Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Naj ... dogodek dneva 11. del

<< < (35/224) > >>

skorpijonka:
Se strinjam.....ni to muha enodnevnica.
Oba že od nekdaj obožujeva živali in nič me ne pomiri bolj kot dotik mehke dlake, crkljanje, ipd.
Ponavadi, kadar sem bila žalostna, sem se zapeljala kar v eno ZOO trgovino, pa tam gledala in crkljala živalice, ali pa v kakšen manjši živalski vrt, ipd.
Zdej bom mela pa čist svojo živalico! iiiii....
 :P

sasa:
Jaz jih imam še več.  ;D

Kuža poskrbi zase, ker je na prostem, krave pa bolj mukajo in so zahtevne. Je pa res, da jih ne moreš crkljat.  :laugh:

Bi pa sama rajši imela mačka, bolj sem navajena.

Jane:
Kdaj pride Sofka?

skorpijonka:
Okol 9., 10. julija.

JA, Saša, ampak res....ti jih maš pa res veliko!

sanjalka:

--- Quote from: Maja on June 26, 2014, 10:54:06 AM ---
--- Quote from: sanjalka on June 26, 2014, 10:49:42 AM ---
--- Quote from: skorpijonka on June 26, 2014, 10:44:43 AM ---Tud js, ja....že zdaj je tak razbojnik, da groza.
Js bi mela eno debelo razvajeno mačko, da bi jo bom mogla prov prosit, nej gre dol s kolen.
:)

--- End quote ---

tako scrkjano imamo mi doma, nisem še videla bolj scrkjane mačke, stalno je v naročju in stalno bi se božala...

--- End quote ---

Mami je rekla, da so imeli doma, ko je bila še otrok, takega muca, da bi se samo crkljal, in če je kdo odprl časopis, se je ulegel nanj.  :laugh:

--- End quote ---

ja, pri nas se vedno uleže na knjigo, ko hči študira...to bo pravi mali izobraženi muc :laugh:
drugače pa se vedno, ko greš mimo, takoj uleže na hrbet, je čisto podrejeni muc...lahko ga vzameš kadarkoli v naročje, se nikoli ne pritožuje, tako da ga moramo včasih že prav iz naročja dati dol...potem pa praska pred hčerinimi vrati in se hoče spet crkljat....
Ne vem, mogoče zato, ker smo ga dobili res še čisto malega, bil je prekmalu odstavljen od mame in je moja hči z njim ravnala kot z dojenčkem, stalno ga je nosila v naročju, ga crkljala, ga hranila, bila je prava simbioza, no in ta muc je res pravi angelček :)
je pa ujel tudi že tri ptiče, tako da ni tako zelo nebogljen... ;D
mucka je, ni muc ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version