PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ali bom dobila službo do konca tega leta?
Quote from: Maja on July 03, 2014, 08:49:01 AMQuote from: Azeleja on July 03, 2014, 08:13:51 AMAli bom dobila službo do konca tega leta? v v 10, hiši. Vse kaže na to, da jo boš. Je pa tole tudi moje vse pogostejše vprašanje ... Prej sem pogledala za vsak mesec, pa se je izkazalo, da je to odvečna poteza. Ufff Presenečena nad odgovorom! Hvala!V preteklosti sem se fejst trudila pri iskanju ampak nobenega učinka. Pa ogromno nekih razpisov pri katerih je kandidat že izbran. Zavajanje. Jezna, ko hu**č Zdej sem vse spustila pa sploh ne iščem in me je tale odg. zelo presenetil.
Quote from: Azeleja on July 03, 2014, 08:13:51 AMAli bom dobila službo do konca tega leta? v v 10, hiši. Vse kaže na to, da jo boš. Je pa tole tudi moje vse pogostejše vprašanje ... Prej sem pogledala za vsak mesec, pa se je izkazalo, da je to odvečna poteza.
Najboljši poklici za pripadnike znamenja Bika so nepremičninske dejavnosti, finance, zavarovalniški posli ali posli povezani z vlaganjem denarja. Lahko se izkažejo kot ekonomi, kuharji, blagajniki. Biki bodo dobri tudi v gradbenih dejavnostih /od arhitekta do zidarja/, in v vseh poklicih, kjer se bodo lahko umetniško izrazili: vrtnar, frizer, lončar, rezbar. Bike krasi tudi zelo lep glas, zato jih bomo veliko našli med glasbeniki, ali v svetu zabave in modnega oblikovanja.