O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte VI. del

<< < (115/122) > >>

modraVila:
Hehe veš ne znam ti točno razložit a odkar se s kartami ukvarjam mi vedno nekdo opozarja da zdaj ni pravi cas ker se lahko energije zmesajo in ne bo prava napoved , lahko pridejo energije v karte in se vse zmešajo z nami in tistemu ki gledam v karte . Kot drugi razlog pa sem nekje prebrala da ko se noc naredi privladajo druge energije. Učasih sem gledala po 22h v karte in potem me je glava bolela da sem sla sam se spati. Glorija saj nikoli tako ne delam da vse karte, zdaj sem le želela pokazati kako jaz razumem kakšne karte. Drugače gledam z ciganskimi
In astrološkimi ker tako dobim večjo sliko dogajanja in podrobnosti se mi zdi. Glede moje intepretacije cigank jih ne razumem , to sm napisala kar sem začutila ko sem
Pogledala te karte , rada bi se naučila da bom razumela kot ga ve mojstrsko . Jaz res zelo malo razumem karto oficir,bolezn,duhovnik,vdovec,vdova,ljubinec,ljubica,hiša,sovražnik,sporočilo itd :-( 

Sem pa tako uprašala kaj se dogaja pri njej v ljubezni ?

Hvala za vse vaše pomoči in nasvete zelo mi pomagajo da se bom izbolšala :-)  :-*

Gloria82:
Čim manj komplicirat ModraVila...
Tut glede energij sem takega mišljenja. Gledaš takrat, ko si pri volji (umirjena), neglede na uro, dan...
Pri vprašanju pa kompliciraj tolko bolj...ker "kakšno vprašanje-tak odgovor"
Evo, in spet bomo vzele Tejko in njeno napoved za ljubezen -  za primer.
Nismo vedeli kako je bilo postavljeno vprašanje......padle so karte :OFICIR-DAR-MISLEC
Če bi v tem primeru gledali na te karte kot: preteklost (oficir)-sedanjost(dar) in prihodnost (mislec), bi bil odgovor čisto drugačen (in napačen), kot je odgovor na "kaj se dogaja pri njen v ljubezni" (ko se poveže pomen vseh treh kart)
pol bi recimo lahko imela v mislih tudi "ljubezen trenutno in v prihodnosti" in spet je odgovor čisto drugačen na iste karte,...
ja ja, tak je to...
Tako da, najprej moraš res dobro definirat vprašanje in kot je svetovala Tea - začni z eno karto, čisto dovolj!
Kaj pomeni karta v določenih okoliščinah, pa je v Teini knjigi res dobro opisano...
Tudi tiso "grobo" kot recimo Ljubimec-dvojnost, ljubimka-naivnost, vdova-zadržanost, itd....

Pol je pa najbrž boljše, da Tejkine vprašanja ponoviš.
Točno definiraj vprašanje (in svoje misli, ko odpiraš karte)
Pa daj samo z cigankami (čisto čisto dovolj)....in za začetek obdelaj samo eno vprašanje....
Napiši svoj pogled, opis,....Pol pa bomo pokomentirali.
Si za?

modraVila:
Gloria hvala tako se sliši preprosto bom poskusila , meni so zelo teške ciganske karte jih nič ne razumem ,kako jih pa ti razumeš kaj ti pomaga? Bom poskusila jutri po eno karto in jo jutri tu razložila
Hvala zelooo za pomoč hvaležna zeloo zeloo

Gloria82:
Men so ciganke tako privlačene  :laugh: zanimive...
Ena karta, pa tolk vsega najdeš v njej....
Jaz jih imam uh - velik let...začela sem čisto "zbog fore", pol pa vidiš, da ni to sam tralala, in se začneš dejansko poglabljat.
Pa sem iskala...tako kot ti  ;D ...in še vedno kaj iščem  ;D
Sebi ne gledam (načeloma), ker ne klapa...
Si pa vržem kdaj pa kdaj karto dneva (za job - recimo) in pol spremljam....
Z vajami se itak najbolje naučiš.
En primer, recimo...
Pred nekaj časa mi je za job padla karta TATu (govorim o karti dneva)
Ok, takoj sem vedela, da mi nebo noben nič ukradel (ker mi pač ne more  ;D ) , pač pa, da bom imela opravka z osebo, ki ji ne zaupam (kar med drugim tudi pomeni karta tatu)
Tat pa med drugim tudi pomeni tujino...in še v sanjah si nebi upala trdit, da me bo firma tisti dan poslala v tujino.
Evo...pol pa lahko že po sami karti Tatu lahko prebereš, kako sem se počutila.
Najraje bi zbežala  skozi tista vrata, kot tat na karti :laugh:
V meni je bil groooozen strah, zaskrbljenost...manjkala mi je tista varnost (občutek varnosti)...
...Tako na hitro,da vidiš recimo, kaj in kako gre to v praksi (pri men)  :laugh:

;)

Tejka:
Sem končno prilezla do enega (bolj slabega) računala... Ti kar v citat odgovarjam, da mi ne crkne prej  ;D

--- Quote from: modraVila on December 07, 2014, 07:53:14 PM ---Pozdravljena Tejka , resnično sem vam hvaležna da mi pomagate da se bom fino natrenirala :-)
Sem pogledala, bom kar napisala a dvomǐ da je kaj res ker sem šele začetnik
Angeli in Duhovno vodsto so mi skozi karte pokazal:
V CIGANSKIH KARTAH:
Ciganke bolj slabo poznam, kolikor jih jih samo preko foruma, kolikor sem spremljala komentarje. Bom pa glede na približno poznavanje komentirala...
(Ljubezen)=== oficir,dar,mislec (skozi teske iskušnje uporabi dar mislenja in duhovno moč)  - Tukaj bi oficirja izpostavila, kot uradno osebo. Dar pa kot pozitivno rešitev. Misleca ne poznam. Dejansko stanje: trenutno se urejajo neki papirji, upam, da bomo našli neko pametno rešitev, glede na karto dar... Mislec pa kot rečeno pojma nimam.
(Finance)===duhovnik,nesreča,malo denarja,ljubosumje(iz teske preteklosti izbrisi strah pred pomankanjem varnosti in samote. Nisi sama. No ja finance so itak moja rak rana...
(Dediščina)===ljubinec,nenadna sreča,otrok,bolezen( vse se bo popravilo, poslusaj svoj notranji glas. Tule bi nekako sklepala, da se bo našla neka rešitev. Ne vem pa kam naj tega ljubimca dam. Mogoče bom kakšnega odvetnika imela za loverja, pa mi bo pomagal hihihihi.
(Služba)===ljubica,sporočili,hrepenenje,žalost,duhovnik(po cemer hrepenis se bo uresnicilo imas dar da vidis kaj se bo zgodilo). Mislim, da predvsem duhovnik tukaj nakazuje, da bo treba kar solirat in se po svoje znajt. Počasi sem nad zaposlitvijo obupala.
(2 otroka)=== stalnost,smrt,nesreča,denar,bolezen,hiša,neiskrenost( zaradi prevelike želje po kontrolo je nasproten ucinek). Oziroma po domače, najstnik mi bo živce tolkel, ta mal pa verjetno tudi na drug način :laugh: :laugh:

Razporet vseh ciganskih kart :
 1. Stolp(težave,sovražnik,ljubosumje,žalost,duhovnik,ljubica)
2.stolp. (Sreca,usoda,obisk,smrt,poroka,sporočili)
3.stolp (stalnost,nesreča,denar,bolezn,potovanje,lopov)
4.stolp(ljubezn,sodnik,neiskrenost,izguba,dar,nenadna sreča)
5.stolp(ples,otrok,hrepenenje,pismo,ljubinec,mislec)
6.stolp(hiša,vdovec,resnica,malo denarja,oficir,upanje)
Tukaj pojma nimam, kot rečeno cigank res ne poznam.

V ASTROLOŠKIH KARTAH:
(Ljubezen) ==luna v devici v 12. Hiši(varujte in sprejmite to modrost iz neuspehov) Tule je res odvisno kako si zastavila vprašanje. Luna so definitivno čustva, 12. pa skrivnost. Ni mi jasno kaj devica zraven hoče... No vsaj jaz na približno vem hihihi
(finance)== luna v dvojčku v 9.hiši (sprejmite kar morate najhitreje neko sporocili) bi šlo. luna kot sprejemanje, dvojček komunikacija, 9. mogoče bolj tujina, šolanje,..
(dediščina)==sonce v raku v 3.hiši(it preteklosti pridobii spostovanje ali zaceti spostovati,pokazite custa, poslusajte svojo mocno intuicijo in zacnite ziveti svoje sanje). Mogoče bi bil tule čas, da se zase postavim med komunikacijo s preostalimi dediči in se neham po rakovsko skrivat.
( služba)==sonce v biku v 1.hiši(pridobi svoje spostovanje glejte na svoje želje,in pokazite svoje prepricanje in naredite to sami). Oh ja solo kariera torej  :D Delam, delam sam čas me zeza.
 (2 otroka)==luna v strelcu v 12.hiši poskusite razumite ju,naj bo po njihovo ( na skrivaj bodite vpleteni) Mogoče imata ravno svobode preveč. Luna v 12, nakazuje na mojo fizično neprisotnost.

GAJIN ORAKELJ:
Spet ne poznam, lahko komentiram samo tvoj komentar.
Ljubezen=(evolucija,večni ples) spremembe ne se bati,gre na bolše,postanite bolj prilagodlivi. Ni se vam potrebno toliko mučiti. Uf strah pa je ja. Paničen  :laugh: Cvikam res, ne vem pa ali cvikam upravičeno ali je to samo nepotrebna panika.
Finance=(boginja soja luna)očistite se potlačenih čustev,nato bo lahko sla svetloba skozi srčno čakro in se bo začelo novo obdobje,nova radost, nekaj se bo na novo zgodilo in to boš hmalu zvedela ali uvid ali dogodek med tem casom se zavedaj ljubezni ki te obdaja.Dovoli in zaupaj da vstopi v vaše srce) Hvala, bom delala na temu.
Dediščina=(devet src,začaran gozd) ( pozitivni izid ( počasi se bo razkrilo ki ti bo prineslo mir, srečo) Super, skrajni čas, da se kaj premakne.
Služba=(mislim nate,izgubljena ljubezen)( nekdo misli na vas ali vi na njega , vse se vrača vse se plača ( ne razmislajte) ljubezn je večna in pravična) Hmmmm me bodo iz prejšnjega podjetja klicali nazaj?
2 otroka=(iskanje,sveto srceh ) kmalu se bo vse urihtalo,po cemer hrepenite se bo uresnicilo. Kul. Mulc torej ne bo dokončno zabluzil :) ;)

TAROT KARTE:
Tarot malce bolj poznam :)
Ljubezen=9 palic,8 novcev,vitez novcev(nepricakovano ste doživeli neuspeh, poiščite nauk zgodbe in se vrnite v boj . Ne obupajte! Ne ženite se preveč malo počivajte. Vaša disciplina bo prinesla razultat nadaljuj svojo pot na koncu te čaka zmaga,sreča
Finance=moč,norec,pravica ( učite se iz svojih napak in izberite srečnejšo prihodnost) zaupajte in ukrepajte. Izberite tisto ki vam je všeč . Bodite pripravljeni na izive. Naucite se lahkotno živeti s svojemi darovi in jih uporabite kdar je to potrebno . Ne zanikajte svoje lastne moči)
Dediščina=as mečev,4 mečev,9 mečev ( dan vam je dar mišlenja modro ga uporabite.nujno se umaknite v svoj svet ( meditirajte,obnovite svojo duhovno moč in se vrnite v svoje sredisce po obnovitvi duhovne moči,boste z lahkoto razrešili težave ne bežite pred problemi ampak okrepite svojo duhovno moč.)
Služba=9 novcev, kraljica mečev,norec(dosegli ste veliko, bodite ponosni na ta uspeh, ne bojte se sprememb. Dovolite drugim naj se vedejo kot mislijo da je prav.
2 otroka=zaljublenca,5 palic,smrt (pretehtajte vse moznosti predn se odločite , držite se pravil in zaupajte v sebe , ne poskušajte si z goljufijo pridobiti prednost. Duhovna rast ( prinese bolečino (prenova,prepričanje,dejanja) strah pred spremembami vodi v stegnacijo)

To je to sem razlozila za vsako karto da boste videli če pravilno gledam v karte in razumem :-)

--- End quote ---

Na pa me je čas spet zdelal  :-\. Bom ob kakšni ekstra minuti še kaj dopisala.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version