Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
120 kg naložiš, pa je dovolj, da nekajkrat ploskneš.
No, zdaj veš, koga poklicat, če viličar zataji.
Pika supeeer za povabilo...za drugi del pa dihaj, predihaj....si že proti koncu obdobja večjih nihanj Objemček..
Quote from: Nena on September 25, 2014, 10:08:08 AMPika supeeer za povabilo...za drugi del pa dihaj, predihaj....si že proti koncu obdobja večjih nihanj Objemček..Hvala, Nena. Samo da prenehanj nihanja ne pomeni - da se me bo potem konstantna frka držala.
Quote from: Pika on September 25, 2014, 10:26:31 AMQuote from: Nena on September 25, 2014, 10:08:08 AMPika supeeer za povabilo...za drugi del pa dihaj, predihaj....si že proti koncu obdobja večjih nihanj Objemček..Hvala, Nena. Samo da prenehanj nihanja ne pomeni - da se me bo potem konstantna frka držala. Hehehe ti pa si ena smotka...na koncu tega tunela JE luč...torej don't worry, be happy
Quote from: Nena on September 25, 2014, 10:27:59 AMQuote from: Pika on September 25, 2014, 10:26:31 AMQuote from: Nena on September 25, 2014, 10:08:08 AMPika supeeer za povabilo...za drugi del pa dihaj, predihaj....si že proti koncu obdobja večjih nihanj Objemček..Hvala, Nena. Samo da prenehanj nihanja ne pomeni - da se me bo potem konstantna frka držala. Hehehe ti pa si ena smotka...na koncu tega tunela JE luč...torej don't worry, be happy Vlak?
Nena oprosti. Mi vleče na otročje danes.Pa ne toliko zaradi bivšega, kot zaradi videa, ki je RES zasvetil kot luč na koncu tunela.Luč dneva, ne luč vlaka. Hvala!
Šokirana danes dopoldne izvedela,da smo izgubili še eno zvezdico....