PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tole je pa datum in ura moje registracije tukaj na forum Zanimivo a ne:)
No, to je pa moja ...Da poskusim ...Najbolj mi pade v oči :So v 9. hiši v .Ja, rada imam dobro diskusijo in sem radovedna.Potem .Od tu mogoče vtis, da sem anarhist. Ob pomoči najbrž nastajajo občasna nestrinjanja ... .Napačne predstave ... in v 10. hiši. MC.Veliko dela, aktivnosti na raznih področjih na forumu. .Zasledila sem, da ta aspekt pomaga prodreti globoko v jedro problema. Mogoče da malo psihopatskega pridiha ... ASC.Popularnost in dober vtis (to bo opredelil vsak zase).Nasvet pri tem je, naj pokažem malo več čustev ... Saj jih, kot jih oseba z ASC v pač pokaže. ASC.Pravi, da pokažem, kaj mislim. Sama hočem raziskat, izkusit in po svoje dojet stvari - ne da preberem in poberem. Ja, moja velika mera skepticizma ... Hočem vedeti, kako kaj deluje, ali res deluje ...Če naredim komposit s svojo natalno karto, imam v 9. hiši :So .In ogromno trigonov: :So , , :J , , itd.
Haha Maja me je nasmejala interpretacija lune ker jo ima moja forumovska ura tudi. Mogoče sva videni kot dve psihopatski osebi na forumu čeprav jaz mislim da gre bolj za kaj drugega, da sva bolj "kante za smeti" drugim da lahko sprostijo svojo čustva. Bi bilo pa zanimivo videt še kakšne ure registracije. A odpremo novo temo?
Jaz bi pa tole forumovsko mela tud v real lajfu
Quote from: Jane on April 16, 2014, 11:02:57 AMJaz bi pa tole forumovsko mela tud v real lajfu Toliko bodi aktivna tu, da bo prevladalo življenje na forumu Torej: če moraš kaj možu povedat, deci naročit... vse tu zrihtat
Meni moja zgleda kr cool...barvita...celo me malo spominja na mojo natalko..nimam pa pojma kako se to pripopa na forum...