Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol XXII. del  (Read 37746 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol XXII. del
« Reply #90 on: February 25, 2014, 09:58:49 AM »
Tudi jaz.  ;)
9ZK 656

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #91 on: February 25, 2014, 10:03:19 AM »
zunaj sonček, grem "pohajati" v Gorico, potem pa naresti plan za svojo prihodnost. Ker se sluzbeno nic novega ne pokaze in obrne, bom zacela pa po svoje migat, pa poskusala kaj svojega naresti in postaviti na noge. Pitaj BOga, ce bo uspesno...  ;)

Za vse vas, moje vesoljne sodelavce, pa ena prekrasna kavica in en muffin poleg...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #92 on: February 25, 2014, 11:28:04 AM »
Mmmmmmmm,njami Vidka, dobro zgleda tale kava in muffin.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #93 on: February 25, 2014, 11:30:35 AM »
O madoniš. Lačna.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #94 on: February 25, 2014, 08:37:57 PM »
Grem na večerjo s Portugalkami...bo treb vklopit vse antene, ki jih premorem, da jih bom kaj razumela 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #95 on: February 25, 2014, 09:46:52 PM »
Grem na večerjo s Portugalkami...bo treb vklopit vse antene, ki jih premorem, da jih bom kaj razumela 8)

Ti sam kimaj  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #96 on: February 26, 2014, 07:47:54 AM »
A kdo mogoce ve a obstaja kak zdravstveni center v Sloveniji, kamor prides in te obravnavajo celostno. Rada bi peljala oba mulca na pregled, enega boli glava ze eno leto, sedaj ga se trebuh, tamali so itak disgnosticirali neko imunsko bolezen. Zato bi pa rada, da bi se nam vsem trem vzelo kri in da preverimo kje smo v celoti, da se testira intoleranca na doloceno hrano, ker pri Taju sem skoraj 100 posto da je prehrana, ker to vidim po karti, po drugi strani ima se cel kup simptomov. Ampak rabim uradni medicinski dokument, ker drugace ga bodo v vrtcu/soli futrali z vsem zivim. Tako da bioresonance ipd. odpade.
Gastro tud ker testirajo samo alergije, ne delajo intoleranc.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #97 on: February 26, 2014, 08:21:36 AM »
A kdo mogoce ve a obstaja kak zdravstveni center v Sloveniji, kamor prides in te obravnavajo celostno. Rada bi peljala oba mulca na pregled, enega boli glava ze eno leto, sedaj ga se trebuh, tamali so itak disgnosticirali neko imunsko bolezen. Zato bi pa rada, da bi se nam vsem trem vzelo kri in da preverimo kje smo v celoti, da se testira intoleranca na doloceno hrano, ker pri Taju sem skoraj 100 posto da je prehrana, ker to vidim po karti, po drugi strani ima se cel kup simptomov. Ampak rabim uradni medicinski dokument, ker drugace ga bodo v vrtcu/soli futrali z vsem zivim. Tako da bioresonance ipd. odpade.

Imam kolegico, ki je imela strašne probleme s hrano in imunskim sistemom. Vem, da je dala vzorec krvi, ki so ji ga pregledali v Nemčiji in je dobila dobro diagnozo, katera ji pomaga.
Lahko se pozanimam in ti javim, če te zanima.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #98 on: February 26, 2014, 08:27:08 AM »

Imam kolegico, ki je imela strašne probleme s hrano in imunskim sistemom. Vem, da je dala vzorec krvi, ki so ji ga pregledali v Nemčiji in je dobila dobro diagnozo, katera ji pomaga.
Lahko se pozanimam in ti javim, če te zanima.

Daj lepo te prosim.

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #99 on: February 26, 2014, 09:20:34 AM »
Jane, moj sodelavec je svojo hčerko peljal na bioresonanco, odpravili so ji alergijo na mleko ali nekaj takega. Vem, da je imela kar hudo obliko.

Je pa drugače moja mati šla nekam na tak celosten pregled, ko so ji ugotovili svega in svašta. Bom vprašala, kam točno je šla.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #100 on: February 26, 2014, 09:24:51 AM »
Sej pravim bioresonanca ne pride v postev, ker sole in vrtci tega ne vzamejo kot uradno. Jaz mu potem doma lahko delam jedilnik, tam bo pa dobil vse kar ne sme pa se kaj dodatno zraven.

Vprasi mami, hvala :)

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #101 on: February 26, 2014, 09:26:46 AM »
Ja, štekam... Bom jo vprašala, kam točno je šla, ker vem, da je dobila domov cel list kaj lahko in česa ne.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #102 on: February 26, 2014, 01:03:42 PM »
Jaz sem pa toooooliko noter v mejne vede padla, da sem danes v mestu na kombiju prebrala "vedeževanje", šele ko sem se zdrznila, je bil viden napis "vzdrževanje"  :laugh:.

Imejte se lepo,  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #103 on: February 26, 2014, 01:10:31 PM »
Jaz sem pa toooooliko noter v mejne vede padla, da sem danes v mestu na kombiju prebrala "vedeževanje", šele ko sem se zdrznila, je bil viden napis "vzdrževanje"  :laugh:.

Imejte se lepo,  :-*

:laugh: :laugh:

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #104 on: February 26, 2014, 01:15:57 PM »
Haha, cvetka, si pa hecna  :laugh:
9ZK 674