IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dobro jutro....jaz bi tudi imela vprašanje...se bo v enem mesecu prizemljilo kar čutim že nekaj časa in ali so potrebne kakšne spremembe pri meni, da se to sploh lahko udejanji?Hvala, hvala že v naprej...
Quote from: Tea on August 14, 2014, 08:57:42 AMQuote from: Pika on August 14, 2014, 07:51:36 AMOoooooo, se že štulim.Včeraj sem imela sestanek s kolegico. Bova delali skupaj.Izgleda obetavno, sva že kar nekaj naštudirali včeraj. Plodno je bilo. Fajn brainstorming.Sva primerni ena za drugo? Hvala! pol pa super Bosta, ampak bi bilo fajn, da bi ustvarjala vsaka zaseIn ko ustvarita vsaka zase, je sodelovanje potem OKTea, na mestu.Razdeljeno imava delo. Jaz ta del, ona ta del. Vsaka je stručko za svoje stvari.Potem zdebatirava, skorigirava, uskladiva, vrževa skupaj, sestaviva celoto.Tudi debata včeraj je tekla v to smer. Sploh glede na dosedanje izkušnje.Občutek sem dobila, da tukaj ne bo nobenega šlepanja, potuhe. Toliko in toliko sem prispevala jaz, to in to si prispevala ti.Hvala!
Quote from: Pika on August 14, 2014, 07:51:36 AMOoooooo, se že štulim.Včeraj sem imela sestanek s kolegico. Bova delali skupaj.Izgleda obetavno, sva že kar nekaj naštudirali včeraj. Plodno je bilo. Fajn brainstorming.Sva primerni ena za drugo? Hvala! pol pa super Bosta, ampak bi bilo fajn, da bi ustvarjala vsaka zaseIn ko ustvarita vsaka zase, je sodelovanje potem OK
Ooooooo, se že štulim.Včeraj sem imela sestanek s kolegico. Bova delali skupaj.Izgleda obetavno, sva že kar nekaj naštudirali včeraj. Plodno je bilo. Fajn brainstorming.Sva primerni ena za drugo? Hvala!
Danes sem vam na voljo, če imate kakšno vprašanje. Fajn bi blo, če bo kaj konkretnega za vprašat.
Opal, sicer iz tarota - se opravičujem, ker sem takole upadla, ampak ker mi Opal ogromno pomaga z vpogledi, sem prav mogla pokukat - ja, pričakuj prelomnico. Tole je samo en tak cikel. Veliko veselja te čaka.
Jaz imam tudi eno vprašanje. Za ljubezen, seveda. Mlajši moški. Naj ostane pri prijateljstvu ali je možnost za kaj več - resna veza ?HVALA!!
Quote from: sanjalka on August 14, 2014, 08:35:46 AMBom vprašala še tukaj.Včeraj bili na ogledu stanovanja in ugotovili, da je parket navlažen, spodaj odprt prostor-garaže, kar zna biti problem.Moj, ki je gradbinec, sicer pravi, da ne bo panike...Vseeno bi vprašala kupiti sedaj to stanovanje ali ne?Hvala Ti bom odgovorila na astro strani
Bom vprašala še tukaj.Včeraj bili na ogledu stanovanja in ugotovili, da je parket navlažen, spodaj odprt prostor-garaže, kar zna biti problem.Moj, ki je gradbinec, sicer pravi, da ne bo panike...Vseeno bi vprašala kupiti sedaj to stanovanje ali ne?Hvala
Bi eno normalno redno službo. Bo kdaj ali se kar sprijaznim....
Jaz bi pa še karmične povprašala glede tega maila.Je dobro zame, da ga pošljem?Hvala!