Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kull Maja, zdaj pa kupckat za hude case
Danes sem dobila dediščino. Kaj bi bil lahko pokazatelj?Ima mrk lahko kaj pri tem? (najbrž ne?) imam v 2. hiši ... Mogoče kaj? Ne bom prehitro hvalila, ampak te dni blaginja res ne skopari pri meni ...
Ma, mi smo to pet let nazaj imeli obravnavo ... Letos do konca leta naj bi bilo, presenečena sem, da je tako kmalu.
Jeeeee!Na sploh se mi zdi, da me je do sedaj bolj nagradil kot mi kaj odvzel. Tu mislim na kaj takega, za čimer bi mi bilo hudo.
Quote from: Maja on April 16, 2014, 03:22:56 PMJeeeee!Na sploh se mi zdi, da me je do sedaj bolj nagradil kot mi kaj odvzel. Tu mislim na kaj takega, za čimer bi mi bilo hudo.Tudi mene navadno nagradi. Je pa res, da mi je v otroštvu veliko vzel in sem morala veliko sama narediti, biti samostojna, se postaviti zase, delati veliko, se odpovedovati, skratka biti saturnovska in potem ja, so prišle nagrade.Vesela tudi zate Maja
Ta teden bom pod vplivom T N , v 8.hiši vladar in vladarja ASC. Upam, da ne bom preveč nasilna