Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del  (Read 57818 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del
« Reply #255 on: July 09, 2014, 02:52:58 PM »
Ja, saj glede srečke je ok, kupi jo, ko boš imela tranzit jupitra na natalno venero (poglej v efemeride) Konec  julija, od 21. do 25. julija.
Spremenjena razlaga je samo glede tranzita jupitra na sonce, sem napačno predvidevala, da ga imaš v vodnarju in je vladar uran, pa ga imaš v kozorogu, tako je vladar saturn...In potem je potrebno pogledati povezave s saturnom in ne uranom...Edina ta spremeba je,tako da za ostalo lahko upoštevaš prvo razlago.
Ti kar ciljaj na napredovanje, sedaj je tvoj čas kar se tiče kariere.
Nakup avta, ja,verjetno si želiš nek večji, luksuzen avto, mogoče tak, ki ti predstavlja svobodo (npr.kabriolet ali nekaj podobnega)-tako bi rekla glede na postavitev 3. hiše..Bodi zelo pozorna pri nakupu, podpisu pogodbe, vseh detajlov, da te ne odnese prehitro v višave in bi kakšno zadevo spregledala, potem pa bila razočarana...Imaš natalno neptuna v 3. hiši ;)

:laugh: ohoooooo  ;D jebela, se mi zdi, da se mi je še mal sanjati začelo, kako se povezuje v astrologiji
Komaj čakam, da zaključim šiht, da se potopim v to mojo karto in in in....
Nisem pa vedela, da v tej karti najdeš tut to, kar misliš, razmišljaš (oz. želiš). Res.
Mislim to z vozilom...kako res, da želim "mal tavečji" avto  ;D , pa nekako ni tistega odveč denarja za menjavo  ::)
...bo treba res kupit kako srečko  :laugh:
No, tisto z napredovanjem pa sem mislila v bistvu na tisti čas (prehod saturna čez natalni jupiter), ker sem v bistvu že napredovala mesec pa pol nazaj (nekje).
Bom preverila.
Mam pa tut zdejle tak filing, kot da se neki dogaja...in da se bo neki skuhalo (s tem mislim na bolje na službenem področju)
 :laugh:

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #256 on: July 09, 2014, 03:41:33 PM »
Ja, saj glede srečke je ok, kupi jo, ko boš imela tranzit jupitra na natalno venero (poglej v efemeride) Konec  julija, od 21. do 25. julija.
Spremenjena razlaga je samo glede tranzita jupitra na sonce, sem napačno predvidevala, da ga imaš v vodnarju in je vladar uran, pa ga imaš v kozorogu, tako je vladar saturn...In potem je potrebno pogledati povezave s saturnom in ne uranom...Edina ta spremeba je,tako da za ostalo lahko upoštevaš prvo razlago.
Nakup avta, ja,verjetno si želiš nek večji, luksuzen avto, mogoče tak, ki ti predstavlja svobodo (npr.kabriolet ali nekaj podobnega)-tako bi rekla glede na postavitev 3. hiše..Bodi zelo pozorna pri nakupu, podpisu pogodbe, vseh detajlov, da te ne odnese prehitro v višave in bi kakšno zadevo spregledala, potem pa bila razočarana...Imaš natalno neptuna v 3. hiši ;)

:laugh: ohoooooo  ;D jebela, se mi zdi, da se mi je še mal sanjati začelo, kako se povezuje v astrologiji
Nisem pa vedela, da v tej karti najdeš tut to, kar misliš, razmišljaš (oz. želiš). Res.
Mislim to z vozilom...kako res, da želim "mal tavečji" avto  ;D , pa nekako ni tistega odveč denarja za menjavo  ::)
No, tisto z napredovanjem pa sem mislila v bistvu na tisti čas (prehod saturna čez natalni jupiter), ker sem v bistvu že napredovala mesec pa pol nazaj (nekje).
Bom preverila.
Mam pa tut zdejle tak filing, kot da se neki dogaja...in da se bo neki skuhalo (s tem mislim na bolje na službenem področju)

T saturna ti je šel čez natalnega jupitra tam konec aprila 2013 in nekje v septembru 2013...
Si pa imela letos konec aprila t marsa na n marsu, ki je vladar tvoje 6. hiše (službe), sicer oboje v 12. hiši...Ne vem kako si prišla do tega napredovanja...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #257 on: July 09, 2014, 07:11:27 PM »

Bom preverila.

T saturna ti je šel čez natalnega jupitra tam konec aprila 2013 in nekje v septembru 2013...
Si pa imela letos konec aprila t marsa na n marsu, ki je vladar tvoje 6. hiše (službe), sicer oboje v 12. hiši...Ne vem kako si prišla do tega napredovanja...

Hmmmm...za april 2013 nimam pojma kaj se je dogajalo, vem pa da je lanski september bil zame zelo "stresen"
Spremembe na službenem področju, ki so psihično segale v privat lajf.
No glede mojega napredovanja...pogodba je bla podpisana 23. maja (tega leta) z začetkom 1.6....
Planeti potem takem nič ne kažejo na to?

zdejle pa grem gledat efemeride... ;D

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #258 on: July 09, 2014, 07:41:11 PM »
Čist not padla :P
Celo skapirala kako se gledajo efemeride... :laugh: hvala sanjalka!
torej...tranzit jupitra na natalno venero (kot si napisala) tam nekje od 21-25 julija
Na natalno sonce pa potem takem 12-14 julija  ;D
« Last Edit: July 09, 2014, 07:46:11 PM by Gloria82 »
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #259 on: July 09, 2014, 09:54:18 PM »

Bom preverila.

Hmmmm...za april 2013 nimam pojma kaj se je dogajalo, vem pa da je lanski september bil zame zelo "stresen"
Spremembe na službenem področju, ki so psihično segale v privat lajf.
No glede mojega napredovanja...pogodba je bla podpisana 23. maja (tega leta) z začetkom 1.6....
Planeti potem takem nič ne kažejo na to?

zdejle pa grem gledat efemeride... ;D

Ja, seveda 23.5. si imela natancen trigon T sonca na N venero in natancno opzicijo T merkurja na N neptuna...Po Kochu je vladar tvoje 6. hise neptun (sama vedno gledam Kocha) in T venere (v 6.hisi) si imela v natancni opoziciji na N saturna (vladar sonca)...T saturna na P asc...T plutona v kvadratu na N marsa(2.vladar 6.hise)... Mislim, da bo kar zadosti...pa se bi se naslo;-)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #260 on: July 10, 2014, 10:19:16 AM »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #261 on: July 10, 2014, 10:55:24 AM »
(sama vedno gledam Kocha)

zakaj ?

Koch mi bolj kaže na psihološke vidike, Placidus bolj na konkretne dogodke...
Ker se sama ukvarjam poglobljeno s psihološko astrologijo, mi je seveda bližje Koch.
Nekateri pač uporabljajo Kocha, nekateri Placidusa, praksa ti pokaže kaj ti je bližje...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #262 on: July 10, 2014, 11:15:17 AM »
Hm, po Kochu ima moj vrh 5. hiše v Kozorogu, po Placidusu pa v Strelcu...

9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #263 on: July 14, 2014, 02:46:46 PM »
Zanimivo...
Pri vseh mojih aspektih in depresijah se vseeno oklepam življenja in niti ne pomislim na to, da bi ga zaključila.
Najboljša prijatejica pri sicer zelo podobni postavitvi planetov, ampak pol manj tranzitnimi pritiski, razmišlja (spet) o samomoru oz. stalno skuša zmanifestirat nek padec cegla na njeno glavo nekje z neba.

Ajd sej jamram zadnje cajte, da glava peče, ampak kljub vsej salamenski utrujenosti hočem živet naprej in boljše.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #264 on: July 14, 2014, 11:02:50 PM »
Če ne drugega, je zanimivo počakat pa pogledat, kako se bo izšlo.

Kot imamo različne bolečinske pragove, imamo različne tolerančne meje. Nekateri pač ne morejo. Nekateri zmoremo vse. Še rakrat, ko ne zmoremo. Ker moramo. Pa še potem rečeš, da v bistvu sploh ni tako hudo (medtem, ko je kdo drug že zdavnaj v P., K., R. ali kje drugje).

Kaj bi bil tisti najmočnejši pokazatelj žilavosti?
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #265 on: July 14, 2014, 11:16:34 PM »
V karti naj bi bil eden izmed močnih pokazateljev veliki križ.  :blank:
Če ga seveda uspeš preživet in "izkoristit" sebi v prid. Kreativno...
Ali postaneš super močan, ali pa izgineš iz obličja zemlje, ker te požre. Nimaš izhoda.

To sem brala, slišala... Pa izkušam ga tudi, čeprav mogoče ne v najhujši obliki (široki orbisi).

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #266 on: July 14, 2014, 11:17:27 PM »
Drugače pa tudi močan Pluton, če se ne motim.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #267 on: July 15, 2014, 10:30:11 AM »
Mislim pa, da je veliki križ "odgovoren" za napačne odločitve v življenju.  :blank:
Al ne vem no, kaj.

OK... ni pravih, ni napačnih odločitev... ampak meni se zdi, da (skoraj) vedno naredim narobe. Ne razmislim dovolj, ne predvidim negativnih posledic zame. Potem vidim, da je bila odločitev / izbira "napačna".
Kako to vidim? Na primer. Ker se po odločitvi / izbiri / spremembi počutim stokrat slabše kot pred njo. Tisto "slabo" od prej, zaradi česar sem naredila spremembo, je bilo bistveno manj slabo od novega. Včasih celo NIČ ni boljše od prej, ampak je celo skoraj vse slabše. Če sem bila prej nezadovoljna, sem po odločitvi čisto sesuta.

A mam vgrajen samouničevalni sistem ali kaj???

Edino glede zadnje izbire službe čutim, da sem se odločila prav. Me ni zvijalo niti za sekundo in sem pomirjena.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #268 on: July 15, 2014, 10:31:53 AM »
Fino bi bilo, če bi kdaj, kljub takim postavitvam, človek vseeno imel malo miru in brezskrbnosti, ne da je treba čisto pri vsaki zadevi it skozi 1001 težavo in preizkušnjo. Na način: Sem vzdržljiv(a), ampak tega mi ni treba dokazovat vsako uro življenja ...
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #269 on: July 15, 2014, 10:35:08 AM »
Mislim pa, da je veliki križ "odgovoren" za napačne odločitve v življenju.  :blank:
Al ne vem no, kaj.

OK... ni pravih, ni napačnih odločitev... ampak meni se zdi, da (skoraj) vedno naredim narobe. Ne razmislim dovolj, ne predvidim negativnih posledic zame. Potem vidim, da je bila odločitev / izbira "napačna".
Kako to vidim? Na primer. Ker se po odločitvi / izbiri / spremembi počutim stokrat slabše kot pred njo. Tisto "slabo" od prej, zaradi česar sem naredila spremembo, je bilo bistveno manj slabo od novega. Včasih celo NIČ ni boljše od prej, ampak je celo skoraj vse slabše. Če sem bila prej nezadovoljna, sem po odločitvi čisto sesuta.

A mam vgrajen samouničevalni sistem ali kaj???

Edino glede zadnje izbire službe čutim, da sem se odločila prav. Me ni zvijalo niti za sekundo in sem pomirjena.

Dilema tu je, ali je res situacija po odločitvi slabša, kot prej, ali samo doživljaš tako?
Gre lahko za vest? Da nisi storila narobe, da nisi koga prizadelo, da se ti bo vrnilo na en način?
Se sama kaznuješ za svoje odločitve?

Zdaj sem hotela napisat o svojem področju pravilnih odločitev pa sem prišla do zaključka, da se v zadnjem času sploh nisem o ničemer odločala, ker se itak nič ne dogaja ...  :blank:
« Last Edit: July 15, 2014, 10:39:16 AM by Maja »
9ZK 656