Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del  (Read 61630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del
« Reply #270 on: July 15, 2014, 11:19:28 AM »
Fino bi bilo, če bi kdaj, kljub takim postavitvam, človek vseeno imel malo miru in brezskrbnosti, ne da je treba čisto pri vsaki zadevi it skozi 1001 težavo in preizkušnjo. Na način: Sem vzdržljiv(a), ampak tega mi ni treba dokazovat vsako uro življenja ...

Ja, se sama večkrat sprašujem o tem.

Mislim, da mi je bilo v mladosti na nek način vse preveč k riti prinešeno.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #271 on: July 15, 2014, 11:21:59 AM »
Hm, meni do sedaj še ni bilo. Torej ta čas (mogoče) še prihaja ... Upam. Po :Sa povrtaku mogoče ...  ???
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #272 on: July 15, 2014, 11:26:09 AM »
Mislim pa, da je veliki križ "odgovoren" za napačne odločitve v življenju.  :blank:
Al ne vem no, kaj.

OK... ni pravih, ni napačnih odločitev... ampak meni se zdi, da (skoraj) vedno naredim narobe. Ne razmislim dovolj, ne predvidim negativnih posledic zame. Potem vidim, da je bila odločitev / izbira "napačna".
Kako to vidim? Na primer. Ker se po odločitvi / izbiri / spremembi počutim stokrat slabše kot pred njo. Tisto "slabo" od prej, zaradi česar sem naredila spremembo, je bilo bistveno manj slabo od novega. Včasih celo NIČ ni boljše od prej, ampak je celo skoraj vse slabše. Če sem bila prej nezadovoljna, sem po odločitvi čisto sesuta.

A mam vgrajen samouničevalni sistem ali kaj???

Edino glede zadnje izbire službe čutim, da sem se odločila prav. Me ni zvijalo niti za sekundo in sem pomirjena.

Dilema tu je, ali je res situacija po odločitvi slabša, kot prej, ali samo doživljaš tako?
Gre lahko za vest? Da nisi storila narobe, da nisi koga prizadelo, da se ti bo vrnilo na en način?
Se sama kaznuješ za svoje odločitve?

Zdaj sem hotela napisat o svojem področju pravilnih odločitev pa sem prišla do zaključka, da se v zadnjem času sploh nisem o ničemer odločala, ker se itak nič ne dogaja ...  :blank:

Jah saj gre vedno za doživljanje situacije.
Tole glede vesti zveni smiselno.
Čeprav pri nekaterih odločitvah si odvzamem lepe stvari in potem ugotovim, da sem si dobesedno škodo naredila.
Ne, nisem najbolj pameten človek na svetu, kar se tiče odločanj.

Pa na vodilno pozicijo so me namestili. Jaooooooo.  :embarrassed:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #273 on: July 15, 2014, 11:29:03 AM »
Pri tebi se problematika odločanja vedno pokaže pri tarotu. Torej je mogoče nekaj na tem ... Kako bi se to videlo v karti?  :te mogoče?

Oh, na vodilnem položaju se boš pa znašla. Niso te zastonj izbrali, si že pokazala, da znaš.  8)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #274 on: July 15, 2014, 11:33:24 AM »
Hm, meni do sedaj še ni bilo. Torej ta čas (mogoče) še prihaja ... Upam. Po :Sa povrtaku mogoče ...  ???

To je meni edina logična razlaga. Prihaja čas, da te življenje pocrklja. Ta izkušnja ti preprosto pripada!

Meni v otroštvu ni bilo treba prevzemati odgovornosti za nič. Tudi odločali (!!!!!!) so drugi zame (ajd pustimo šolo itd... tukaj sem izbirala sama).
Rit mi je ploskala. Ker so mi jo odnašali.
Dooooolgo mi ni potegnilo, da so stvari odvisne od mene in da če se ne bom sama zmigala oz. izrazila želje (!!!!!!), ne bom plesala, igrala,.. itd.
 :Sa na MC pa tak otrok v otroštvu? No mešanica vsega...

Ajd odgovori so mi torej jasni. Ampak "starega" kozla učit...  :blank:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #275 on: July 15, 2014, 12:02:31 PM »
Pa še tista P :Lu čez ASC.
Najbrž ne začne delovat takoj.  ::)

Drug teden se  :Sa obrne naprej. Ne vem ali je to dobro ali slabo ... Ker bo šel spet čez  :So. Bo tokrat lažje? Ali bom spet kripelj?  :-X

Če primerjam z lani, ko je šel  :Sa 2x čez  :Ve in  :PL ... Pri prvem prehodu me je doletela denarna kazen, pri drugem točno takrat nič, je bil pa slab mesec do brezposelnosti. Ampak me to ni tako "šokiralo" kot tista kazen ...

Čedalje manj vem, kaj se bo sploh dogajalo ...
« Last Edit: July 15, 2014, 12:14:15 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #276 on: July 15, 2014, 12:51:34 PM »
Mislim pa, da je veliki križ "odgovoren" za napačne odločitve v življenju.  :blank:
Al ne vem no, kaj.

OK... ni pravih, ni napačnih odločitev... ampak meni se zdi, da (skoraj) vedno naredim narobe. Ne razmislim dovolj, ne predvidim negativnih posledic zame. Potem vidim, da je bila odločitev / izbira "napačna".
Kako to vidim? Na primer. Ker se po odločitvi / izbiri / spremembi počutim stokrat slabše kot pred njo. Tisto "slabo" od prej, zaradi česar sem naredila spremembo, je bilo bistveno manj slabo od novega. Včasih celo NIČ ni boljše od prej, ampak je celo skoraj vse slabše. Če sem bila prej nezadovoljna, sem po odločitvi čisto sesuta.

Edino glede zadnje izbire službe čutim, da sem se odločila prav. Me ni zvijalo niti za sekundo in sem pomirjena.

Dilema tu je, ali je res situacija po odločitvi slabša, kot prej, ali samo doživljaš tako?
Gre lahko za vest? Da nisi storila narobe, da nisi koga prizadelo, da se ti bo vrnilo na en način?

Zdaj sem hotela napisat o svojem področju pravilnih odločitev pa sem prišla do zaključka, da se v zadnjem času sploh nisem o ničemer odločala, ker se itak nič ne dogaja ...  :blank:

Čeprav pri nekaterih odločitvah si odvzamem lepe stvari in potem ugotovim, da sem si dobesedno škodo naredila.

Saj imaš merkur opozicijo uran - nepremišljene odločitve, ki te čustveno sesujejo ( T kvadrat z luno). To je pač tvoj zapis, super je ker je dispozitor merkurja mars, ki ima malo lepše aspekte vsaj s soncem in plutonom, tko da se znaš izvlečt pol iz vsega, najdet karierno pot, ki ti je OK. Edino zdaj s to luno treba neki narest, da te ne bo psihično ubila - ne mislim dobesedno, ampak sej sama vidš kako je, samo pol o tem premišljuješ in se tolčeš po glavi. Bom mal premislila zdej mam čist prazne možgane res, ker sam o davkih razmišljam :/
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #277 on: July 15, 2014, 12:56:45 PM »
Al ne vem no, kaj.

Saj imaš merkur opozicijo uran - nepremišljene odločitve, ki te čustveno sesujejo ( T kvadrat z luno). To je pač tvoj zapis, super je ker je dispozitor merkurja mars, ki ima malo lepše aspekte vsaj s soncem in plutonom, tko da se znaš izvlečt pol iz vsega, najdet karierno pot, ki ti je OK. Edino zdaj s to luno treba neki narest, da te ne bo psihično ubila - ne mislim dobesedno, ampak sej sama vidš kako je, samo pol o tem premišljuješ in se tolčeš po glavi. Bom mal premislila zdej mam čist prazne možgane res, ker sam o davkih razmišljam :/

Jane, najlepša ti hvala. Luna me zdajle trka, ja. Oz. udriha po meni.
Čustveno sem sesuta.
Uredi davke... ko boš pa utegnila, bom vesela za komentar.
Ker tole obdobje... Saj nekako lezem naprej. Ampak to ni lajf. To je nabiranje moči za vsak dan sproti, da se ga preživi. Ampak še zdaleč ne - živi.
Noči so najhujše. Takrat je vse z mano in kriči v meni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #278 on: July 15, 2014, 12:58:42 PM »
Preživljaš dan v upanju, da bo naslednji dan pa le nekaj prinesel, je pa spet samo dan, ko preživljaš dan ...

Dan je dnevu enak. To je najhuje.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #279 on: July 15, 2014, 01:03:26 PM »
Pri meni se sicer stalno nekaj dogaja.
Ampak imam problem, da z minimalno energijo podelam najnujnejše, kar imam za podelat. Seveda so tudi rezultati potem samo - minimalni.
Ampak trenutno res ne zmorem več kot toliko.
Žal mi je za goro idej, ki bodo (najverjetneje) ostale nerealizirane, ker mi je cel projekt že kavo si skuhat, kaj šele neko kariero (naprej) gradit. Za kaj takega imam najmanj 98% premalo energije.  :D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #280 on: July 16, 2014, 11:26:22 AM »
Jutri imam  :Me :tr MC,  :Me :op ASC,  :Me se v pridruži  :So in  :J v 7. hiši. Grem na en razgovor in (mogoče) še nekaj poskusit na dveh različnih koncih.
Planeti me, očitno, podpirajo. Ampak ali bodo pomagali le pri kvalitetnem komuniciranju, rezultatov pa ne bo (oz. bo rezultat odgovor NE)?
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #281 on: July 17, 2014, 04:44:11 PM »
OK, 22.7.2014 v 7 hiši:  :So,  :Me:Ve in  :J.
9ZK 656

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #282 on: July 31, 2014, 06:48:30 PM »
Mam ful bedno, v tem obdobju.
T :So  :kon:Sa pa potem še T :Ma  :kon N :Lu, vse skupaj kvadratirano.
Čudni občutki. Zelo neprijetni. Napetost. Zelo nizka samozavest. Blaga depresija. Lena sem ful. Slabo spim.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #283 on: August 01, 2014, 09:30:07 AM »
Sonce gre vsaj hitro mimo, če nič drugega.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #284 on: August 01, 2014, 08:20:26 PM »
Ja, res je.  ;)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif