Author Topic: Saturn 3. del  (Read 78589 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Saturn 3. del
« Reply #390 on: January 21, 2014, 08:58:41 AM »
No poročaj  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #391 on: January 21, 2014, 09:31:41 AM »
Jutri ob 11:18 imam točno  :Sa  :kon :So.

Skoraj ob 11:11.  ;D
Pričakujem kaj lepega ...  :blank:

Prvi prehod, a ne?
Kdaj pa začneš s službo? In kdaj bo podpis pogodbe?
Zanima me namreč astrološko kako se bo ta tranzit pokazal.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #392 on: January 21, 2014, 09:55:35 AM »
Jutri ob 11:18 imam točno  :Sa  :kon :So.

Skoraj ob 11:11.  ;D
Pričakujem kaj lepega ...  :blank:

Prvi prehod, a ne?
Kdaj pa začneš s službo? In kdaj bo podpis pogodbe?
Zanima me namreč astrološko kako se bo ta tranzit pokazal.

Prvi prehod, ja.
S službo še ne bom začela čisto takoj, ker morajo še naredit razpis, bla bla bla, da bo vse uradno. Ta mesec zagotovo še ne. Bo  :Ve že šla spet naprej.  ;D

Potem imam še  :U :sek :J,  :U :tr :Me ... Vse kaže na veliiiiko dela.

No poročaj  ;D

Bom poročala.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #393 on: January 21, 2014, 11:38:18 AM »
Poročam. Ob 11:18 me je klical tip, ki je kupil eno izmed knjig, ki jih prodajam.

To najbrž ni to, ampak je bilo pa točno ob tisti uri.  :D
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #394 on: January 21, 2014, 12:23:55 PM »
Poročam. Ob 11:18 me je klical tip, ki je kupil eno izmed knjig, ki jih prodajam.

Haha zanimivo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #395 on: January 21, 2014, 01:45:56 PM »

Ja, zanimivo...
Tranzit  :U na merkur še ni, trenutno imaš natančni aspekt T :U :tr N :J in tudi T :PL  :kv N :Ma, tako da dogaja se vsekakor marsikaj.
Ampak tale tranzit urana na jupitra zna biti zate ugoden, v natalu sta tudi v recepciji, kar pomeni, da ti oba planeta delujeta kar močno.
Uran v natalu je vladar tvoje 2. hiše, hiše denarja, vrednosti, tako da ta ti zna prinesti kaj dobrega. Jupiter v natalu sicer dela  :kv na N venero, hm, ni najboljše, kot da priložnosti v življenju so, pa jih vedno nekaj ovira, da se malo težje realizirajo. Sta pa to kljub vsemu dva dobra planeta, kar pomeni, da ne bi smelo biti preveč ovir.
Ja, seveda ne gre pozabiti T :Sa, ki ga imaš na N  :So.
Malo opazuj in poročaj ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #396 on: January 21, 2014, 07:58:32 PM »
HAHA!
Ma, morm še jst pogledat natančno uro kdaj se zgodi. Tale  :Ve pa mal vleče stvari ja..pri meni tudi

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #397 on: January 21, 2014, 08:26:02 PM »
Na današnji dan, izgleda, ne bo nič posebnega. Tudi pri tranzitu čez  :PL na tisti dan ni bilo nič, medtem, ko je Jane pisala, da je pri njej bilo.  ;)

Tranzit je počasen, zato ne morem pričakovat, da bo sprememba prišla na hitro. Stagnacija je bila dolga, pridobljeno znanje je ogromno, komplikacija do konca zakomplicirana ... Po tem pričakujem velike rezultate/spremembe, ki ne bodo kar padle z neba (nikoli mi nič še ni padlo z neba).

Kot je rekla sanjalka ... Kup stvari se dogaja in končni izdelek bo zmes vsega tega.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #398 on: January 21, 2014, 10:14:39 PM »
Na današnji dan, izgleda, ne bo nič posebnega. Tudi pri tranzitu čez  :PL na tisti dan ni bilo nič, medtem, ko je Jane pisala, da je pri njej bilo.  ;)

Tranzit je počasen, zato ne morem pričakovat, da bo sprememba prišla na hitro. Stagnacija je bila dolga, pridobljeno znanje je ogromno, komplikacija do konca zakomplicirana ... Po tem pričakujem velike rezultate/spremembe, ki ne bodo kar padle z neba (nikoli mi nič še ni padlo z neba).

Kot je rekla sanjalka ... Kup stvari se dogaja in končni izdelek bo zmes vsega tega.

Pri tebi zelo pomembni planeti so  :Sa kot vladar ASC,  :PL kot vladar  :So (in se v svojem znamenju je, tako da je sploh mocan) in se :J kot vladar  :Lu. Pomembno vlogo oz. moc imata tudi planeta v recepciji- :U in  :J.
Kot sem ze napisala, imas vse te planete sedaj aktivirane in malo poglej hise, kje se nahajajo, vladarje in seveda aspekte in dobis zgodbo ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #399 on: January 21, 2014, 10:23:53 PM »
Na hitro, če pomislim, kje kaj stoji, in glede na tole, bi me lahko doletelo kakšno srečno naključje ... :)

Ecco, spet aritmija. Spet med menstruacijo. Upam, da me ne bo panika.  :-X
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #400 on: January 21, 2014, 10:54:25 PM »
Na hitro, če pomislim, kje kaj stoji, in glede na tole, bi me lahko doletelo kakšno srečno naključje ... :)

Ecco, spet aritmija. Spet med menstruacijo. Upam, da me ne bo panika.  :-X

Panika je odraz stresnega stanja, perfekcionizma in strah pred izgubo te poponosti, biti vedno vsem na razpolago, biti vedno resitelj za vse ostale, sami nase pa pozabimo oz. se ne znamo vec sprostiti, napetost misic....
Ko sem bila v tem stanju ( v tvojih letih), me je bilo posteno strah in nisem vedela kako naj si pomagam. Vsi ti govorijo, da se moras sprostiti, ampak kako, ko nek crv v tebi govori, da moras narediti se to pa to, da si odgovoren se za tega in tega, da moras poskrbeti se za tega in tega....
Hm, ce gledam sedaj nazaj, sem bila cisto preresna in preodgovorna za vse in vsakogar, vse sem si nalozila na svoja ramena.
Zacela sem postopoma in sicer: izkljucila sem vso negativno literaturo, nobenih vsakodnevnih novic, porocil, nobenih clankov o boleznih, zacela iskati zabavne, sproscene ljudi, ki so izzarevali sproscenost, lahkotnost, ki so videli v zivljenju se kabj drugega kot samo obveznosti, zacela teci, zacela obveznosti prelagati se na druge, poslusala pozitivno lahkotno glasbo, zacela brati pozitivne lahkotne knjige, clanke.... Skratka zacela sem pocasi spreminjati svojo energijo, okrog sebe sem nezaveno naredila tak pozitiven krog ljudi in zavestno izkljucila vse kar me je obremenjevalo, dusilo, dovolila sem si reci ne zmorem vec in sem prelozila skrb se drugim...postala sem bolj egoisticna, hvalabogu, seveda v svoje dobro....
Res ti zelim, da malo spustis vse skupaj...
En velik objem :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #401 on: January 22, 2014, 01:00:39 AM »
Ko boste obdelale Majin primer bi vas prosil, da odprete novi del te teme, ali Saturn 4. del. 

Nekako smo dogovorjeni, da ima sleherna tema po okrog  25 strani saj tako se kasneje lažje kaj najde kadar iščemo po spominu in ne čez iskalnik.

Vaš portir

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858