PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on April 08, 2014, 04:26:33 PMQuote from: Maja on April 08, 2014, 03:15:33 PMTo sem gledala nekaj časa nazaj v MK. Sem prebrala za Severni vizel v 4. hiši v , torej zase, in je dejansko kar precej držalo.Izguba enega izmed staršev.Eden izmed staršev, ki je bil zelo zahteven (oče).Način življenja ...Da je velika možnost, da ne bom imela potomcev ...Precej sem pa že pozabila.A to je bilo mišljeno za 4. hišo ali za oboje, torej 4. hišo v ?Ali ali je bilo ... Ne vem točno. To je bilo že davnega 2013 ...
Quote from: Maja on April 08, 2014, 03:15:33 PMTo sem gledala nekaj časa nazaj v MK. Sem prebrala za Severni vizel v 4. hiši v , torej zase, in je dejansko kar precej držalo.Izguba enega izmed staršev.Eden izmed staršev, ki je bil zelo zahteven (oče).Način življenja ...Da je velika možnost, da ne bom imela potomcev ...Precej sem pa že pozabila.A to je bilo mišljeno za 4. hišo ali za oboje, torej 4. hišo v ?
To sem gledala nekaj časa nazaj v MK. Sem prebrala za Severni vizel v 4. hiši v , torej zase, in je dejansko kar precej držalo.Izguba enega izmed staršev.Eden izmed staršev, ki je bil zelo zahteven (oče).Način življenja ...Da je velika možnost, da ne bom imela potomcev ...Precej sem pa že pozabila.
Quote from: Pika on April 08, 2014, 02:10:33 PMQuote from: vidka on April 08, 2014, 01:02:00 PMQuote from: cristallyne on April 08, 2014, 07:48:43 AMQuote from: cvetka on April 07, 2014, 09:15:32 PMJaz kar mislim, da se nas že dotika tole aprilsko mrkastično dogajanje, naj že pride pa mine dodajam: pa prinese/odnese tisto, kar mora bit.+1+1!!!komaj cakam da se zakljuci mesec...Meni očitno deluje že oktobrski.Ker če še ne, potem pričakujem, da mi oktobra zrastejo natur turkizni lasje.+1 Sam podpišem za frjolčaste.
Quote from: vidka on April 08, 2014, 01:02:00 PMQuote from: cristallyne on April 08, 2014, 07:48:43 AMQuote from: cvetka on April 07, 2014, 09:15:32 PMJaz kar mislim, da se nas že dotika tole aprilsko mrkastično dogajanje, naj že pride pa mine dodajam: pa prinese/odnese tisto, kar mora bit.+1+1!!!komaj cakam da se zakljuci mesec...Meni očitno deluje že oktobrski.Ker če še ne, potem pričakujem, da mi oktobra zrastejo natur turkizni lasje.
Quote from: cristallyne on April 08, 2014, 07:48:43 AMQuote from: cvetka on April 07, 2014, 09:15:32 PMJaz kar mislim, da se nas že dotika tole aprilsko mrkastično dogajanje, naj že pride pa mine dodajam: pa prinese/odnese tisto, kar mora bit.+1+1!!!komaj cakam da se zakljuci mesec...
Quote from: cvetka on April 07, 2014, 09:15:32 PMJaz kar mislim, da se nas že dotika tole aprilsko mrkastično dogajanje, naj že pride pa mine dodajam: pa prinese/odnese tisto, kar mora bit.+1
Jaz kar mislim, da se nas že dotika tole aprilsko mrkastično dogajanje, naj že pride pa mine dodajam: pa prinese/odnese tisto, kar mora bit.
I'm going. Jutri ne vstanem. Moram se pozdravit ...
No uglavnem, tip kateri mi je všeč iz firme, so ga zdej sile pripeljale k meni, ker sem bila enkrat, pač nekoč, jaz njegova mami. ja fak no.. :-Xhaha