PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Merkur od 6.2.2014 - 28.2.2014 od 7.6.2014 - 1.7.2014 od 4.10.2014 - 25.10.2014Venera od 21.12.2013 - 31.1.2014Mars od 1.3.2014 - 19.5.2014Jupiter od 8.12.2014 - 8.4.2014Saturn od 2.3.2014 - 20.7.2014
Quote from: sasa on March 12, 2014, 11:05:19 AMGloria,kje planeti trenutno stojijo, vidiš že na prvi strani Astro.comKako se ti planeti trenutno premikajo po tvoji karti, vidiš v opciji Extended Chart Selection/Natal with Transit, pa se ti točno pokaže v kateri hiši trenutno so planeti na nebu glede na tvojo karto.Drži.Ampak jaz bi mela te črte al pa tabelo - kateri planet je s katerim v kakem aspektu.Ali pa to že kje piše, pa sem spet slepa kura.Na obeh kartah najdem napisane samo aspekte za natalno karto.
Gloria,kje planeti trenutno stojijo, vidiš že na prvi strani Astro.comKako se ti planeti trenutno premikajo po tvoji karti, vidiš v opciji Extended Chart Selection/Natal with Transit, pa se ti točno pokaže v kateri hiši trenutno so planeti na nebu glede na tvojo karto.
Quote from: Gloria82 on March 12, 2014, 11:52:23 AMQuote from: sasa on March 12, 2014, 11:05:19 AMGloria,kje planeti trenutno stojijo, vidiš že na prvi strani Astro.comKako se ti planeti trenutno premikajo po tvoji karti, vidiš v opciji Extended Chart Selection/Natal with Transit, pa se ti točno pokaže v kateri hiši trenutno so planeti na nebu glede na tvojo karto.Ja sej je tud na astro, ampak je tko da daš narest karto s tranziti npr. na današnji dan in potem v zgornjem levem kotu pri karti imaš nekaj v smislu PDF view in to klikneš in ti vrže vse aspekte ki so na tisti dan z orbisi. Drži.Ampak jaz bi mela te črte al pa tabelo - kateri planet je s katerim v kakem aspektu.Ali pa to že kje piše, pa sem spet slepa kura.Na obeh kartah najdem napisane samo aspekte za natalno karto.Na astro com ni te možnosti. Za to možnost bi morala imeti astrološki program, ki pa kot vem, se jih da potegniti tudi iz neta zastonj. Kot je npr. solarfire al kako že.
Quote from: sasa on March 12, 2014, 11:05:19 AMGloria,kje planeti trenutno stojijo, vidiš že na prvi strani Astro.comKako se ti planeti trenutno premikajo po tvoji karti, vidiš v opciji Extended Chart Selection/Natal with Transit, pa se ti točno pokaže v kateri hiši trenutno so planeti na nebu glede na tvojo karto.Ja sej je tud na astro, ampak je tko da daš narest karto s tranziti npr. na današnji dan in potem v zgornjem levem kotu pri karti imaš nekaj v smislu PDF view in to klikneš in ti vrže vse aspekte ki so na tisti dan z orbisi. Drži.Ampak jaz bi mela te črte al pa tabelo - kateri planet je s katerim v kakem aspektu.Ali pa to že kje piše, pa sem spet slepa kura.Na obeh kartah najdem napisane samo aspekte za natalno karto.
Quote from: Tea on March 19, 2014, 06:29:08 PMQuote from: Gloria82 on March 12, 2014, 11:52:23 AMQuote from: sasa on March 12, 2014, 11:05:19 AMGloria,kje planeti trenutno stojijo, vidiš že na prvi strani Astro.comKako se ti planeti trenutno premikajo po tvoji karti, vidiš v opciji Extended Chart Selection/Natal with Transit, pa se ti točno pokaže v kateri hiši trenutno so planeti na nebu glede na tvojo karto.Ja sej je tud na astro, ampak je tko da daš narest karto s tranziti npr. na današnji dan in potem v zgornjem levem kotu pri karti imaš nekaj v smislu PDF view in to klikneš in ti vrže vse aspekte ki so na tisti dan z orbisi. Drži.Ampak jaz bi mela te črte al pa tabelo - kateri planet je s katerim v kakem aspektu.Ali pa to že kje piše, pa sem spet slepa kura.Na obeh kartah najdem napisane samo aspekte za natalno karto.Na astro com ni te možnosti. Za to možnost bi morala imeti astrološki program, ki pa kot vem, se jih da potegniti tudi iz neta zastonj. Kot je npr. solarfire al kako že.
Se sprašujem kako zelo narobe bi bilo, če bi hormonsko terapijo s progesteronom (zaščita sicer, samo bi jo imela predvsem zaradi hudo bolečih in pretirano krvavečih menstruacij) kar zdaj. Načeloma sem mislila počakati do konca rx, julija recimo, pa se po dveh zaradi bolečin neprespanih nočeh sprašujem ali bom zdržala