Author Topic: Ciganske karte VI. del  (Read 65790 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Ciganske karte VI. del
« Reply #30 on: February 12, 2014, 12:50:54 AM »
Maja ti si vsestranski multipraktik kar se tiče gledanja v kart...zdaj pa mislim, da je res že skrajni čas, da si omisliš kako boš tega tudi kaj imela...Prakse si si nabrala že dovolj in jo lahko še nabiraš tu na forumu....ampak bejba..akcija :)Pa da pristavim piskerček.. :p Jaz se pa selim v kratkem "na svoje" ...kako se bom znašla? Hvala :*
ŽELJATATSPOROČILOHm. Mogoče ne bi preveč hitela in se res prepričala o vseh podrobostih, da se ne bo potem, ko se boš dokončno odločila, pokazalo kaj, česar nisi pričakovala.

Nimam kaj odlašat...stanovanje je plačano in to je to...še par dni in grem. Pa da vidimo kaj se bo iz tega izcimilo...
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: February 12, 2014, 07:56:25 AM »
Če nisem preveč sitna...  :embarrassed:
Bi še pri Cigankah preverila vprašanje od zadnjič (pri karmičnih kartah).
Nanaša se na novo (no na ponovno obujeno in prenovljeno) idejo, ki jo nameravam realizirat.
Hvala  :-*

URADNIK
NEISKRENOST
BOLEZEN

Mislim, da bodo pri tem težave (glede na Uradnika, sklepam, da bi šlo lahko za pravne ali birokratske?), ki bodo vse skupaj ustavile in zavlekle.

O jebela.
To je pa čisto kontra sporočilo od zadnjič.  :-X
Zadnjič vzpodbudno. Zdaj pa ravno obratno. Kako si pa to lahko razlagam?
Hvala!

Pika

Osnovno pravilo je, da ko dobimo odgovor, naj ne bi več zastavljali enakih vprašanj. Karte se na nek način začnejo delat "norca" iz nas.
Kadar si ne moreš pomagat in vseeno še vedno sprašuješ, potem je merodajen prvi odgovor .....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #32 on: February 12, 2014, 08:11:25 AM »
Tea, hvala!  :-*

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #33 on: February 12, 2014, 09:05:40 AM »
O faj temo si obudila Maja  ;)
Sem v preteklosti cigankam posvečala veliko časa, ful so mi ble všeč...pa tako hude so za razlago razvozlat.

Pa ta karta stalnosti (božje oko)...ta še pa je najtežja od vseh.
Za to karto so pomembne karte ki so padle pred njo in kart za njo naj nebi več odpiral.
Karta v groben pomenu pomeni, da se bo zgodilo, kar se mora zgodit (posledica nečesa iz preteklosti, če lahko tako rečem).
Tisto nekaj kar je naprej začrtano.
Kot neka karta usode.

In da podam en vpogled, za neko službeno zadevo (itak).
Kako kaže z neko spremembo...
-POROKA
-BOLEZEN
-STALNOT

Poroka pomeni na neko združitev, kar pa mina nikakršne veze z to službeno zadevo bi pa lahko rekla, da je to pogovor z spraševalko in nadrejenimi. Njihov odnos.

Duhovnik predstavlja službo (nadrejene), nevesta spraševalko, ženin pa moško osebo, ki je na njeni strani, in bi ji rad pomagal, vendar ji ne more.
Zid pomeni prepreke najbrž v komunikaciji, ker se nikakor ne morejo zmenit...kar še dodatno potrdi karta bolezni, ki kaže na zastoj. Zadeva je zastala....
In pol "božje oko" hmmmmmmmm šment.
Torej moram se vrniti k prejšnima dvema kartama.
....in   :'(
Nevem.
Pojma nimam, kako naj iz prejšnih kart potegnem to kar sporoča v tem primeru božje oko.
Spremembe???
Poroka je velik korak v življenju, in s seboj prinese velike spremembe... Torej bi lahko v prihodnosti prišlo do željenih sprememb?

Sama karto Poroke jemljem kar precej pozitivno. Osebno o čutim kot tarotovi 2 čaši. Po drugi strani, če pa pomislim, bi se pa glede na to, da so na njej 3 osebe, lahko primerjala z Velikim svečenikom ali pa 3 diski ...

S cigankami sem kar malo izgubila stik, tarot veliko bolj začutim - tudi izven pomena posameznih kart. Veliko lažje vidim zgodbo. Mogla bi se ekrat poglobit v ciganke in začutit vsako posebej. Ne morem mimo tega, da jih povezujem s tarotom in poskušam najti pare med obema kompletoma.
Pri vseh kartah grem tudi izven tradicionalnih razlag, če čutim, da je pomen v nekem kontextu drugačen. Karte uporabljam kot orodje za preslikavo informacij iz "etra" v razlago.

Če še malo naglas razmišljam o Poroki ... Tu sta dve osebi, ki stopata v neko razmerje. Zadeva je očitno že dovolj zrela, da jo želita kronat, nadgradit in utrdit, po drugi strani se pa tu pojavlja duhovnik - ta je lahko kot priča njuni odločitvi, lahko bi bil pa tudi kot neke vrste arbiter - v tem primeru lahko sklepamo, da bodoča zakonca s karte nista tako zelo prepričana v svojo odločitev in potrebujeta tretjo osebo, ki jima bo pomagala doseči dogovor.
Če gledam fenomen poroke v resničnem življenju ... Naj bi bila pozitivna stvar, pika na i v nekem odnosu, kjer je vse tako, da se obe strani v njem počutita dobro, stremita s skupnim ciljem ... Po drugi strani pa ne moremo mimo (pre)pogoste interpretacije poroke kot nekega omejitvenega faktorja, ki krati svobodo posameznikoma (čeprav poroka dva posameznika združi v tretjo, čisto novo enoto). Odgovornost ni vedno samo odpovedovanje, omejevanje, skrbi itd. Imeti odgovornost je tudi lepo, saj te polni z občutkom pripadnosti, pomembnosti ... Kadar si odgovoren za stvar, ki te veseli, se te odgovornosti zelo veseliš in v njej uživaš. 

V tvojem primeru, izgleda, ni prišlo do dogovora. Če upoštevam Teino razlago Stalnosti, ki jo je zapisala pod Pikino vprašanje, bi si upala trdit, da se tole niti ne bo premaknilo nikamor ...  :-X

Se strinjam Maja.
Tudi jaz sem prepričana, da bo zadeva ostala tam kjer je obstala.
Ko dobim povratno informacijo, javim.

Ampak to božje oko mi pa vseen ne da miru, veš.
No kapito!
Pomen te karte razberemo iz preteklih kart, v tem primeru sta to poroka in bolezen, ampak.....
Se gleda sam bolezen, al obe skupaj , ali najprej bolezen pa pol poroka, ker če bi se uporabljala slednja, bi pa bil izid drugačen.
Pol bi pa lahko rekli, da bi po času miruvanja spet prišlo do pogajanj...
Recimo, ane?

Upam res, da dobim povratno informacijo, sam da dobim tist občutek te karte.

Hude so hude te ciganke.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #34 on: February 17, 2014, 12:03:48 PM »
Pika

Osnovno pravilo je, da ko dobimo odgovor, naj ne bi več zastavljali enakih vprašanj. Karte se na nek način začnejo delat "norca" iz nas.
Kadar si ne moreš pomagat in vseeno še vedno sprašuješ, potem je merodajen prvi odgovor .....

To je čista resnica. Se mi pa je dogajalo, ko sem pred leti gledala samo ciganke, da so se veliko bolj delale norca kot tarot.
Ne bom rekla, da se tarot ne dela norca ...
Mogoče je učinek pri različnih ljudeh različen ...
Ko obračaš in obračaš ne znaš razbrat čisto nič več. Isto je pri situacijah, v katere smo čustveno precej vpleteni ali vezani na izid. Takrat je bolje prosit za pomoč.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #35 on: February 17, 2014, 12:58:21 PM »

Ko obračaš in obračaš ne znaš razbrat čisto nič več. Isto je pri situacijah, v katere smo čustveno precej vpleteni ali vezani na izid. Takrat je bolje prosit za pomoč.

Zaradi čustvene vpetosti sem si jaz naročila vsakodnevno tarot karto na astro.com, super mi je. :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: March 04, 2014, 11:14:04 AM »
Danes vam lahko potegnem kakšno karto
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #37 on: March 04, 2014, 11:28:29 AM »
Ooooo, prosim.

Kako bo z mojo vitalnostjo - te bolečine, ki me pestijo vsepovsod.
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #38 on: March 04, 2014, 11:33:52 AM »
tudi jaz prosim, za potovanje  ;)
hvala  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #39 on: March 04, 2014, 11:47:04 AM »
Ooooo, prosim.

Maja, tole se kaže, da gre e na bolje, spremembe so v teku in s tem tudi tvoje dobro počutje.
Torej kot se vidi zaključevanje bolečin in prihaja več energije
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #40 on: March 04, 2014, 11:49:30 AM »
tudi jaz prosim, za potovanje  ;)
hvala  :-*

Predvidevam, da želiš vedet, če boš šla na pot.
Karta težav in karta Duhovnika  - obe govorita o strpnosti. Torej vsaka nepotrpežljivost s tvoje strani, bi ti prinesla težavice. Boš pa to rešila nepričakovano dobro in vse se bo z olajšanjem odvilo, pa zate še boljše, kot pa si zdaj misliš.
Torej ne ubadaj se preveč s tem, prepusti nekaj dni te misli na OFF
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #41 on: March 04, 2014, 12:13:46 PM »
o prosim, jaz bi pa za biznis. V kero smer naj se usmerim v A ali B ali oboje skupaj? In ali bo sploh zneslo na svoje?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #42 on: March 04, 2014, 12:17:30 PM »
Tea, lepo te prosim za vpogled in sicer imam vprašanje: Ali naj se odločim za drastično pravno pot reševanja vprašanja?

Sem tik pred tem, da nekaj naredim, pa nisem ravno sigurna DA ali NE.

Hvala ti :-*

Preden vržem karte - veš da je R Mars in da ni ravno fajn v takem času dajat pobude za "vojno"
ker jo tisti, ki jo začne v takem času, tudi izgubi

Karte:

Po moje boš nek postopek sprožila, karta poroke vmes kaže, da je možno, da se bo poravnava dogajala preko mediacije /neke tretje osebe/ iztek je dober oz. zate je to razbremenitev.
Ne vidim pa sodišča prav natančno.
Tale zadeva bo vsekakor zate dobro rešena, saj je zadnja karta Veselje
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #43 on: March 04, 2014, 12:38:58 PM »
Jaz tudi, prosim.

Me zanima predvsem, kako se bo tole moje zdravstveno stanje rešilo. No, saj veš, kaj mislim  ;D
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #44 on: March 04, 2014, 12:39:06 PM »
Ooooo, prosim.

Maja, tole se kaže, da gre e na bolje, spremembe so v teku in s tem tudi tvoje dobro počutje.
Torej kot se vidi zaključevanje bolečin in prihaja več energije

H.V.A.L.A.!

Yesssssss...
Tudi meni se zdi tako. Malo je še za popazit, ampak mi gre res na bolje. Tudi bolj postajam optimistična. No, saj gre eno z drugim.

Po eni strani mi je žal, da nisem urgirala že prej (glede zdravljenja), po drugi strani pa vidim, da mi je pasivno zatišje prišlo zelo prav. Kot nek mejnik med starim in prihajajočim novim.
9ZK 656