Author Topic: Ciganske karte VI. del  (Read 65713 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Ciganske karte VI. del
« Reply #45 on: March 04, 2014, 12:39:39 PM »
o prosim, jaz bi pa za biznis. V kero smer naj se usmerim v A ali B ali oboje skupaj? In ali bo sploh zneslo na svoje?

Vse bo potekalo bolj počasi oz. z nihanji gor dol

Za A boš mogla precej vložit in delat, da bi zmagala
Za B pa rabiš še neke stvari premislit, začela pa bi fajn delat proti koncu poletja, jesen

Vse skupaj je sicer dobro, vendar tebe vidim, da si precej neodločna in ne zaupaš sebi v tem, kar počneš in si misliš, da so tvoja pričakovanja nerealna

Iz tega vidika zaenkrat ne more biti preveč dobrega, saj nisi pripravljena javno se izpostavit na tapravi način. Vsekakor te pri tem skrbijo na nek način tudi otroci in dogodki okrog njih, torej najbrž si misliš, da moraš za vse sama skrbet in da to težko dopušča tebe popolno v nekem projektu.

Jaz te vidim kot zelo uspešno. Do tam bo še malo cincanja. Mogoče preko tega leta, potem boš pa našla svoj ritem in motivacijo in tukaj bo tudi tvoj uspeh. Vidim te na samostojni poti brez poslovnih partnerjev
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #46 on: March 04, 2014, 12:40:36 PM »
Ooooo, prosim.

Kako bo z mojo vitalnostjo - te bolečine, ki me pestijo vsepovsod.

Maja, tole se kaže, da gre e na bolje, spremembe so v teku in s tem tudi tvoje dobro počutje.
Torej kot se vidi zaključevanje bolečin in prihaja več energije

H.V.A.L.A.!

Yesssssss...
Tudi meni se zdi tako. Malo je še za popazit, ampak mi gre res na bolje. Tudi bolj postajam optimistična. No, saj gre eno z drugim.

Po eni strani mi je žal, da nisem urgirala že prej (glede zdravljenja), po drugi strani pa vidim, da mi je pasivno zatišje prišlo zelo prav. Kot nek mejnik med starim in prihajajočim novim.

Ja točno tako .... te pa čakajo zares lepi in uspešni časi.....
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #47 on: March 04, 2014, 12:42:58 PM »
A res!?
Migam z repom.  :laugh:
Se veseliiiiiiiim!!!
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #48 on: March 04, 2014, 12:43:15 PM »
Jaz tudi, prosim.

Me zanima predvsem, kako se bo tole moje zdravstveno stanje rešilo. No, saj veš, kaj mislim  ;D

Jaz bi rekla, da zadevo v enoti 3 pusti nekako počivat in si vzemi čas za premislek. To govori karta vdovca, ljubosumje in izguba
Iztek bo Ljubica - kar vsekakor pomeni, da se bo zadeva rešila preko tvojih pričakovanj, oz. tako, kot si ti srčno želiš. Saj veš da je Ljubica tudi karta nosečnosti.

Problem bo rešen zelo ugodno v enoti 5 ko nasproti sebe dobiš pravo diagnozo in pravo svetovanje.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #49 on: March 04, 2014, 12:44:04 PM »
A res!?
Se veseliiiiiiiim!!!

Ja .. na tvojo prihodnost je karta Darilo - kar je zame najlepša karta sploh v kupčku ciganskih kart
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #50 on: March 04, 2014, 12:45:21 PM »
Jaz tudi, prosim.

Me zanima predvsem, kako se bo tole moje zdravstveno stanje rešilo. No, saj veš, kaj mislim  ;D

Jaz bi rekla, da zadevo v enoti 3 pusti nekako počivat in si vzemi čas za premislek. To govori karta vdovca, ljubosumje in izguba
Iztek bo Ljubica - kar vsekakor pomeni, da se bo zadeva rešila preko tvojih pričakovanj, oz. tako, kot si ti srčno želiš. Saj veš da je Ljubica tudi karta nosečnosti.

Problem bo rešen zelo ugodno v enoti 5 ko nasproti sebe dobiš pravo diagnozo in pravo svetovanje.

Super. JA, 3d ultrazvok imam sedaj 14.3., potem pa se odločimo, kako naprej. Dejansko mi morajo postaviti pravilno diagnozo. Četudi bi morala na operacijo, junija ne bi šla že zaradi izpitov. Bom videla, kako naprej.

Sicer pa hvala ti za tole  :-*
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #51 on: March 04, 2014, 12:45:44 PM »
o prosim, jaz bi pa za biznis. V kero smer naj se usmerim v A ali B ali oboje skupaj? In ali bo sploh zneslo na svoje?

Vse bo potekalo bolj počasi oz. z nihanji gor dol

Za A boš mogla precej vložit in delat, da bi zmagala
Za B pa rabiš še neke stvari premislit, začela pa bi fajn delat proti koncu poletja, jesen

Vse skupaj je sicer dobro, vendar tebe vidim, da si precej neodločna in ne zaupaš sebi v tem, kar počneš in si misliš, da so tvoja pričakovanja nerealna

Iz tega vidika zaenkrat ne more biti preveč dobrega, saj nisi pripravljena javno se izpostavit na tapravi način. Vsekakor te pri tem skrbijo na nek način tudi otroci in dogodki okrog njih, torej najbrž si misliš, da moraš za vse sama skrbet in da to težko dopušča tebe popolno v nekem projektu.

Jaz te vidim kot zelo uspešno. Do tam bo še malo cincanja. Mogoče preko tega leta, potem boš pa našla svoj ritem in motivacijo in tukaj bo tudi tvoj uspeh. Vidim te na samostojni poti brez poslovnih partnerjev

Hvala Tea, ja letos je res veliko cincanja, predvsem ker je tamala še toliko majhna in prvo leto v vrtcu, da nekako ne uspem oddelati svojih 8 ur in težko obema projektoma posvetim čas, kar bi bilo pa potrebno.
Poslovnih partnerjev pa itak ne rabim hehehe.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #52 on: March 04, 2014, 01:03:25 PM »
A res!?
Se veseliiiiiiiim!!!

Ja .. na tvojo prihodnost je karta Darilo - kar je zame najlepša karta sploh v kupčku ciganskih kart

A veš, da sem si jo včeraj izvlekla ... Pa ponavadi niti ne gledam cigank zase ...
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #53 on: March 04, 2014, 01:12:28 PM »
tudi jaz prosim, za potovanje  ;)
hvala  :-*

Predvidevam, da želiš vedet, če boš šla na pot.
Karta težav in karta Duhovnika  - obe govorita o strpnosti. Torej vsaka nepotrpežljivost s tvoje strani, bi ti prinesla težavice. Boš pa to rešila nepričakovano dobro in vse se bo z olajšanjem odvilo, pa zate še boljše, kot pa si zdaj misliš.
Torej ne ubadaj se preveč s tem, prepusti nekaj dni te misli na OFF

Tea, hvala za tvoj vpogled.
Na pot bom šla zagotovo, samo tehtala sem ali aprila ali maja. Čakam na povratno informacijo in od tega je odvisno, pa se mi je mudilo, ker karte so dražje in dražje. Sem si pa res danes zjutraj rekla točno to..ne hiti, se bo razpletlo in pokazalo, kdaj je najboljše zate, da greš. Si mi potrdila točno to.

hvala  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #54 on: March 04, 2014, 01:31:48 PM »
Tea bi te prosila še jaz.
Vprašanje je glede partnerstva-se bo stanje premaknilo iz teh istih vzorcev reševanja težav oz. bova kdaj našla skupni jezik kar se tiče najinih skupnih ciljev-moji, tvoji otroci, moja, tvoja lastnina, moj, tvoj denar oz. kaj naju tukaj omejuje in bremza, da ne zmoreva prestopiti te točke...
Če mogoče karte pokažejo izvor problema in posledično razrešitev?
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Opal

• Mojster
« Reply #55 on: March 04, 2014, 01:48:21 PM »
Danes vam lahko potegnem kakšno karto

Lahko še zame, prosim

Bom kmalu našla novo zaposlitev?

Hvala

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #56 on: March 04, 2014, 02:40:40 PM »
Vprašanje je glede partnerstva-se bo stanje premaknilo iz teh istih vzorcev reševanja težav oz. bova kdaj našla skupni jezik kar se tiče najinih skupnih ciljev-moji, tvoji otroci, moja, tvoja lastnina, moj, tvoj denar oz. kaj naju tukaj omejuje in bremza, da ne zmoreva prestopiti te točke...

Po premisleku boš tole kar dobro uredila. Padli pa sta karti Zvestoba in Poroka. Ta zadnja je tudi pogodba, dogovor ....
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: March 04, 2014, 02:42:46 PM »
Danes vam lahko potegnem kakšno karto

Lahko še zame, prosim

Bom kmalu našla novo zaposlitev?

Hvala

Tole ti pa ne morem obljubit, da bo hitro, oz. ne bo tisto, kar ti pričakuješ. Mogoče bi se nekoliko bolj prilagodila ali gledala bolj na to, da je delo ....
Mogoče vpliva na to tudi tvoja nepotrpežljivost, karte kažejo, da je pametno se umirit in potem dopuščat različne možnosti, še posebno, ker v sebi niti ne veš dobro, kaj bi pravzaprav rada počela
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #58 on: March 04, 2014, 03:45:18 PM »
Če še nisem prepozna...
Nov delovni prostor. Kaj mi prinaša?
Hvala, Tea!  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #59 on: March 04, 2014, 03:50:05 PM »

Po premisleku boš tole kar dobro uredila. Padli pa sta karti Zvestoba in Poroka. Ta zadnja je tudi pogodba, dogovor ....

Hvala srčica :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.