Author Topic: Saturn 4. del  (Read 48320 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Saturn 4. del
« Reply #255 on: October 09, 2014, 07:33:20 AM »
V ponedeljek imamo en sestanek glede službe.
Vem bolj malo ...
Zdaj očitno bivši lastnik je šel v stečaj ...
Kot vem, zaprli ne bodo ...
Naslednji teden :Sa točno na  :So ...
 :blank:
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #256 on: October 13, 2014, 09:58:25 AM »
Saturn mi očitno nosi tudi neke kožne spremembe. Dobila sem neke čudne izpuščaje, ki jih grem preverit  ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #257 on: October 13, 2014, 10:16:42 AM »
Saturn mi očitno nosi tudi neke kožne spremembe. Dobila sem neke čudne izpuščaje, ki jih grem preverit  ::)

Nekaj ti hodi ven, nekaj očitno čustveno preveč potiskaš vase...
Objem in pobož draga Jane :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #258 on: October 13, 2014, 10:19:36 AM »

Sej sem ravno o tem razmišljala. Ma sem ugotovila, da sem bila tiho, ko so se zgodile ene krivice in sem sama sebi očitala, zakaj sem bila tiho. Pa pač jezna sem bila na une "tapmetne" poleg sebe.Sem malo predihala zdej in spustila. Mogoče bo zdej saturn na marsu in uranu prinesel izbruh nekontrolirane jeze haha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #259 on: October 13, 2014, 10:29:49 AM »

Sej sem ravno o tem razmišljala. Ma sem ugotovila, da sem bila tiho, ko so se zgodile ene krivice in sem sama sebi očitala, zakaj sem bila tiho. Pa pač jezna sem bila na une "tapmetne" poleg sebe.Sem malo predihala zdej in spustila. Mogoče bo zdej saturn na marsu in uranu prinesel izbruh nekontrolirane jeze haha.

Ja, ven je treba dati, pa dostikrat ne vemo ali ne znamo, ker imamo tako močno vcepljene te občutke krivde...
Hm, tudi sama precej delam na tem vzorcu. Mi je Nensi lepo napisala naj meditiram na samozaupanje.
Mah, saturn na marsu ti bo po moje prej bremzal izbruh jeze, na uran pa borba med starim in novim.
Nekaj boš morala opustiti pri uranu in iti naprej. Kje pa imaš saturna?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #260 on: October 13, 2014, 10:44:03 AM »
Sem šla zdaj tvojo karto pogledat.
Ja,saturna imaš v tehtnici, se pravi te uči harmonije v odnosih in pravičnosti, ne preneseš verjetno krivic, učiš se diplomacije. Tam, kjer imamo saturna nam je bilo to znanje v otroštvu navadno odvzeto, starši nam niso pustili pravilno doživeti tega saturna, zato se ga potem še celo življenje učimo.
Ti je bila v otroštvu dovoljena diplomacija, si se lahko od staršev naučila harmonije v odnosih, si doživljala krivico v odnosih?
Druga tema pa je opozicija med marsom in uranom, tukaj pa je precej besa, vendar ga navadno prej dobivaš iz okolja, s stranih drugih ljudi, navadno preko službe ali ljudi, ki jih srečuješ pri vskodnevnih opravkih....
Vprašanje kako sedaj ti dve energiji pravilno združiti, malo opazuj kako to počnejo uranski ljudje, kako oni funkcionirajo, tako se boš najlažje naučila pravilno izražati svojo marsovo energijo, ki je pravzaprav potlačena tja notri v 12. hišo in ti tudi kot taka potlačena ne dovoli pravilno se postaviti zase.
Mars v biku, se znaš postaviti za svoje vrednote, svoje materialne stvari, svoje užitke...? In v konjunkciji z luno-precej borbe z mamo, vse to se ne sme na glas, samo naskrivaj,tam v 12. hiši....čim več športaj, s tem aspektom, se te energije najlažje izžiivijo preko športa.Športaj sama ali naskirvaj, da bo še 12. hiša zadovoljna ;D ali pa kakšne borilne veščine, kjer boš lahko svoja čustva izražala ognjeno, po marsovo...
Ima pa tvoj mars lepe aspekte z jupitrom-jeza se kopiči, če ni izražena in saturnom-vztrajnost (čeprav v različnih znamenjih, ti potem malo oslabijo te lepe aspekte, pa kljub vsemu) v 5. hiši-najlažje ga boš živela preko otrok, hobijev, in spet preko športa...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #261 on: October 13, 2014, 11:24:14 AM »
Ah starši ne bi o tem....kakšna harmonija neki, ni je sploh. Krivic ne prenašam že od nekdaj, včasih sem se ful borila za to, da je bilo vse prav, zdej sem pa mal utrujena, v določenem momentu se mi ni dalo in pol sem si očitala,kaj sem bla tiho. Športat sem pa glih včeraj začela, sem se spravila na en "marinski" trening ala boot camp, že od nekdaj vem da moj mars to zahteva. Vsakič ko sem tako podrta kot sem zdaj, stimuliram tega marsa ravno na tak način. Je odličen način za odvajanje jeze :D Telovadim pa doma, skupaj z otroci :D Je kar zabavno :D

Aja glede mars-uran....itak so ponavadi drugi u iber jezni name, glavo bi mi odtrgali, sem čudak prve klase. Naučila sem se sicer da se stem ne obremenjujem, kaj mene briga kaj si folk misli o meni, me je pa zmotilo zdej, ko so zaradi mene vpletli še mojo kolegico in njene otroke. Takrat sem bila tiho in sem rekla ah kaj te briga kaj govorijo, samo potem me je začelo motit, da bi jim morala povedat svoje zarad kolegice. Sej nekaterim sem že, mogoče sem tud zato pike dobila hahaha.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #262 on: October 13, 2014, 11:57:22 AM »

Jaz sem tudi staknila nekaj po obrazu, ampak že več kot dve leti nazaj ... Pa sploh ne morem odpravit ... Če se me bo služba držala, bom šla na laser.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #263 on: October 13, 2014, 12:17:32 PM »

Jaz sem tudi staknila nekaj po obrazu, ampak že več kot dve leti nazaj ... Pa sploh ne morem odpravit ... Če se me bo služba držala, bom šla na laser.

A pa si šla na pregled, kaj so rekli da je?

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #264 on: October 13, 2014, 12:30:00 PM »
Ja, sem šla. Osebna zdravnica me je poslala k dermatologu. Obakrat diagnoza rosacea. Dali so mi antibiotike pa ni bilo nič boljše. Rekli so, da je edina rešitev laser. Sem šla v kozmetični salon (v Kranju), kjer bi opravila laserske posege, so pa rekli, da to ni rosacea (tudi meni se glede na slike ne zdi) in da mi tam ne bodo delali laserja - da če hočem, grem lahko k Fabianu na laser, ker oni ga ne bodo delali na noben način. Svetovali so mi nek tretma s sadnimi kislinami, ki me je stal isto, kot bi me laser, pomagal pa ni. Po mojem sem bila bolj poskusni zajček, ker so ravno začeli s temi tretmaji.  >:D

Stvar ne izgine in me zelo moti. Sem poskušala tudi sama z raznoraznimi domačimi zvarki - obloga iz gline, jabolčnega kisa, ognjič, kamilice, ni da ni ...
Res, samo, da pridem do denarja, bo to ena izmed prvih investicij.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #265 on: October 13, 2014, 12:35:06 PM »
OK moram pogledat kaj to je. A k Fabianu si šla kej?

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #266 on: October 13, 2014, 12:51:30 PM »
Ne še ... Itak na poseg še ne bi mogla it, zato tudi pokazat še nisem šla.
Ampak tisti dan, ko (če) dobim pogodbo o zaposlitvi, pokličem in se naročim, ker me res moti.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #267 on: October 13, 2014, 12:57:47 PM »
Priporočam dermatološki center Bartenjev, Derčeva ul. 35, Ljubljana.
Ne vem koliko je sicer čakalna doba oz. kakšna je cena za pregled brez napotnice.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #268 on: October 13, 2014, 01:05:22 PM »
Sem že slišala zanj in ga imam pod opcijami.
Imaš kakšne izkušnje z njimi?
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #269 on: October 13, 2014, 01:26:40 PM »
Sem že slišala zanj in ga imam pod opcijami.
Imaš kakšne izkušnje z njimi?
Hči je bila tam zaradi aken, dobila antibiotike in ima sedaj lepo kožo. Saj to ni nič posebnega, vem pa, da ji je takrat bil omenjen laserski poseg v kolikor bi ji ostale kakšne brazgotine.
Sama sem sicer mnenja, da vsi ti zunanji dejavniki so pogojeni z nekim napačnim vzorcem, ki je notranji in je bolezen samo pokazatelj.
Če bi znali pravilno razbrati kateri napačni vzorec delovanja nam določena bolezen kaže, bi bili rešeni zdravil. Je pa res, da je vzorce tudi najtežje odpravljati oz. spreminjati, lažje je popiti zdravilo in začasno smo ok, potem pa spet pride kje drugje ven...Skratka delo na sebi in spreminjanje samih sebe, opuščanje, spuščanje, odpuščanje, svoboda z odgovornostjo, sprejemanje ljubezni...poleg že vsem znanega kot je pravilna prehrana in zdravo gibanje.