O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte VI. del
Nena:
--- Quote from: modraVila on December 06, 2014, 10:08:21 PM ---Dober večer kot že veste sem začetniška vila tuki, ;) ki bi bla zelo vam hvaležna da bi mi dovolili da vam lahko pogledam v karte in se stem učila v pa zabavali ;D . imam Ciganske, Tarot,Angelske tarot, Nadangel Mihael,astroloske karte in Gajin Orakelj. Vedno prosim in gledam s pomočjo čudovitih Angelčkov in Duhovnih Vodnikov, in sem jim izredno izrednjo hvaležna.
To bi le za trening in za zabavo tako da prosim se zavedajte kar bom videla v kartah ni 100% aja pa prosim brez zamere po 22h ne gledam več v karte, zato ker pridejo drugacne energije .
Uživajte, smejte se še naprej , super družba ste !!! :-* :-* :-*
--- End quote ---
Čist samo iz firbca...kakšne energije pridejo po 22h, ker še nisem slišala? Hvala
Tejka:
To so verjetno spet neke čudne stare čenče Nena. Mogoče je pa bolj jutranji tip :) Meni osebno pa jutranje energije (sploh tiste po žuru in pred kavo) ne pašejo :D
ModraVila, tukaj se ne vikamo ;), bom pa pogledala zvečer, ko pridem do računalnika in komentirala tvojo interpretacijo. Na prvi pogled je kar točna, sem pa precej na turbo nekaj dni...
Gloria82:
Hej ModraVila, zakaj se pa ne osredotočiš sam na ene karte, pri enem vprašanju?
Saj veš, kart ni pametno spraševat enga in istega vprašanja...pol pa nima veze, če sprašuješ isto vprašanje ene karte al vse po vrsti....
Posledično se boš lahko tut bolje poglobila v karte, katere koli boš že izbrala.
Razlage...poglobila sem se sicer v ciganski del napisanega, pa...nevem, nebom sicer nekaj pametovala, ker tudi sama sem totalni amater...
Moje mnenje - Recimo: (Ljubezen)=== oficir,dar,mislec (skozi teske iskušnje uporabi dar mislenja in duhovno moč)
jaz bi prejle rekla po teh kartah, da Tejka preveč razmišlja... ne upa se odpret, sprostit...je ful težko dostopna oz. kr nikogar ne pusti zraven. Posledica je seveda v preteklosti, ki je zanjo oz. na njej pustila pečat.
Seveda je še zelo pomembno, kako si postavila vprašanje....to je pa seveda najbolj pomembno.
Tu bi res blo fajn, če Tea al pa Opal najdeta kako minutko za komentar.
Tea:
--- Quote from: Gloria82 on December 08, 2014, 03:52:10 PM ---Hej ModraVila, zakaj se pa ne osredotočiš sam na ene karte, pri enem vprašanju?
Saj veš, kart ni pametno spraševat enga in istega vprašanja...pol pa nima veze, če sprašuješ isto vprašanje ene karte al vse po vrsti....
Posledično se boš lahko tut bolje poglobila v karte, katere koli boš že izbrala.
Razlage...poglobila sem se sicer v ciganski del napisanega, pa...nevem, nebom sicer nekaj pametovala, ker tudi sama sem totalni amater...
Moje mnenje - Recimo: (Ljubezen)=== oficir,dar,mislec (skozi teske iskušnje uporabi dar mislenja in duhovno moč)
jaz bi prejle rekla po teh kartah, da Tejka preveč razmišlja... ne upa se odpret, sprostit...je ful težko dostopna oz. kr nikogar ne pusti zraven. Posledica je seveda v preteklosti, ki je zanjo oz. na njej pustila pečat.
Seveda je še zelo pomembno, kako si postavila vprašanje....to je pa seveda najbolj pomembno.
Tu bi res blo fajn, če Tea al pa Opal najdeta kako minutko za komentar.
--- End quote ---
Tea zdaj nima časa
Imaš pa prav Gloria
Oficir, dar in mislec - v tem ni nič kar bi rekli težke izkušnje.
Oficir je odgovornost in pridnost
Dar je vsesplošna blagodejnost /obilje vsega/
Mislec je pa, da je treba to samo še uporabiti in živeti - se pravi je težava v prihodnosti če že
Tudi jaz za začetek svetujem po eno karto
Tea:
Dodala pa bi še, da je to plastično razlagat.
Nisem postavljala vprašanja, nimam Tejkine energije, ne vem kaj je Modravila mislila zraven
tako da tole je bolj tako tako
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version