem v razločnih, pravilnih, tekočih stavkih govorila pri 6,5 mesecih in so me razglasili za svetovno čudo...), da ne naštevam, kaj vse so si ravno nasprotno (in čisto narobe!) razložili zaradi mojega natalnega retro merkurja, do povešenih jošk, do tega, da je oče alkoholik ali pa ga nikoli ni bilo, do tega, da se nisem sposobna zaljubit (oz. da še nikoli nisem bila... no ja, res je, zdaj sem prvič, to zdaj vem, tukaj so takrat imeli prav), pa da sem pri enem letu doživela travmo, ki me je zaznamovala za vse življenje in ker zanikam, se pač ne spomnim, ker sem bila še premajhna (spet brca mimo, spomnim se življenja do 6. meseca nazaj (kar je tudi nenavadno, mimogrede) in travme bi se sigurno spomnila), oh......
Pa grdega videza sem tud. Pa si tega nočem priznat. Ajd važi. Bom še koga vprašala. Al pa se bom pogledala v sferično ogledalo in se sprijaznila s sliko.
Skratka, grda, butasta in uboga na duhu. :P
Astrolog je bil pa peder.
cristallyne:
ovnovska luna ali luna z marsom včeinoma kaže na manjše prsi - lahko tudi umetne
:laugh: male, a čvrste.. (ker je itak v :ko)
čajnih vrečk pa nimam :laugh:
Maja:
Majhne in čvrste imam tudi jaz. In desnega opazno večjega od levega. Oz. je desni manj majhen. :laugh:
Jane:
Sori Pika samo ne vem kdo lahko postavi "diagnozo" da si zaostal, samo na podlagi merkurja? meni ce bi pokazali karto totalno prizadete osebe, ne bi vedla. So pac neki indici ki lahko kazejo na to, tako kot moja dvanajsta recimo.
Sem bila tudi pri nekih znanih slovenskih astrologih in vsak ki vidi mojo dvanajsto zacne kvazit neke traparije. tea me je se najbolj prokuzila, zato sem pa rekla da se bom edino pri njej ucila astrologije :)
Tea:
--- Quote from: Jane on February 26, 2014, 02:01:41 PM ---Sori Pika samo ne vem kdo lahko postavi "diagnozo" da si zaostal, samo na podlagi merkurja? meni ce bi pokazali karto totalno prizadete osebe, ne bi vedla. So pac neki indici ki lahko kazejo na to, tako kot moja dvanajsta recimo.
Sem bila tudi pri nekih znanih slovenskih astrologih in vsak ki vidi mojo dvanajsto zacne kvazit neke traparije. tea me je se najbolj prokuzila, zato sem pa rekla da se bom edino pri njej ucila astrologije :)
--- End quote ---
hvala Jane
Ja kdo bo pa skužil 12 hišo, ribe in Neptuna? Megla na kvadrat. Povem iz lastne izkušnje, ker imam vkleščeno znamenje Rib v 1 hiši in vladarja Neptuna konjunkcija Sonce v 8 - šviglu miglu, si tak, kot hočeš biti v danem trenutku, sad te ima, sad te nema hahaha
Rabiš pa dolgo časa, da celo sam sebe pogruntaš. In planetne dispozicijo so. Težje jih je razložit, če se še niso dokončno manifestirale, kar je vsekakor lažje nardit pri starejših ljudeh, ki že imajo za sabo situacije, ki so jih prinesle natalne obljube.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version