NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tejka on January 02, 2014, 11:34:45 AMPofočk ŠkorpijonLeto, ko boš želela kontrolirat in nadzirat okoliščine. Leto, ki ti skozi odkrivanje skritega, prinaša neverjetno moč - za vse kar boš želela.Pa seveda leto, ko se boš spoznala tudi s skrivnostmi seksa, deliti nekaj z drugimi in na kakšen način itd....
Pofočk
Quote from: Nena on January 02, 2014, 11:21:03 AMQuote from: Tea on January 02, 2014, 11:15:49 AMQuote from: Nena on January 02, 2014, 11:11:00 AMQuote from: Tea on January 02, 2014, 11:04:39 AMQuote from: Nena on January 02, 2014, 10:11:03 AMFočk, fočk.... HvalaaaaMerkurPotovanja, komunikacija, učenja, druženja, poučevanja, urejanje dokumentov itd.........Pomembno leto za analizo in zavedanje svoje moči uma Hvala Tea Zanimivo leto se obeta...prvo potovanje že februarja..dva meseca bivanja v tujini, pa da vidim kako se bom znašla Kaj razmišljaš o selitvi?Odlično se boš znašla - nobenega dvoma - Merkur je prilagodljivZa moj deviški um se nisem vezala na daljši rok...sem rekla najprej dva meseca, da vidim kako in kaj...zdaj samo še stanovanje najdem in recimo, da je vse pripravljeno za prvo avanturo...Selitev pa....pustimo času čas, kaj prinesejo okoliščine in kdo ve kaj še... odlično, čestitke smo itak v časih, ko nič več ne traja dolgo in so spremembe kar sestavni del življenja. Sem pa vesela za tvojo avanturo, ki nedvomno prinaša veliko znanja, izkušenj in veselja.
Quote from: Tea on January 02, 2014, 11:15:49 AMQuote from: Nena on January 02, 2014, 11:11:00 AMQuote from: Tea on January 02, 2014, 11:04:39 AMQuote from: Nena on January 02, 2014, 10:11:03 AMFočk, fočk.... HvalaaaaMerkurPotovanja, komunikacija, učenja, druženja, poučevanja, urejanje dokumentov itd.........Pomembno leto za analizo in zavedanje svoje moči uma Hvala Tea Zanimivo leto se obeta...prvo potovanje že februarja..dva meseca bivanja v tujini, pa da vidim kako se bom znašla Kaj razmišljaš o selitvi?Odlično se boš znašla - nobenega dvoma - Merkur je prilagodljivZa moj deviški um se nisem vezala na daljši rok...sem rekla najprej dva meseca, da vidim kako in kaj...zdaj samo še stanovanje najdem in recimo, da je vse pripravljeno za prvo avanturo...Selitev pa....pustimo času čas, kaj prinesejo okoliščine in kdo ve kaj še...
Quote from: Nena on January 02, 2014, 11:11:00 AMQuote from: Tea on January 02, 2014, 11:04:39 AMQuote from: Nena on January 02, 2014, 10:11:03 AMFočk, fočk.... HvalaaaaMerkurPotovanja, komunikacija, učenja, druženja, poučevanja, urejanje dokumentov itd.........Pomembno leto za analizo in zavedanje svoje moči uma Hvala Tea Zanimivo leto se obeta...prvo potovanje že februarja..dva meseca bivanja v tujini, pa da vidim kako se bom znašla Kaj razmišljaš o selitvi?Odlično se boš znašla - nobenega dvoma - Merkur je prilagodljiv
Quote from: Tea on January 02, 2014, 11:04:39 AMQuote from: Nena on January 02, 2014, 10:11:03 AMFočk, fočk.... HvalaaaaMerkurPotovanja, komunikacija, učenja, druženja, poučevanja, urejanje dokumentov itd.........Pomembno leto za analizo in zavedanje svoje moči uma Hvala Tea Zanimivo leto se obeta...prvo potovanje že februarja..dva meseca bivanja v tujini, pa da vidim kako se bom znašla
Quote from: Nena on January 02, 2014, 10:11:03 AMFočk, fočk.... HvalaaaaMerkurPotovanja, komunikacija, učenja, druženja, poučevanja, urejanje dokumentov itd.........Pomembno leto za analizo in zavedanje svoje moči uma
Fočk, fočk.... Hvalaaaa
Quote from: Pika on January 02, 2014, 10:15:35 AMJaaaaaa, prosim!Hvala! Leto, ko boš uveljavljala svojo moč volje in ki ga lahko kreiraš po svoje. Naredi kar misliš, da je zate prav in izpolni si želje. Moči bo zvrhan koš za prodor in prvo mesto. Čestitke za medaljo
Jaaaaaa, prosim!Hvala!
Quote from: Tea on January 02, 2014, 11:06:05 AMQuote from: Pika on January 02, 2014, 10:15:35 AMJaaaaaa, prosim!Hvala! Leto, ko boš uveljavljala svojo moč volje in ki ga lahko kreiraš po svoje. Naredi kar misliš, da je zate prav in izpolni si želje. Moči bo zvrhan koš za prodor in prvo mesto. Čestitke za medaljo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Kaj pa je bila za ena karta, če sem lahko firbčna? Sonce v ovnu al pluton v ovnu v 1. hiši al kaj?Hvala, Tea!
Quote from: cvetka on January 02, 2014, 10:47:49 AMTudi jaz prosim, Leto bo zaznamovano z spremembo, gibanjem in nestalnostjo. Je pa nujno, da se spremembi prepustiš in da dovoliš, da so informacije, čeravno iz vseh vetrov, del tvojega učenja.Tvoj izraz je letos v komunikaciji: učenju, poučevanju, sporočanju ..........
Tudi jaz prosim,
Ja, prosim
Tudi jaz prosim
Tud jaz se postavljam v vrsto, najlepša hvala
Tea, če lahko še zame eno kartico
Quote from: Azeleja on January 07, 2014, 01:49:34 PMTea, če lahko še zame eno kartico Dvojčki