Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kot je navada na nasem forumu, ponujam napotek za 2014 in sicer karte zivljenski namen. Torej kogar zanima kaj je njegov namen v letu 2014 naj se javi
Z veseljem bi kakšno usmeritev. Hvala
Jane, bi lepo prosila se zame kaj je moj namen. Hvala
Še jaz, se tudi postavljam v vrsto, in seveda prosim,
Quote from: Jane on January 01, 2014, 09:41:11 AMKot je navada na nasem forumu, ponujam napotek za 2014 in sicer karte zivljenski namen. Torej kogar zanima kaj je njegov namen v letu 2014 naj se javi Lepo prosim, tudi jaz.Zelo zanima
Quote from: Tejka on January 01, 2014, 02:13:53 PMZ veseljem bi kakšno usmeritev. Hvala malo si pozabila na moč kristalov, letos se malo oboroži z njimi in odkrij njihovo moč. Boš lažje manifestirala stvari
Quote from: sanjalka on January 01, 2014, 02:24:09 PMJane, bi lepo prosila se zame kaj je moj namen. Hvala Komunikacija je tvoja vrlina. Razvijaj jo v tem letu in pomisli, da bi imela kakšne delavnice, kjer bi lahko ljudem razložila temo, ki jo dobro obvladaš.
Quote from: cvetka on January 01, 2014, 02:36:37 PMŠe jaz, se tudi postavljam v vrsto, in seveda prosim, Zadnje čase stagniraš in ne veš kaj bi počela. Tvoj namen je letos, da se izobražuješ in dopolnjuješ v nečem, kar bi ti lahko kasneje prineslo dodatni vir dohodkov.
Jaz se tudi javljam, prosim