Ja, saj glede srečke je ok, kupi jo, ko boš imela tranzit jupitra na natalno venero (poglej v efemeride) Konec julija, od 21. do 25. julija.
Spremenjena razlaga je samo glede tranzita jupitra na sonce, sem napačno predvidevala, da ga imaš v vodnarju in je vladar uran, pa ga imaš v kozorogu, tako je vladar saturn...In potem je potrebno pogledati povezave s saturnom in ne uranom...Edina ta spremeba je,tako da za ostalo lahko upoštevaš prvo razlago.
Ti kar ciljaj na napredovanje, sedaj je tvoj čas kar se tiče kariere.
Nakup avta, ja,verjetno si želiš nek večji, luksuzen avto, mogoče tak, ki ti predstavlja svobodo (npr.kabriolet ali nekaj podobnega)-tako bi rekla glede na postavitev 3. hiše..Bodi zelo pozorna pri nakupu, podpisu pogodbe, vseh detajlov, da te ne odnese prehitro v višave in bi kakšno zadevo spregledala, potem pa bila razočarana...Imaš natalno neptuna v 3. hiši 

ohoooooo

jebela, se mi zdi, da se mi je še mal sanjati začelo, kako se povezuje v astrologiji
Komaj čakam, da zaključim šiht, da se potopim v to mojo karto in in in....
Nisem pa vedela, da v tej karti najdeš tut to, kar misliš, razmišljaš (oz. želiš). Res.
Mislim to z vozilom...kako res, da želim "mal tavečji" avto

, pa nekako ni tistega odveč denarja za menjavo

...bo treba res kupit kako srečko

No, tisto z napredovanjem pa sem mislila v bistvu na tisti čas (prehod saturna čez natalni jupiter), ker sem v bistvu že napredovala mesec pa pol nazaj (nekje).
Bom preverila.
Mam pa tut zdejle tak filing, kot da se neki dogaja...in da se bo neki skuhalo (s tem mislim na bolje na službenem področju)