Zdaj je res ena velika praznina, pojma nimam, niti pojma o pojmu, kaj bo sledilo. Če bi mogla zdaj odgovorit, bi rekla, da sploh ne bo nikoli drugače, čeprav spremembe najverjetneje bodo.

v

v 12. hiši ...
Potreba po čustveni varnosti.
Razumevanje sveta z moje strani
in obratno.
Pomoč drugim, dobrodelnost ...
Zaznavanje tujih občutkov in opažanje miselnih vzorcev je res moja močna točka ...

in

...
Svoboda, svobodomiselnost, neodvisnost, neomejenost ... Zanimivo, to so tiste stvari, ki mi v življenju pomenijo največ. Neodvisnost, ampak ne avanturizem. Svoboda, ampak biti (na)vezan. Zase bi rekla, da gre za optimalno razmerje med tema dvema skrajnostima.
Čustva in razum. Vedno, ko se znajdem v situaciji, ko se je treba razumsko odločit, ampak obstaja možnost, da sem pod vplivom čustev, počakam, razmislim in ravnam skrajno preudarno. To je bilo zelo močno zadnjič, ko sem v tisti službi videla, da pač ne bo šlo - imelo me je, da vstanem, pošljem koga v Tunguzijo in grem - ampak sem elegantno počakala, prišla domov, še enkrat razmislila, naredila scenarij, ki bo zame najmanj škodljiv in nato reagirala.
Skratka, če na hitro povzamem, kakšen občutek imam ... Da bom zadvoljna, moram doseč točko, kjer bom lahko živela svobodno, se izražala, uporabljala svoje sposobnosti - ki bi bile, glede na to, da sem živi radar za tuje potrebe in občutje - najbrž najbolje izkoriščene pri delu z ljudmi, s pomočjo ... Ampak ker se od dobrih misli ne da živet, bom to mogla nekako združit s pridobitniško dejavnostjo.
Imam veliko potrebo po tem, da me bodo ljudje videli v pravi luči in z vsemi mojimi sposobnostmi. Sama menim, da jih imam veliko (pa to ni zdaj samohvala, ampak je res

) in škoda je, da niso nikomur v pomoč oz. niso v splošno korist. Izhajam iz lastnega mnenja o sebi - vem kaj sem in kaj nisem, spoštujem se, vem, kje so moje meje in od drugih pričakujem, da se tega držijo. Gre za spoštovanje, pravico in konstruktivnost, ne za neopravičene hvalospeve meni na čast.