NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sasa on November 28, 2014, 09:44:42 AMRibja luna je obup lahko. Aha, aha sam sej veš, da je moja aspektirana z
Ribja luna je obup lahko.
Tvoj Saturn ti tudi to leto ni prizanašal, kvadriral je vse skupaj v tvoji 7 hiši in sonce prav te dni Še do 1 tedna v decembru te bo tiščal, potem pa se tebi sprosti zelo fajn čas sekstila s Plutonom, ko boš lahko izrazila vso svojo moč.Škoda, ker nisi dala v podpis karte, ki vsebuje poleg natalne še tranzite in progresije, potem bi ti lahko kaj bolj natačno povedala
Quote from: Tea on October 06, 2014, 07:57:56 PMTvoj Saturn ti tudi to leto ni prizanašal, kvadriral je vse skupaj v tvoji 7 hiši in sonce prav te dni Še do 1 tedna v decembru te bo tiščal, potem pa se tebi sprosti zelo fajn čas sekstila s Plutonom, ko boš lahko izrazila vso svojo moč.Škoda, ker nisi dala v podpis karte, ki vsebuje poleg natalne še tranzite in progresije, potem bi ti lahko kaj bolj natačno povedalaTea...a to pomeni še ta teden Saturna na delu, potem pa končno mal svobode ?
Cakam, da danasnji dan mine in me spusti iz svojega primeza...ta teden se nikakor ne morem premaknit nikamor..
Quote from: Nena on December 03, 2014, 02:27:13 PMQuote from: Tea on October 06, 2014, 07:57:56 PMTvoj Saturn ti tudi to leto ni prizanašal, kvadriral je vse skupaj v tvoji 7 hiši in sonce prav te dni Še do 1 tedna v decembru te bo tiščal, potem pa se tebi sprosti zelo fajn čas sekstila s Plutonom, ko boš lahko izrazila vso svojo moč.Škoda, ker nisi dala v podpis karte, ki vsebuje poleg natalne še tranzite in progresije, potem bi ti lahko kaj bolj natačno povedalaTea...a to pomeni še ta teden Saturna na delu, potem pa končno mal svobode ?Na 27 je do 5.12 - potem pa zate in lunco konec
Pa tudi konec kvadrata na AC/DC. Tudi obremenjujoč dejavnik.
Quote from: cvetka on December 05, 2014, 03:24:50 PMPa tudi konec kvadrata na AC/DC. Tudi obremenjujoč dejavnik.to imam jaz v natalu.
Ups, Lisa, v natalu imaš / s (je manj obremenjujoč aspekt, če gledaš samo tega).
Quote from: Nena on December 05, 2014, 02:57:55 PMCakam, da danasnji dan mine in me spusti iz svojega primeza...ta teden se nikakor ne morem premaknit nikamor.. Obe imava danes finale