Author Topic: Karte včlanitev na forum  (Read 7794 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Karte včlanitev na forum
« Reply #45 on: April 20, 2014, 01:21:34 PM »
Tudi jaz  :Lu  :vo
 :Ma in   :Me:Sk
 :So in :Ve:st
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #46 on: April 21, 2014, 02:38:21 AM »
To si se pa dobro spomnila Jane. Pogosto mislim o kakšnem novem članu, ki se vpiše na nek čuden datum in potem res čudežno izgine. Ali nekdo drug pač, ostane tu pri nas.   Bom tudi jaz prilimal mojo.  Ali pa tebi eno. :) :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #47 on: April 21, 2014, 02:46:08 AM »
Moja karta sploh ne drži.  Verjetno gre pri tej za nadaljevanje, saj prvotno se je naš forum začel na drugi domeni, leta 2004 ali še prej.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #48 on: April 21, 2014, 12:44:10 PM »
Moja karta sploh ne drži.  Verjetno gre pri tej za nadaljevanje, saj prvotno se je naš forum začel na drugi domeni, leta 2004 ali še prej.

Andres

V kakšnem smislu misliš da ne drži? Sem tudi jaz razmišljala ali bi za nas veljala "stara" karta ali v bistvu kar ta tukaj, ker je to le "nov" forum.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #49 on: April 21, 2014, 05:14:50 PM »
Spletni simbol je nadaljevanje od Spletnega simbola, ki je bil na kartomantik.com   Torej je ta karta nadaljevanje.  Sicer pa bi bilo bolje in lažje to videti s karto ustanovitve Spletnega simbola septembra 2006. Ta karta tudi obstoja.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #50 on: April 23, 2014, 01:39:47 PM »
Še prispevek o moji natalni včlanitvi

- po včlanitvi sem  :te, natalno sem  :te v ASC
- kot članica imam šiiiiroooko 6 H, napolnjeno z osebnimi planeti  :So, :Me, :Ve in  :Ma. Forum mi že od začetka pomeni vsakdanje delo, redno vsakodnevno ga obiščem, večkrat kar brez registracije (ker imajo domači šefi pri računalniku visoko stopnjo zaščite). Vrh 6H je v devici, vladar  :Me, ki se tukaj očitno dobro počuti.

- kot članica imam ASC v  :B, kar mo na začetku tega spoznanja tudi malo ni šlo skupaj; pa sem po premisleku le prišla do spoznanja, da je to kar res; vsako stvar, ki jo postnem, najprej dobro premislim, če je res treba, jo na predogledu ponovno pregledam in spustim skozi le, če se mi zdi primerno; kar več pripravljenih postov ni ugledalo luč sveta.

- tako  :So kot ASC imata vladarja  :Ve, ki je v 6H.

:Lu v 8H pa govori o tem, da me privlačijo skrivnosti življenja, zraven je v  :kon tudi  :PL.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #51 on: April 23, 2014, 02:17:03 PM »
Še prispevek o moji natalni včlanitvi

- po včlanitvi sem  :te, natalno sem  :te v ASC
- kot članica imam šiiiiroooko 6 H, napolnjeno z osebnimi planeti  :So, :Me, :Ve in  :Ma. Forum mi že od začetka pomeni vsakdanje delo, redno vsakodnevno ga obiščem, večkrat kar brez registracije (ker imajo domači šefi pri računalniku visoko stopnjo zaščite). Vrh 6H je v devici, vladar  :Me, ki se tukaj očitno dobro počuti.

- kot članica imam ASC v  :B, kar mo na začetku tega spoznanja tudi malo ni šlo skupaj; pa sem po premisleku le prišla do spoznanja, da je to kar res; vsako stvar, ki jo postnem, najprej dobro premislim, če je res treba, jo na predogledu ponovno pregledam in spustim skozi le, če se mi zdi primerno; kar več pripravljenih postov ni ugledalo luč sveta.
- tako  :So kot ASC imata vladarja  :Ve, ki je v 6H.

:Lu v 8H pa govori o tem, da me privlačijo skrivnosti življenja, zraven je v  :kon tudi  :PL.

Ni toliko asc v  :B, kot njena vladarica  :Ve v  :de-to kar pišeš zgoraj, sem poudarila tekst.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #52 on: April 23, 2014, 03:09:27 PM »

Ni toliko asc v  :B, kot njena vladarica  :Ve v  :de-to kar pišeš zgoraj, sem poudarila tekst.

Meni se zdi vpliv  :B zato, ker sem tako pooooočaaaaasna  ;), seveda pa hvala za tvoje videnje,  :)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #53 on: April 23, 2014, 11:36:07 PM »
Moja vladarica pa kar v  :st . Nič čudnega da toooooliko nakladam :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna