Author Topic: ne/plodnost  (Read 2694 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
ne/plodnost
« on: December 26, 2013, 10:27:21 AM »
Zdravo,

prebiram na forumu, pregledujem svojo karto, iščem in brskam po ineternetu med članki, a vendar mi pri vse skupaj ne gre najbolje.

S fantom si izredno želiva otroka, delava na tem vec kot pol leta. Kot sem brala, nekaterim to rata mimogrede, ce se lahko tako izrazim, no pri drugih oitno ne gre tako zlahka.
Poskusam pomagati na vse mogoce nacine, da pijem caj krvomocnice ki naj bi pomagal pri zanositvi, fant pije veliko vitamina C, ki naj bi njemu pomagal pri semenu.

Bi lahko pogledali se astrolosko, kako nama kaze? On ima namrec prazno 5.hiso, jaz pa imam v peti hisi postavljene 3 planete, ki pa (kot sem brala po clankih) nakazujejo tezave  pri zanositvi.

Bi lahko se kdo od vas, malo bolj strokovno pogledal to podrocje?

Se podatki obeh:

jaz: 26.09.1980 ob 00:10 v Ljubljani
on: 11.03.1976 ob 15:30 v Novi Gorici.

Resnicno bi bila vesela kakrsnekoli informacije ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: ne/plodnost
« Reply #1 on: December 26, 2013, 11:41:56 AM »
Tud jaz imam saturna in plutona v 5 hiši, pa imam dva  ;) Sedaj je saturn v škorpijonu, tako da ti bo itak prehodil vse te planete in glede na urana v peti in vrh 8 hiše, bo takrat ko najmanj pričakuješ  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #2 on: December 26, 2013, 12:09:56 PM »
Zdravo,

prebiram na forumu, pregledujem svojo karto, iščem in brskam po ineternetu med članki, a vendar mi pri vse skupaj ne gre najbolje.

S fantom si izredno želiva otroka, delava na tem vec kot pol leta. Kot sem brala, nekaterim to rata mimogrede, ce se lahko tako izrazim, no pri drugih oitno ne gre tako zlahka.
Poskusam pomagati na vse mogoce nacine, da pijem caj krvomocnice ki naj bi pomagal pri zanositvi, fant pije veliko vitamina C, ki naj bi njemu pomagal pri semenu.

Bi lahko pogledali se astrolosko, kako nama kaze? On ima namrec prazno 5.hiso, jaz pa imam v peti hisi postavljene 3 planete, ki pa (kot sem brala po clankih) nakazujejo tezave  pri zanositvi.

Bi lahko se kdo od vas, malo bolj strokovno pogledal to podrocje?

Se podatki obeh:

jaz: 26.09.1980 ob 00:10 v Ljubljani
on: 11.03.1976 ob 15:30 v Novi Gorici.

Resnicno bi bila vesela kakrsnekoli informacije ;)

Mars Uran v 5 in dispozija v Plutona Merkur opozicija Luna v Ovnu nista ravno najboljša obeta

seveda pa tvorita JOD, v katerega je vpleten Jupiter, kot drugi vladar 5 hiše

Vse skupaj, da zdaj ne pišem cele dizertacije diši po tem, da bo tale otrok stvar usode in nepričakovane zanositve, ko se stres o tem, kdaj to mora biti, pomiri.

Najverjetneje, kot je Jane že rekla, ko bo tam gor letos hodil Saturn. Pa seveda Jupiter v 1. Drugač pa pol leta je čist premalo časa za to, da bi delali paniko. Manjka mi tudi karta s progresijami in tranziti.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #3 on: December 26, 2013, 01:14:21 PM »
Mars Uran v 5 in dispozija v Plutona Merkur opozicija Luna v Ovnu nista ravno najboljša obeta

seveda pa tvorita JOD, v katerega je vpleten Jupiter, kot drugi vladar 5 hiše

Vse skupaj, da zdaj ne pišem cele dizertacije diši po tem, da bo tale otrok stvar usode in nepričakovane zanositve, ko se stres o tem, kdaj to mora biti, pomiri.

Najverjetneje, kot je Jane že rekla, ko bo tam gor letos hodil Saturn. Pa seveda Jupiter v 1. Drugač pa pol leta je čist premalo časa za to, da bi delali paniko. Manjka mi tudi karta s progresijami in tranziti.

Tea, ni problema, tukaj dodajam karte. Upam, da so narejene / pripravljene pravilno  :)

njegova karta:

moja karta:

Kaj pomeni: Mars Uran v 5 in dispozija v Plutona Merkur opozicija Luna v Ovnu nista ravno najboljša obeta?
Oziroma, kaj prinašajo ti aspekti?

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #4 on: December 26, 2013, 01:17:41 PM »
Tud jaz imam saturna in plutona v 5 hiši, pa imam dva  ;) Sedaj je saturn v škorpijonu, tako da ti bo itak prehodil vse te planete in glede na urana v peti in vrh 8 hiše, bo takrat ko najmanj pričakuješ  ;)

Tu gledas previdevam da samo mojo karto. Kako pa pri tem vsem vpliva karta mojega partnerja?
Oziroma, je potrebno pri tem gledati tudi kako stojijo in kam ga sibajo tudi njegovi planeti, da se kaj pokrijejo med seboj, ali to ne igra neke bistvene vloge?

Tea, ja pravijo, da takrat ko si najbolj zelis, da je telo in vse skupaj res pod velikim stresom, in se naredijo kot nekaksne notranje blokade... Ampak dejstvo pa je tudi, da je tezko kr odmisliti, in odplavati v kake druge vode.

Mogoce pa k vsemu teu stresu trenutno pripomore se dejstvo da sem doma brez sluzbe, in imam se toliko vec casa za brskat po netu in brati vsesorte... in ja tudi razmisljati o tej temi :) priznam, smotana sem :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #5 on: December 26, 2013, 01:25:23 PM »
Vidka, v teh letošnjih tranzitih in progresijah so obeti spodbudni za tvojo željo
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #6 on: December 26, 2013, 11:28:42 PM »

Isto ima moja mami.
Je pa res, da je prvi sin, moj brat, ki je bil rojen pred drugim bratom in mano, pokojni.
9ZK 656

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #7 on: December 27, 2013, 07:35:40 AM »
Maja, kateri planeti pa so botrovali temu dogodku? In takrat ko se je to zgodilo, in kako se to kaze v natalni karti?

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #8 on: December 27, 2013, 09:40:21 AM »
Z mojim znanjem bi težko točno rekla ... Bilo je okoli Saturnovega povratka, kot gledam ...
Sploh ne bi rada karkoli diskutirala okrog smrti, ker je tema zelo delikatna, in, kot pravim, ne poznam astrologije tako dobro, da bi lahko določala take dogodke. Smrt ima že sama po sebi več oblik, ni nujno, da je telesna ...
Da ne bo po nepotrebnem nesporazumov ter slabe volje in strahu.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #9 on: December 27, 2013, 04:25:49 PM »
Še moj prispevek na tole temo:

tudi moja (odrasla) hči ima v 5H  :U in  :NE, prav tako se ta hiša začne v  :Sk, oba planeta imata negativen aspekt z luno.
Ima pa 2 čudovita otročka, jaz pa še bolj prečudovita vnučka. Se zahvaljujem vsem planetom, vsakemu posebej in osončju, da je tako.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #10 on: December 28, 2013, 09:23:38 AM »
Vidka, v teh letošnjih tranzitih in progresijah so obeti spodbudni za tvojo željo

Tea, letosnji, mislis kot perioda naslednjih 12 mesecev, predvidevam :) Ker letos, je ostalo samo se nekaj dni,pa se bo ta cas se prehitro obrnil.

Ocitno si bo treba najti kaksno "zaposlitev", ki bo odgnala preveliko razmisljanje o tem podrocju...

Se da videti, če bo ta otrok edinec, ali bo cez cas, imel se kaksno druzbo? DEjstvo je, da moram priznati, se vcasih obremenjujem tudi s tem, da nisem vec tako mlada, in da cas bezi.
Kako pa je s partnerjevo karto?

JAz paletim malo studirati in brskati kaj pomenijo ti vsi aspekti, ki ste jih tukaj nanizale  ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #11 on: December 28, 2013, 06:28:41 PM »
Vidka, dobri obeti za nosecnost se kazejo  v drugi polovici prihodnjega leta, ko bosta t   :J in p  :Lu preckala asc in se zacela sprehajati po 1.hisi. Jupiter je v natalu drugi vladar tvoje 5. hise in luna je vladarica tvojega horoskopa in ze tako lahko pokazatelj za nosecnost.
Tudi t saturn ti pride na n marsa v 5. hisi in t pluton  naredi polsekstil s p marsom, ki je se vedno v 5. hisi. Tako pluton kot mars sta vladarja tvoje 5. hise, mars tudi vladar 10. hise( druzbeni status, mama).
Veliko verjetnost za nenadno zanositev glede na tvoj natal pa vidim tudi sredi leta 2016 (jun, sept), ko bo t  :U (vladar. 8.hise-zanositev in v natalu stoji v 5. Hisi) prvic preckal tvojo n luno v 10. Hisi( kot sem ze omenila, je to vladarica horoskopa) kar pomeni nenadno spremembo statusa v druzbi....se enkrat jo bo preckal marca, aprila 2017, tako da obeti so dobri ;)
Sedaj pa se sprosti in preprosto uzivaj v seksu samem :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #12 on: December 31, 2013, 12:41:13 PM »
Vsem skupaj resnicno najlepsa hvala za vse vase odgovore.
Sicer vem Tea, da si rekla, da pol leta ni veliko, ko clovek poskusa, pa se ne prime, vendar kar mocno udari na psiho, in te zacne vse mogoce skrbeti.
JAz pa ko sem take narave, da se za vse prehitro zasekiram, in vidim probleme (cetudi jih ni), potem mi zna narediti skrbi in pretirane misli, da kaj pa ce je kaj narobe?

Ste me vse ve dame, prav lepo potolazile z vasimi odgovori, in ze pisem na seznam novoletnih zaobljub, "bolj sprosceno in neobremenjeno zivljenje"!

:-* :-* :-*