Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI  (Read 64258 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
Re: PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI
« Reply #285 on: May 26, 2014, 09:05:44 AM »
sam da se  :Sa odmakne od  :So se že zredim nazaj ??? ko je bil  :Sa na  :Ve sem si kupila par tinimini hlač, ko sem jih še ponosila ko je bil  :Sa na  :So.. no, očitno bom mogla imet ločeno garderobo-saturnovska in post-saturnovska :laugh:

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #286 on: May 26, 2014, 04:38:43 PM »
:Ma je zategnil ročno, se obrnil na petah in že gre spet naprej.  8)

to je pa super novica. končno. mogoče bom pa malo lažje zadihala.
 :Ma vladar moje :Lu in  :Ve, pa še tri planeti, z  :Ma na čelu, v njegovi lastni hiši - prvi ..
mogoče bo malo več akcije ??

čisto druga energija, zdaj, ko  :Ma ni več v R gibanju. Se vidi, da imam preveč planetov pod njegovo vladavino.. samozavest in odločnost se mi je vrnila...jeeej.. res, čist drugo... :-*

Lisa, jaz pa vidim tvoje stanje takole: ker je  :Ma vladar tvoje 3H, se je sedaj popravil/zgladil tvoj odnos do bližnjega okolja, tudi  :Ve sedaj bolj blesti, natalno imata  :Ma in  :Ve blagodejen  :sek, ali sem brcnila mimo?

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #287 on: May 27, 2014, 05:38:05 AM »
Cvetka, nisi brcnila mimo, edino mogoče pri vladarju hiš.
 :Ma je vladar 2.hiše, zato z njim povezana tudi moja samozavest/vrednost ?  :-*
 :Ve je vladar 3.hiše in tudi 8.hiše.
Je pa res, da  :Ve , zdaj bolj blesti....v natalu tvori  :sek:Ma, ki je njen vladar.
Drugačna/ boljša energija me je zajela. ;) Pa več energije za delo in šport imam.
« Last Edit: May 27, 2014, 05:39:50 AM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #288 on: May 27, 2014, 10:00:30 PM »
Lisa, se ti moram opravičit za tako zapisano napako - enostavno sem hotela videt  :Ma kot vladarja 3H in se mi je kar vštulil zraven, lepo bodi še naprej.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #289 on: May 28, 2014, 06:26:45 AM »
Saj v bistvu je  :Ma tudi povezan z mojo 3. hišo, ker je  :Ve vladar. Tako, da v bistvu nisi dosti brcnila mimo. ;)  Lepo bodi tudi ti :)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #290 on: June 06, 2014, 01:51:58 PM »
Punce mene pa nekaj zanima, zdaj je ponovno retrogradni Merkur na delu a ne?
Kako je zdaj s kaksnimi posli in iskanjem posla, z oglasevanjem podjetja in dejavnosti itd...? Ali je bolje počakati da mine, ker bo bore malo efekta?

Razmisljam namrec, da bi dala na radio, internet, itd oglase za fantovo firmo....ker je trenutno tako mrtvilo, da ce ne bi bilo prihrankov ne bi imeli za kruh :(

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #291 on: June 09, 2014, 10:35:20 AM »
O tem R  :Me je kar nekaj napisanega tudi na tem forumu, čisto frišen sestavek je pa tukaj

http://www.sensa.si/horoskop/planeti/junijski-retrogradni-merkur/

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #292 on: June 09, 2014, 11:26:57 AM »
Nad oblaki, potem pa trdno na tleh.. :laugh: TRUE (FOR ME)
Rabim še sončno kremo :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #293 on: June 09, 2014, 12:42:08 PM »
Jaz se pa te dni tako dobro počutim. Optimistično, brez skrbi, še tistih, običajnih, ni ... Mogoče je kriv  :J :tr :So.
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #294 on: June 09, 2014, 12:57:52 PM »
Jaz imam tudi ta tranzit. Ko bo se vsaj kaj lepega zgodilo..karkoli..sam da nebi bila skoz takooo zamorjena

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #295 on: June 09, 2014, 01:05:41 PM »
Osebno mislim, da tranziti veliko bolj, kot na konkretne dogodke, vplivajo na notranje dogajanje.

:J :tr :So tudi, npr., kot piše, vpliva na ureditev življenjskega okolja, na finance, pa tega, vem, da ne bo zdaj v teh dneh, kolikor še traja ... Mogoče boš pa ti pri tem imela več sreče, jaz bom pa samo optimist. Soditi, kaj je bolje, je pa nemogoče. Kljub vsemu, sem še vedno raje v sebi srečna kot bogata.
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #296 on: June 09, 2014, 01:28:58 PM »
Ja vem ja..
Točno lani poleti, ko sem imela  :J :tr :Ve, sem imela hkrati  :Sa :kon :Ve, tako da je bil  :Sa močnejši z depro

Letos pa..hm..sej ne potrebujem veliko da bi bila vesela, vsaj kak vic bi lahko kdo povedal, da bi me v smeh spravil..
res tako furanje življenja res ne gre več..

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #297 on: June 09, 2014, 11:37:38 PM »
Ah vsi imamo nekaj.  Meni je počilo zadnjič in sem sina ven vrgel, saj presegel je vse dovoljene in normalne meje. Tistikrat sem imel T :Sa  na N  :NE   V četrti hiši kajpak. 

Andres
« Last Edit: June 09, 2014, 11:43:31 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #298 on: June 10, 2014, 09:07:21 AM »
Uf, Andres, verjamem, da si imel pestro.  ???
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #299 on: June 11, 2014, 07:02:02 AM »
Osebno mislim, da tranziti veliko bolj, kot na konkretne dogodke, vplivajo na notranje dogajanje.

:J :tr :So tudi, npr., kot piše, vpliva na ureditev življenjskega okolja, na finance, pa tega, vem, da ne bo zdaj v teh dneh, kolikor še traja ... Mogoče boš pa ti pri tem imela več sreče, jaz bom pa samo optimist. Soditi, kaj je bolje, je pa nemogoče. Kljub vsemu, sem še vedno raje v sebi srečna kot bogata.

Tranziti so sprožilci dogodkov ali situacij! Le da jih včasih ne prepoznamo dobesedno, pač pa šele ko se čas odmakne

Pri Jupitru pa je tako, da zanj to še posebno velja. On natrese priložnosti. Če jih vzamemo je pa od nas odvisno.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif