O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot karta dneva

<< < (131/138) > >>

Škratinja Nagaya:
Pismu... meni se tudi asi palic nekaj mečejo. Danes sem že tudi nekje enega odkrila.
Čeprav se mi tudi trdnjava dogaja. Prepiri z možem.  ::)

Glede trdnjave...
Sanjalo se mi je, da sem bila v hiši stare mame, kjer sem se skrivala pred ne vem čim ali kom. Zaklenjena z vseh strani sem čakala, da nevarnost mine.
Potem pa nenadoma močno tresenje, komaj sem se ujela, da nisem padla. Tresenje je bilo že skoraj apokaliptično. V nadaljevanju sanj sem izvedela, da je eksplodiral zemeljski plin nekje pod površjem in sesul celo pokrajino. Hiša je po nekem naključju ostala nepoškodovana, jaz pa tudi. Pa tudi vsi moji najbližji.  :)

sanjalka:

--- Quote from: Pika on October 17, 2014, 08:04:50 AM ---Pismu... meni se tudi asi palic nekaj mečejo. Danes sem že tudi nekje enega odkrila.

Glede trdnjave...
Sanjalo se mi je, da sem bila v hiši stare mame, kjer sem se skrivala pred ne vem čim ali kom. Zaklenjena z vseh strani sem čakala, da nevarnost mine.
Potem pa nenadoma močno tresenje, komaj sem se ujela, da nisem padla. Tresenje je bilo že skoraj apokaliptično. V nadaljevanju sanj sem izvedela, da je eksplodiral zemeljski plin nekje pod površjem in sesul celo pokrajino. Hiša je po nekem naključju ostala nepoškodovana, jaz pa tudi. Pa tudi vsi moji najbližji.  :)

--- End quote ---

Zaprla si se v hišo stare mame-trenutno si se zaprla vase,  strah te je, da ti bodo škodovali, potem tresenje, sesutje, apokaliptično,ampak ti si ok, ostaneš cela in hiša v kateri si, tudi ostane cela. Hiša predstavlja tebe samo, se pravi bo tvoja notranjost kljub burnemu dogajanju ostala cela...skratka dober pokazatelj...

Zanima me kaj ti predstavlja stara mama in ta njena hiša, kakšne občutke imaš glede tega? Tako bodo sanje povedale še več ;)

Tejka:

--- Quote from: Tea on October 17, 2014, 07:19:54 AM ---Ah, to pa že ne noooooooooo  :'( ......... :) ;)

AS PALIC - moč, premik, ideja, potenciali za prihodnost, uvid

Izbiram mojo izbiro  ;D

--- End quote ---

Jaz tudi  :D

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: sanjalka on October 17, 2014, 08:21:36 AM ---
--- Quote from: Pika on October 17, 2014, 08:04:50 AM ---Pismu... meni se tudi asi palic nekaj mečejo. Danes sem že tudi nekje enega odkrila.

Glede trdnjave...

--- End quote ---

Zaprla si se v hišo stare mame-trenutno si se zaprla vase,  strah te je, da ti bodo škodovali, potem tresenje, sesutje, apokaliptično,ampak ti si ok, ostaneš cela in hiša v kateri si, tudi ostane cela. Hiša predstavlja tebe samo, se pravi bo tvoja notranjost kljub burnemu dogajanju ostala cela...skratka dober pokazatelj...

Zanima me kaj ti predstavlja stara mama in ta njena hiša, kakšne občutke imaš glede tega? Tako bodo sanje povedale še več ;)

--- End quote ---

Hvala, Sanjalka!
V življenju sem večkrat sanjala o hiši stare mame, kamor sem se nekako zatekala pred nevarnostjo. Je bilo že kar nekaj sanj, ko sem bila zaklenjena v hiši z vseh strani, še stole sem podstavljala, da mi ne bi mogli škodit razni lopovi oz. karkoli je pač imelo namen vdreti noter. Vedno se je dobro končalo.
Pri stari mami sem preživela večino poletnih počitnic v otroštvu. Bila je moj drugi dom. Tam sem se počutila zelo varno.

Je pa kar res. Imam strahove (ali pa skrbi.... ne vem, kako definirat), zaradi katerih ne naredim korakov, ki bi jih morala. Strah me je sesutja. Ampak po drugi strani očitno globoko v sebi vem, da se ne bi sesula. Vsaj glede na izide v sanjah.

sasa:
Jaz vzamem Teino karto.  :P

Mamo ravno danes sestanek, zato.  ::)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version