PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Evo, malo je dolgo trajalo...http://shrani.si/f/d/wx/TFMvivP/planeti-zdaj.png To je zdaj ta karta, katera kaže, kje bi naj bili planeti ta trenutek.Do je pridem tako, da na astro.com grem podFREE HOROSCOPES, potem pa pod CURRENT PLANETS (Where are the planets right now')pa ti vrže ven to...
Trenutno imam v svoji okolici dva ki sta se na horuk poročila v soboto, danes sta vsem povedala, nismo vedeli. Eno, ki je dala odpoved in gre v novo službo, dva ki poroko načrtujeta. Se vprašam a je sploh pametno povedat, ali je bolje da sem tiho, da jim še kaj ne obesim, sej odločeni so itak že
Quote from: Jane on March 12, 2014, 10:24:55 AMTrenutno imam v svoji okolici dva ki sta se na horuk poročila v soboto, danes sta vsem povedala, nismo vedeli. Eno, ki je dala odpoved in gre v novo službo, dva ki poroko načrtujeta. Se vprašam a je sploh pametno povedat, ali je bolje da sem tiho, da jim še kaj ne obesim, sej odločeni so itak že jaz sem nehala govorit - ti si pa zapiši datume, ti bodo prav prišli za raziskovanje dolgoročno
Quote from: Tea on March 12, 2014, 10:31:22 AMQuote from: Jane on March 12, 2014, 10:24:55 AMTrenutno imam v svoji okolici dva ki sta se na horuk poročila v soboto, danes sta vsem povedala, nismo vedeli. Eno, ki je dala odpoved in gre v novo službo, dva ki poroko načrtujeta. Se vprašam a je sploh pametno povedat, ali je bolje da sem tiho, da jim še kaj ne obesim, sej odločeni so itak že jaz sem nehala govorit - ti si pa zapiši datume, ti bodo prav prišli za raziskovanje dolgoročno Maš prov
Quote from: Jane on March 12, 2014, 10:34:20 AMQuote from: Tea on March 12, 2014, 10:31:22 AMQuote from: Jane on March 12, 2014, 10:24:55 AMTrenutno imam v svoji okolici dva ki sta se na horuk poročila v soboto, danes sta vsem povedala, nismo vedeli. Eno, ki je dala odpoved in gre v novo službo, dva ki poroko načrtujeta. Se vprašam a je sploh pametno povedat, ali je bolje da sem tiho, da jim še kaj ne obesim, sej odločeni so itak že jaz sem nehala govorit - ti si pa zapiši datume, ti bodo prav prišli za raziskovanje dolgoročno Maš prov Itak. Sem se naveličala, da ljudje podcenjujejo astrologijo.
Gloria,kje planeti trenutno stojijo, vidiš že na prvi strani Astro.comKako se ti planeti trenutno premikajo po tvoji karti, vidiš v opciji Extended Chart Selection/Natal with Transit, pa se ti točno pokaže v kateri hiši trenutno so planeti na nebu glede na tvojo karto.
Quote from: Tea on March 12, 2014, 10:37:10 AMQuote from: Jane on March 12, 2014, 10:34:20 AMQuote from: Tea on March 12, 2014, 10:31:22 AMQuote from: Jane on March 12, 2014, 10:24:55 AMTrenutno imam v svoji okolici dva ki sta se na horuk poročila v soboto, danes sta vsem povedala, nismo vedeli. Eno, ki je dala odpoved in gre v novo službo, dva ki poroko načrtujeta. Se vprašam a je sploh pametno povedat, ali je bolje da sem tiho, da jim še kaj ne obesim, sej odločeni so itak že jaz sem nehala govorit - ti si pa zapiši datume, ti bodo prav prišli za raziskovanje dolgoročno Maš prov Itak. Sem se naveličala, da ljudje podcenjujejo astrologijo. Jaz tudi enostavno ne rečem nič več.Z zanimanjem pričakujem, kako se bodo vse poroke letos rapzletle.Eno imamo 26.4., eno 30.8., zadnjo pa 6.9.