Author Topic: Saturn 4. del  (Read 48314 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Saturn 4. del
« Reply #300 on: November 04, 2014, 02:33:33 PM »
V nedeljo sem imela natančno konjunkcijo t saturna na n neptun, tako sta se mi sprožila kar dva joda v natalni karti ::) ::)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #301 on: November 04, 2014, 02:39:37 PM »
In? Razen da si meni knjige prinesla :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #302 on: November 04, 2014, 02:52:35 PM »
In? Razen da si meni knjige prinesla :D

Ponoči me je zbudila hčerka, je imela tesnobo... ::) Me kar malo skrbi.... :'(
Ja, in tebi sem knjige prinesla ;D
Drugače pa je saturn pri meni vladar 5. hiše.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #303 on: November 07, 2014, 02:12:37 PM »
Ata Saturn koraka v 12. hišo.  ;D
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #304 on: November 07, 2014, 02:20:10 PM »
Ata Saturn koraka v 12. hišo.  ;D

ja
Malček bo naporen tisti čas kvadrata z Luno, Venero in Marsom /lahko pa da to pomeni tudi nosečnost Saša, če gledam po dispozicijah/
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #305 on: November 07, 2014, 02:21:00 PM »
Ja, vem, kvadriral mi bo vse naenkrat. Jah nič, bomo mel žurko.  :laugh:

Vem, lahko tudi to pomeni, bomo videli, kako bo. Vsekakor poročam.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #306 on: November 07, 2014, 02:22:08 PM »
Ja, vem, kvadriral mi bo vse naenkrat. Jah nič, bomo mel žurko.  :laugh:

Vem, lahko tudi to pomeni, bomo videli, kako bo. Vsekakor poročam.

Pri Saturnu vedno rečem, da je fajn pogledat obdboja za nazaj - 7 let, 14 let, 21 let  ;)
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #307 on: November 07, 2014, 02:29:26 PM »
Pred 7 leti se je začelo pri meni, hm, težko obdobje. V bistvu je tako bilo, imela sem veliko težav na področju ljubezni (Venera), težavo mi je povzročal faks (9. in Mars) ter takrat se je začela bolezen moojega ata, na katerega sem bila zelo navezana. Potem je umrl po enem letu, 4.5., na dan mojega splava letos, je minilo 6 let, kar je pokojni.

Takrat sem doživela psihični zlom, sesulo me je z vseh koncev in krajev, ker sem bila nanj zelo navezana.

Sem se pa potem pobrala nekako ter ugotovila, da mi tista smer, v katero se obrača moje življenje, ni všeč in sem temeljito spremenila mišljenje, življenje, prijatelje, službo itd.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #308 on: November 07, 2014, 02:33:09 PM »
Aja, 14 let nazaj so se pa začele moje težave na rodilih.

Pa spet je bil vključen maj, ko sem krvavela 2 tedna, šla na urgenco, kjer so mi diagnosticirali cisto na desnem jajčniku ter nepravilnost v maternici.

Takrat sem potem izvedela, da bom morala na operacijo, ker niso vedeli, kaj točno imam.

No, čez 7 let (kako naključno), pa sem izvedela, da imam pregrado skozi celo maternico in da bom morala na operacijo.  ::)

Letos, spet čez 7 let, sem šla pa potem na drugo operacijo, haha.

Jao jao.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #309 on: November 07, 2014, 02:39:25 PM »
No, zdaj ko sva to osvetlili, vidiva tudi vzorec. Ta je zapisan v tvoji natalni karti. Bo treba nekaj nardit za razrešitev notranjega konflikta.
A ti pa ne bi prišla na astrološki tečaj?

Drugač pa sem ti pripravljena tukaj pomagat, če češ. Sicer bo Saturnov pritisk seveda še deloval, je pa fajn, da z njim sodeluješ na pravi način
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #310 on: November 07, 2014, 02:47:31 PM »
Ja, vzorec se mi je začel pred 7 leti, ko sem izvedela za tisto prirojen napako, nikjer mi ni nihče ničesar povedal, ne nič. Od takrat imam konstanten strah, da ne bom morala imet otrok, itak ane.

No, ko se je zadeva razrešila, sem šla na operacijo, pa potem streznitev - še ena operacija, ki sem se ji upirala na vsak način, ane. Sledi zanositev in splav. Pa spet z glavo skozi zid, ne, ne bom operacije. Sledilo je stresnih par mesecev, ko sem čakala, da bo avgust in menstruacija, pa potem operacija, čeprav sem še vedno upala, da bo pa le morda še ena (uspešna) nosečnost.

No, streznitev - operacija, ki je normalno lepo sledila. Ko sem se s tem sprijaznila, je pa tudi to šlo lažje skos. Nisem več pod takim pritiskom zaradi nosečnosti (ja, vzorec, ki se vseskozi ponavlja), pač bo, ko bo, kaj naj. Delam na tem, no, oba, pa naj se zgodi, ko se mora.

Veš, da bi takoj prišla na tečaj, ampak s časom ne bom zmogla, ker vem, koliko sem imela dela s faksom. Če bom še zaradi astrološkega tečaja manjkala sobote, bo preveč zame, ker imam izpitov malo morje. Edina varianta bi bila skype, ker Kranj, kolikor je blizu nekako, pomeni še dodaten čas za vožnjo. Pri kmetiji in vseh mojih opravilih bi šla težka skoz časovno.

Si pa sama rekla, da Skype ni tako, kot je v živo. Bom šla, vsekakor, če bi bil poleti, ko imam čas, oh, takoj podpišem, tko pa..  :(
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #311 on: November 07, 2014, 03:00:30 PM »
Ja, saj gre skupaj.

2001 mi je Saturn kvadriral Luno in Venero  (nato pa še Marsa).

Natalno Luna v opozicijo z Venero pomeni splav in pa poseg na rodilih.

2009 sem bila potem operirana (za poseg sem se odločila 2008, ko je bil Saturn na Veneri ter v opoziciji na Luno).

2014 sem še enkrat izvedela za ponovno operacijo, če pa sama ne bi rinla naprej, bi šla pa najprej lepo na operacijo, pa bi se verjetno izognila splavu. Ampak ne, mogla sem bit trmasta - dejmo zanosit, dokazat zdravnikom, da se motijo. Prva nosečnost - prvi Saturnov povratek, potem je šel rikverc.

Ja. Seveda. Sem dobila po p*.

No, se je pa vsaj zgodilo to preden je Saturn spet kvadriral Luno in Venero. Gremo v ponovni krog, če sem se naučila, al kaj. Operacija je bila pa en mesec pred točnim drugim Saturnovim povratkom.
« Last Edit: November 07, 2014, 03:02:15 PM by sasa »
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #312 on: November 07, 2014, 03:33:57 PM »
Sicer nisem zihr, AMPAK se mi zelo dozdeva, da je bilo ob prvem prehodu Saturna čez mojo Luno dogodek, ki me je kar močno zaznamoval, namreč moj star ata me je skušal spolno zlorabit.

Točnega leta se ne spomnim, vem pa, da je bilo tam tam nekje...

Dodajam: poskusa zlorabe sem se pa spomnila, ko se je bližala opozicija Saturna z Luno, taisti dedek je pa umrl, a bejž bejž, po kvadratu Saturna z Luno, leta 2001. Naključje?
« Last Edit: November 07, 2014, 03:45:03 PM by sasa »
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #313 on: November 07, 2014, 04:23:57 PM »
 :'( >:D
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #314 on: November 07, 2014, 04:32:20 PM »
Tea,

kaj naj rečem. Tko pač je... Sem dolgo skrivala to, šele po njegovi smrti sem to nekako sploh spustila na plano, se sploh do tega pripravila, da sem ta spomin spustila na plano... Še sedaj se spomnim tega trenutka. In ja, umrl je točno tisto leto, ko sem imela težave z rodili, se pravi leta 2001. Maja sem bila na urgenci, avgusta je umrl.
9ZK 674