Iskrenost, vsi jo tako radi poudarjamo, pa jo res tudi toliko nudimo kot bi želeli, da jo drugi nam? Se spomnim primera pred davnimi časi, ko mi je ena punca prec na začetku izjavila: "od zadaj ne, fafam ne"
, prec je postala "ex". To enostavno kaže na neke travme, s katerimi se meni ni ljubilo ubadat. Sedaj bi lahko kdopomislil, da mi je fafanje in od zadaj nekaj blazno pomembnega, sploh ne, je fino ni mi pa nek blazen fetiš, samo dojemanje tega kot nekaj nesprejemljivega ja pa vsaj zame nesprejemljivo.
Kontejner. Tvojega odgovora nisem čisto dobro razumel, zdaj pa sem prebral še enkrat post od zadnjič na katerega se je nanašalo moje vprašanje in mislim celo, da je kdo kaj pomešal.
Kot razumem je rekla tista tvoja bivša od zadaj ne, fafam ne. Torej. Noče se v rito nategvat al ti noče rit lizat, fafat pa itak ne? Glede na tvoj današnji opis te ženske, spada torej v kategorijo tistih, ki samo na hrbtu ležijo in gljivice nabirajo.
Andres
To pomeni, da ni želela klasičnega seksa od zadaj (lulika)...
Joj, a to sigurno ni bil desc? 
Andres
100% hahaha, očitno ima/je imela neke travme, zakaj ne vem niti me ni zanimalo ker sem se je zaradi nekih drugih zadev "ustrašil".