IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz sem pa toooooliko noter v mejne vede padla, da sem danes v mestu na kombiju prebrala "vedeževanje", šele ko sem se zdrznila, je bil viden napis "vzdrževanje" .Imejte se lepo,
Quote from: cvetka on February 26, 2014, 01:03:42 PMJaz sem pa toooooliko noter v mejne vede padla, da sem danes v mestu na kombiju prebrala "vedeževanje", šele ko sem se zdrznila, je bil viden napis "vzdrževanje" .Imejte se lepo, Saj bi konec koncev to lahko tudi bilo
Pri nas pa crknu modem od interneta. Tako da sva bila brez povezave. Zdaj pa vse spet normalno, res so prišli hitro zamenjat škatlo.
Quote from: Tea on February 26, 2014, 01:44:49 PMPri nas pa crknu modem od interneta. Tako da sva bila brez povezave. Zdaj pa vse spet normalno, res so prišli hitro zamenjat škatlo.Super! Potem te bomo brali, no, te že. Fajn!
Kot hotelska kuharica vam dajem za pokušino tole, danes nabrano:
Quote from: Pika on February 26, 2014, 02:47:02 PMQuote from: Tea on February 26, 2014, 01:44:49 PMPri nas pa crknu modem od interneta. Tako da sva bila brez povezave. Zdaj pa vse spet normalno, res so prišli hitro zamenjat škatlo.Super! Potem te bomo brali, no, te že. Fajn! Drži se bejba. Držim pesti zate