NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Kraljica mečev - inteligenca, odgovornost, pravičnost, odprtost, izkušenost, duhovitost, vdova, ženska žalost.
Pa poglejmo, če še nadaljujemo z meči oziroma z našim razumskim pristopom Jp, še vedno blizu. Ostajamo prizemljeni, stvarni. Paž novcev. Zametki novega. Nove ideje. O poslu. Finančnih možnostih. Novi službi...
Ooo, lepa karta, moram rečt. Stvarna. Zemeljska.
Rena, zametki nove službe so pa ja zate.
Ostajamo prizemljeni, stvarni. Paž novcev. Zametki novega. Nove ideje. O poslu. Finančnih možnostih. Novi službi...
Yes! To mi deli! Quote from: sasa on August 20, 2014, 09:28:40 AMOoo, lepa karta, moram rečt. Stvarna. Zemeljska. Moje naj kvalitete.
Quote from: Maja on August 20, 2014, 09:33:26 AMYes! To mi deli! Quote from: sasa on August 20, 2014, 09:28:40 AMOoo, lepa karta, moram rečt. Stvarna. Zemeljska. Moje naj kvalitete. Tudi moje. Samo jaz sem od statičnosti korenine pognala.
Quote from: Pika on August 20, 2014, 10:15:28 AMQuote from: Maja on August 20, 2014, 09:33:26 AMYes! To mi deli! Quote from: sasa on August 20, 2014, 09:28:40 AMOoo, lepa karta, moram rečt. Stvarna. Zemeljska. Moje naj kvalitete. Tudi moje. Samo jaz sem od statičnosti korenine pognala. Je rekla Pika, letajoč po zraku....
Jah Rena, kaj naj rečem, se mi je ravno to porodilo po glavi.