Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki
Naj ... dogodek dneva 11. del
sanjalka:
Evo, sem spodaj skopirala moj horoskop za 7/2014, objavljen v reviji Grazia :)
Oven:
v začetku meseca lahko na krajšem potovanju ali oddihu v bližnjih krajih pričakujete povsem nepričakovano romantično avanturo. Izžarevali boste precej električne energije, nasprotni spol boste osvojili z živahno komunikacijo. Tudi na področju financ in poslov boste blesteli, spretno boste znali obračati z besedami in prepričati boste znali vsakogar. Veliko se boste ukvarjali z odnosi. Čim več se družite in uživajte v sproščenih odnosih.
Bik:
V prvi polovici meseca boste družabni in radi boste izmenjavali mnenja, lahko si privoščite kakšno zanimivo krajše potovanje na obalo. V drugi polovici meseca boste uživali predvsem v druženju z domačimi, raje se boste zadrževali doma in svojim bližnjim boste radi kaj dobrega skuhali. Še vedno boste čutili prepreke na področju financ, ne zapravljajte več kot imate in nikakor se ne podajajte v kredite.
Dvojček:
Prvo polovico meseca boste kot metulj, povsod vas bo veliko, težko se boste zadrževali na enem mestu. Občutek boste imeli, da vam primanjkuje časa, da vsi nekaj hočejo od vas. Drugi del meseca se boste malo bolj umirili in si privoščili kakšen krajši dopust v krogu svojih domačih. Še posebej se boste radi zadrževali ob vodi. Glede financ in poslov bodite pozorni na detajle in ne zaupajte na slepo.
Rak:
Prvi del mesec boste še vedno imeli podporo s strani Jupitra,tako da izkoristite vsakršno priložnost, ki vam pride na pot. Še posebej se vam sreča obeta na kakšnem potovanju v tujini ali s tujci kje na dopustu. Kljub vaši pregovorni zaprtosti, boste ta mesec bolj sproščeni za druženje in za nova poznanstva. V poslu se vam lahko obeta tudi podpis kakšne nove poslovne pogodbe, tudi priložnost za novo službo.
Lev:
Ne boste vedeli ali obdržati star način razmišljanja, ostati v starih vzorcih ali se podati naprej in se prepustiti novemu toku življenja. Glede financ in poslov boste imeli kar nekaj dobrih priložnosti, še posebej konec meseca, toda bodite pozorni, da se ne zaletite brezglavo. Na področju ljubezni vas lahko zajame neobrzdana strast, vendar so možne prepreke, ne bo šlo vse zlahka. Pazite se ljubosumja.
Devica:
Ukvarjali se boste z bližnjimi sorodniki in imeli boste kar nekaj krajših potovanj, vendar ne bo odveč pozornost na cesti. V ljubezni ne boste tako zelo analitični in dlakocepski kot je to sicer v vaši navadi, zato se vam obeta malo bolj sproščen in lahkoživ prvi del meseca. Na dopustu se lahko zapletete v romantično avanturo, uživajte ta trenutek, saj bo to bolj iluzija kot kaj resnega. V poslu in financah še nekaj pritiskov, konec meseca si privoščite zaslužen dopust.
Tehtnica:
Imeli boste obilo energije, zelo zanimivi boste za nasprotni spol. V družbi boste žareli in boste prav mladostno razpoloženi. Izogibajte se konfliktom v odnosih in višek energije usmerite raje v šport, ples bi bil zelo primerna sprostitev. Konec meseca več preprek, posebno pozorni bodite pri financah in v poslovnih odnosih, obetajo se spremembe. Verjetnost srečanja z osebo, ki bo pomembno vplivala na vaše življenje.
Škorpijon:
Prvo polovico meseca boste čutili še kar nekaj preprek in omejitev. Stvari še ne boste mogli premakniti naprej, predvsem se boste ukvarjali s preteklostjo in z nedokončanimi zadevami. Veliko ukvarjanja s financami, ne jemljite kreditov in ne zapravljajte. V drugi polovici meseca bodo stvari končno spet stekle, spoznali boste kaj ste delali narobe in sedaj to spremenili. V ljubezni boste imeli podporo v družini, radi se boste zadrževali s svojimi domačimi.
Strelec:
Tisti, ki praznujete v prvi dekadi, boste v drugi polovici meseca žareli, obsijani boste z neverjetno karizmo. Potovanje v tujino, kjer boste še posebej uživali in blesteli. Obeta se vam veliko zanimivih srečanj. Energija bo na višku. Lahko se boste počutili ujete s strani družine, potrebovali boste več svobode, kot vam jo bodo dali domači. Družina ne bo tako zelo navdušena nad vašimi nepredvidljivimi in nenadnimi odločitvami.
Kozorog:
Nekako se boste počutili ujete, ne boste se mogli premakniti naprej. V službi bodo veliko pričakovali od vas in preden greste na dopust, boste morali še kar nekaj postoriti tako doma kot v poslu. Tudi za vas velja, da se ne zadolžujte v tem mesecu in počakajte s pomembnimi odločitvami. Včasih boste imeli občutek, da nosite ogromno breme in da morate delati več kot ostali. Konec meseca se vam bo energija povrnila, s partnerjem si privoščite dopust ob kakšnem jezeru.
Vodnar:
Izkoristite prvo polovico meseca, imeli boste višek energije in revolucionarnih idej. Prav razganjalo vas bo, ukvarjajte se s športom, verjetno vas bodo težko premagali. Tudi na ljubezenskem področju boste zanimivi za nasprotni spol, oddajali boste magnetično karizmo, kateri se bo težko upreti. Ne bo vam do romantike, predvsem boste iskali intelektualne in napredne ljudi, s katerimi boste lahko delili svoje ideje in tudi svojo posteljo.
Ribi:
Uživali boste ob morju, prav lahko se boste zaljubili in romantično sanjali ob večernih zahodih. Imeli boste občutek, da je vsem samo do bežnih avantur, vi pa si želite pravo romantično ljubezen. Če ste samski se znate v drugi polovici meseca zaljubiti, oddanim veliko harmonije v družinskih in partnerskih odnosih. Prepustite se romantiki, plesu, umetnosti…V poslu in financah velja previdnost, lahko bi napačno ocenili situacijo in bili potem razočarani.
Škratinja Nagaya:
Čestitke, Sanjalka, za objavo! 8)
In hvala!
Ja sem pogledala svojega ovna, ampak jaz sem itak poseben primer. :D
Hmmm..
Na krajše potovanje v ne zelo oddaljene kraje grem z možem, tako da si recimo lahko predstavljam petnajstminutno romanco z neznancem v wc-ju restavracije, ampak glede na to, da se zdravim, bo šocelj prej izvisel kot ne.
Glede na to, da sem danes v lekarni nabavila Deprim in mi je že prijel :D, znam živahneje komunicirat, kot sem v preteklem mesecu, jutri imam pa službeni sestanek, kjer bom morala biti prepričljiva in obračat besede nadrejene sebi v prid, se pogajat o financah in si pribarantat višji džeparac. Torej obetavna napoved.
Z odnosi se itak stalno veliko ukvarjam, v zadnjem mesecu mi je to okupiralo misli 100% in izpodrinilo vse, kar se je izpodrinit dalo.
Električne imam lase, mogoče se mi impulz razširi še na ostale dele telesa.
sanjalka:
--- Quote from: Pika on June 30, 2014, 02:58:26 PM ---Čestitke, Sanjalka, za objavo! 8)
In hvala!
Hmmm..
Na krajše potovanje v ne zelo oddaljene kraje grem z možem, tako da si recimo lahko predstavljam petnajstminutno romanco z neznancem v wc-ju restavracije, ampak glede na to, da se zdravim, bo šocelj prej izvisel kot ne.
Glede na to, da sem danes v lekarni nabavila Deprim in mi je že prijel :D, znam živahneje komunicirat, kot sem v preteklem mesecu, jutri imam pa službeni sestanek, kjer bom morala biti prepričljiva in obračat besede nadrejene sebi v prid, se pogajat o financah in si pribarantat višji džeparac. Torej obetavna napoved.
Z odnosi se itak stalno veliko ukvarjam, v zadnjem mesecu mi je to okupiralo misli 100% in izpodrinilo vse, kar se je izpodrinit dalo.
--- End quote ---
Hahahaha Pika, si me nasmejala s svojim komentarjem :laugh: :laugh: :laugh:
Držim pesti za jutri!!!Itak, da boš besede spretno obračala,saj to znaš zelo dobro ;)
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sanjalka on June 30, 2014, 03:11:35 PM ---
--- Quote from: Pika on June 30, 2014, 02:58:26 PM ---Čestitke, Sanjalka, za objavo! 8)
In hvala!
Hmmm..
--- End quote ---
Hahahaha Pika, si me nasmejala s svojim komentarjem :laugh: :laugh: :laugh:
Držim pesti za jutri!!!Itak, da boš besede spretno obračala,saj to znaš zelo dobro ;)
--- End quote ---
Super, Sanjalka. ;) Me veseli, da si se nasmejala.
Hvala za lepe želje za jutri. Bolj sem spretna v pisnem obračanju besed kot v ustnem. Pri slednjem sem nagnjena h knedljem v grlu.
Mogoče bo pa nadrejena lačna in si bova knedelj razdelili.
Jane:
Cestitke Sanjalka za lep horoskop :) Verjetno bom res veliko ob vodi, sem kupla sebi in tamalemu letno karto za bazen :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version