Res je, Maja, se strinjam.
Včeraj sem bila pa rešitelj otrok... Vsi so se že pokali v avto, od mojega svak je dal pa malega že v sedežek. Jaz sem ravno pospravljala osebno izkaznico in potni list v torbico, ko zagledam, da je 3 leta star fantek pogoltnil ta velik bonbon... Zaletelo se mu je. V trenutku sem ga samo odpela in začela kričat, da je pogoltnil bonbon, je mami njegova takoj odprla vrata, ga obrnila na glavo, oče ga je pa tolkel po hrbtu, da je pljunil ven bonbona. Je njegov oče rekel, da ga je še lulat nehalo...
Gremo potem domov, fantje so bili zunaj, ko vidimo otroke za hišo, po klancu navzdol. Ker je zraven glavna cesta, rečejo očetje, da naj pridejo nazaj gor. Grem jaz proi otrokom, da bi jih spokala nazaj gor, vidim, tamala, stara 4 leta, na robu joka. V ustih je imela še nekaj, je grickala, rečem, ja kaj je pa bilo, pa njena starejša sestra reče, da je padla. Jo prašam, kje jo boli, mi pokaže rokico, je bila odrgnjena. Ji rečem, ok, najprej pojej, jo greva sprat, je začuda še zelo malo jokala. Prideva do kopalnice, ji perem rokico, pa zagledam še sredi čela vse popraskan... Ji še tisto sperem, namažem, jo odpeljem ven in povem mamici njeni, da ima hčerka nov okrasek na čelu. Danes zjutraj so pa spet prišli na obisk, ker se je pobiral krompir, pa vidim, da je bila tamala kar fejst pofavlana, po obeh kolenih in pri medenični kosti. Kje je padla in kako, pa noben ne ve...
Ampak važno, da je vse ok.