O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot karta dneva
Maja:
Osvoboditev ... Še malo. Do 24.10. baje. ;D
Od točne konjunkcije tudi zelo slabo spim ... :blank:
Tea:
--- Quote from: Maja on October 17, 2014, 07:24:57 AM ---Osvoboditev ... Še malo. Do 24.10. baje. ;D
Od točne konjunkcije tudi zelo slabo spim ... :blank:
--- End quote ---
Po moje je splošno zdajle, da ne spimo dobro. Kar v večini bi dejala. No, jaz tudi nekak štukam tole spanje zadnje dni. Še malo, pa bo vse Ok .... meni se Saturn približuje velikemu križu ....čist stanju primerno
Opal:
--- Quote from: Tea on October 17, 2014, 07:26:49 AM ---Po moje je splošno zdajle, da ne spimo dobro. Kar v večini bi dejala. No, jaz tudi nekak štukam tole spanje zadnje dni. Še malo, pa bo vse Ok ....
--- End quote ---
Tole s spanjem je tudi pri nas bolj v štukanju. Tudi v službi jih je več takšnih, ki slabo spijo zadnje čase.
cvetka:
--- Quote from: Tea on October 17, 2014, 07:19:54 AM ---Ah, to pa že ne noooooooooo :'( ......... :) ;)
AS PALIC - moč, premik, ideja, potenciali za prihodnost, uvid
Izbiram mojo izbiro ;D
--- End quote ---
Prav AS PALIC je računalniška izbira (astro.com) zame za današnji dan, se veselim, ker mi gre takšna rač. izbira kar dobro skupaj tudi že v preteklosti. :-*
Here is your Daily Tarot Card for Friday, October 17
The Ace of Wands card suggests that my power today lies in initiation. I am a winner by virtue of my desire, belief, vision, and intention. I bring fresh inspiration into the world and am "master of my domain." My solution is found in creative transformation and I am empowered by my spark of life.
Tea:
--- Quote from: cvetka on October 17, 2014, 07:57:51 AM ---
--- Quote from: Tea on October 17, 2014, 07:19:54 AM ---Ah, to pa že ne noooooooooo :'( ......... :) ;)
AS PALIC - moč, premik, ideja, potenciali za prihodnost, uvid
Izbiram mojo izbiro ;D
--- End quote ---
Prav AS PALIC je računalniška izbira (astro.com) zame za današnji dan, se veselim, ker mi gre takšna rač. izbira kar dobro skupaj tudi že v preteklosti. :-*
Here is your Daily Tarot Card for Friday, October 17
The Ace of Wands card suggests that my power today lies in initiation. I am a winner by virtue of my desire, belief, vision, and intention. I bring fresh inspiration into the world and am "master of my domain." My solution is found in creative transformation and I am empowered by my spark of life.
--- End quote ---
pa še kakšno število postov imaš Cvetka :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version