9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Oooo, Nena. Sem se tudi zate že spraševala, kje ga biksaš.
Maja v službi? Jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vesela zate
Quote from: Rena on July 27, 2014, 04:17:05 PMMaja v službi? Jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vesela zate Pogledat šla službo. Pogodba še ni podpisana, naj bi pa bila, ko pride šef z dopusta. Ne bom se veselila vnaprej, ker do sedaj je še vedno v vodo padlo, ampak baje so resni.
Quote from: Maja on July 27, 2014, 04:22:42 PMQuote from: Rena on July 27, 2014, 04:17:05 PMMaja v službi? Jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vesela zate Pogledat šla službo. Pogodba še ni podpisana, naj bi pa bila, ko pride šef z dopusta. Ne bom se veselila vnaprej, ker do sedaj je še vedno v vodo padlo, ampak baje so resni. Aha, ok... Pol pa res bolj previdno do veselja...sam...mora bit in pika
Pika.
Quote from: Pika on July 27, 2014, 05:02:53 PMPika. Pika na kvadrat
Zbežala iz trikotnika.
Quote from: Pika on July 27, 2014, 06:11:07 PMZbežala iz trikotnika. Trikotnik spremenila v premico ...znanstvenica
In se na celi črti pripravila na to, da postane točka. Umetnica.
Quote from: Pika on July 27, 2014, 06:28:16 PMIn se na celi črti pripravila na to, da postane točka. Umetnica. Abejž Sej boš. Točka sredi tarče. Sam še mal in bo nekdo ciljal vanjo. Pa ne samo en
Oooooooooo, sem pa postala tako izbirčna, da bo morala bit puščica res vrhunska, da bo mojo točko prepričala, da bo v premico napredovala.