Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo. Tretji del
Tea:
Aja, pa tole punce. V njeni astro karti ni nikjer zapisano, da bi jo tip varal.
Je pa zapisano, da ta trenutek preverja Saturn v kvadratu na Venero trdnost odnosa in predvsem modrost in odraslost
Maja:
Res je. Ni rečeno, da gre za varanje.
Tudi zalezovanje, ki sem ga omenila, ni bilo tako mišljeno. Jaz sem človek dejanj, rada vzamem stvari v svoje roke. Če bi obstajali neki oprijemljivi dokazi, bi ga pa z veseljem zasačila. ;D
Če dam za primer eno resnično dogodivščino, kot primer, kdaj bi se izplačalo it pogledat (zalezovanje zaradi zalezovanja je bolezen) ... Bivšo sodelavko je njen tip, ko smo dobili razpored dela, najprej zaslišal, kdaj ima nočne ... Sta živela skup. Normalno bi partnerja zanimalo kaj drugega, npr. kdaj ima prost vikend itd. Ne pa datumi nočnih! No, pa se je izmuznil potem s tisto, ki je bila (samo) kolegica ...
Samo primer sem dala, da ponovim. Ne pravim, da se kaj dogaja.
Mimogrede, Tea, kako bi se pa videlo varanje v karti?
sanjalka:
Vidka, te zelo razumem in socustvujem s tabo.
Tudi sama imam trenutno ubijalske tranzite in se trenutno pocutim kot v peklu, na trenutke imam obcutek, da bi se mi lahko tudi zmesalo, res tanka je ta meja. Obcutek poplne nemoci in odvisnosti v odnosu. Hvala bogu se tega vsaj zavedam in se borim najti in obdrzati moc v sebi in jo ne preusmerjati oz. dajati partneeju. Brco v rit sama sebi, glavo pokonci, imej se rada, vsa ta custva, za katere zelis, da bi ti jih dal partner, si jih moras dati najprej sama sebu, bodi nezna s sabo, bodi spostljiva do sebe, vse to kar bi rada od njega, si MORAS najprej dati sama sebi. Kako naj te sploh kdo ceni, kako naj ti da kdo spostovanje, ce v tebi vse klice, da tega nisi vredna. Obrni plosco, stopi iz vloge zrtve ven, postavi se zase in odlocno povej kaj hoces, kaj prucakujes in kje so tvoje meje. Potem pa to tudi udejanji, pomembna so dejanja, ne samo besede. Najprej pa v sebi razmisli, kaj ti pomeni, ce gresta narazen, tukaj moras zacutiti, da ne bo konec sveta, da bos lahko zivela tudi sama, mogoce se lepse in boljse, predvsem pa svobodneje. Zacuti v sebi, da si neodvisna, samostojna oseba, ki lahko zivi tudi sama. Ko bo fant cutil, da si suverena, da se ne bojis, da bi te zapustil, varal, ko bo cutil, da uzivas tudi brez njega, da su srecna tudi sama s sabo, se bo spremenil tudi on. Najprej pa draga Vidka, vzemi v roke samo sebe in zacni z dejanji, zacuti moc v sebi!
Pisem tebi in sebi! ;)
Objem :-*
cvetka:
--- Quote from: Maja on April 27, 2014, 03:12:16 PM ---
Mimogrede, Tea, kako bi se pa videlo varanje v karti?
--- End quote ---
Saj ne zameriš, če poskušam odgovoriti pred Tejo? Po mojem mnenju je to vrh 7H, ki je v :ko.
Tea:
--- Quote from: sanjalka on April 27, 2014, 04:53:52 PM ---Vidka, te zelo razumem in socustvujem s tabo.
Tudi sama imam trenutno ubijalske tranzite in se trenutno pocutim kot v peklu, na trenutke imam obcutek, da bi se mi lahko tudi zmesalo, res tanka je ta meja. Obcutek poplne nemoci in odvisnosti v odnosu. Hvala bogu se tega vsaj zavedam in se borim najti in obdrzati moc v sebi in jo ne preusmerjati oz. dajati partneeju. Brco v rit sama sebi, glavo pokonci, imej se rada, vsa ta custva, za katere zelis, da bi ti jih dal partner, si jih moras dati najprej sama sebu, bodi nezna s sabo, bodi spostljiva do sebe, vse to kar bi rada od njega, si MORAS najprej dati sama sebi. Kako naj te sploh kdo ceni, kako naj ti da kdo spostovanje, ce v tebi vse klice, da tega nisi vredna. Obrni plosco, stopi iz vloge zrtve ven, postavi se zase in odlocno povej kaj hoces, kaj prucakujes in kje so tvoje meje. Potem pa to tudi udejanji, pomembna so dejanja, ne samo besede. Najprej pa v sebi razmisli, kaj ti pomeni, ce gresta narazen, tukaj moras zacutiti, da ne bo konec sveta, da bos lahko zivela tudi sama, mogoce se lepse in boljse, predvsem pa svobodneje. Zacuti v sebi, da si neodvisna, samostojna oseba, ki lahko zivi tudi sama. Ko bo fant cutil, da si suverena, da se ne bojis, da bi te zapustil, varal, ko bo cutil, da uzivas tudi brez njega, da su srecna tudi sama s sabo, se bo spremenil tudi on. Najprej pa draga Vidka, vzemi v roke samo sebe in zacni z dejanji, zacuti moc v sebi!
Pisem tebi in sebi! ;)
Objem :-*
--- End quote ---
Ja :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version