Author Topic: Psihološki pokazatelj med seksom  (Read 45191 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Psihološki pokazatelj med seksom
« Reply #75 on: January 10, 2014, 11:05:55 PM »
Me boste še zrajcali s tole debato ...  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Aha. Ti si se pa danes kar sama.  Lepo. :) :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #76 on: January 10, 2014, 11:07:23 PM »
Nič sama ...  ;) ;D
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #77 on: January 11, 2014, 01:27:13 AM »
Nič sama ...  ;) ;D

Ah, spet nič ni bilo. :)

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #78 on: January 11, 2014, 08:02:36 AM »
Mislim, da se zastopimo.  ;)
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #79 on: January 13, 2014, 08:44:37 AM »

Iskrenost, vsi jo tako radi poudarjamo, pa jo res tudi toliko nudimo kot bi želeli, da jo drugi nam? Se spomnim primera pred davnimi časi, ko mi je ena punca prec na začetku izjavila: "od zadaj ne, fafam ne" :o, prec je postala "ex". To enostavno kaže na neke travme, s katerimi se meni ni ljubilo ubadat. Sedaj bi lahko kdopomislil, da mi je fafanje in od zadaj nekaj blazno pomembnega, sploh ne, je fino ni mi pa nek blazen fetiš, samo dojemanje tega kot nekaj nesprejemljivega ja pa vsaj zame nesprejemljivo.

Kontejner.  Tvojega odgovora nisem čisto dobro razumel, zdaj pa sem prebral še enkrat post od zadnjič na katerega se je nanašalo moje vprašanje in mislim celo, da je kdo kaj pomešal.

Kot razumem je rekla tista tvoja bivša  od zadaj ne, fafam ne.  Torej. Noče se v rito nategvat al ti noče rit lizat, fafat pa itak ne?  Glede na tvoj današnji opis te ženske, spada torej v kategorijo tistih, ki samo na hrbtu ležijo in gljivice nabirajo.

Andres

To pomeni, da ni želela klasičnega seksa od zadaj (lulika)...
Bolje dva goloba v roki kot vrabec na vetrobranskem steklu!

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

http://shrani.si/f/20/1L/296b3yZR/astro245gw137kontejner20.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #80 on: January 13, 2014, 10:21:30 PM »

Iskrenost, vsi jo tako radi poudarjamo, pa jo res tudi toliko nudimo kot bi želeli, da jo drugi nam? Se spomnim primera pred davnimi časi, ko mi je ena punca prec na začetku izjavila: "od zadaj ne, fafam ne" :o, prec je postala "ex". To enostavno kaže na neke travme, s katerimi se meni ni ljubilo ubadat. Sedaj bi lahko kdopomislil, da mi je fafanje in od zadaj nekaj blazno pomembnega, sploh ne, je fino ni mi pa nek blazen fetiš, samo dojemanje tega kot nekaj nesprejemljivega ja pa vsaj zame nesprejemljivo.

Kontejner.  Tvojega odgovora nisem čisto dobro razumel, zdaj pa sem prebral še enkrat post od zadnjič na katerega se je nanašalo moje vprašanje in mislim celo, da je kdo kaj pomešal.

Kot razumem je rekla tista tvoja bivša  od zadaj ne, fafam ne.  Torej. Noče se v rito nategvat al ti noče rit lizat, fafat pa itak ne?  Glede na tvoj današnji opis te ženske, spada torej v kategorijo tistih, ki samo na hrbtu ležijo in gljivice nabirajo.

Andres

:laugh: :laugh: :laugh:   Joj, a to sigurno ni bil desc?   :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #81 on: January 14, 2014, 08:47:47 AM »

Andres

:laugh: :laugh: :laugh:   Joj, a to sigurno ni bil desc?   :)

Andres

100% hahaha, očitno ima/je imela neke travme, zakaj ne vem niti me ni zanimalo ker sem se je zaradi nekih drugih zadev "ustrašil".
Bolje dva goloba v roki kot vrabec na vetrobranskem steklu!

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

http://shrani.si/f/20/1L/296b3yZR/astro245gw137kontejner20.gif