PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Prosim lepo še jaz.Razčiščujem situacijo s tujino na veliko, šibajo maili levo desno, tudi pretresljivi pogovori po telefonu, sesuva me, ampak tega bremena ne mislim več nositi. Toplo hladni tuši. Olajšati se moram, zmetati stran, odgovoriti si na vsa vprašanja, kar jih lahko, in iti dalje.Prosim za karto. Hvala!
Quote from: Tea on October 08, 2014, 09:15:26 AMNa lunin mrk se spodobi pogledat malo pogledat - a bi?Seveda, prosim: zdravje - v ožji bližini, a bo služilo?
Na lunin mrk se spodobi pogledat malo pogledat - a bi?
Quote from: Jane on October 08, 2014, 10:32:23 AMSeveda Ali mi Bo tole izobrazevanje prineselo nove stranke?da, samo na nekoliko drugačen način, kot pa si zdaj to predstavljaš
Seveda Ali mi Bo tole izobrazevanje prineselo nove stranke?
Tea bi še jaz prosila Kako naj ravnam z določeno osebo s strani katere je bilo v tem času spuščenega kar precej strupa.Je čas, da grem naprej sama ali naj poskusim razreševati. Gre za žensko osebo
Me trka današnja luna v obliki velikega nemira...ma bi neki...ma bi drugače...samo kaj, kam... Prosim za sporočilo
No še nisem zamudila. Eno splošno, imam itak vsepovsod raztur, pa bi bilo preveč vprasanj
Quote from: sasa on October 08, 2014, 09:28:20 AMAjde, pa me zanima, če je prav, da grem rečt za povišico in pa kdaj. Tea me je spregledala.
Ajde, pa me zanima, če je prav, da grem rečt za povišico in pa kdaj.
Quote from: sasa on October 08, 2014, 02:27:37 PMQuote from: sasa on October 08, 2014, 09:28:20 AMAjde, pa me zanima, če je prav, da grem rečt za povišico in pa kdaj. Tea me je spregledala. NeV vsakem primeru ti bo ta pripadala, ko ti jo bodo kar sami ponudili
Quote from: Tejka on October 08, 2014, 02:15:10 PMNo še nisem zamudila. Eno splošno, imam itak vsepovsod raztur, pa bi bilo preveč vprasanj Uravnovesi in sodeluj z drugimiZačni urejat svoje odnose, najprej odnos do same sebe
Quote from: Tea on October 08, 2014, 02:37:09 PMQuote from: Tejka on October 08, 2014, 02:15:10 PMNo še nisem zamudila. Eno splošno, imam itak vsepovsod raztur, pa bi bilo preveč vprasanj Uravnovesi in sodeluj z drugimiZačni urejat svoje odnose, najprej odnos do same sebeOh ja... Hvala Vse se začne pri odnosu do sebe... Porkaduš, a sem res tako slaba do sebe?
Quote from: Nena on October 08, 2014, 09:39:13 AMJaz bi tudi, če lahko...Kaj mi ta mrk prinaša ali odnaša? Hvalaaa Odnaša drobenljanje, usmerjanje pozornosti na miljon stvari, pol pa izgubiš glavno nitSe pravi - zdaj boš res delala samo pomembne stvari in se ne boš več ustavljala ob tistih tisoč nepotrebnih in nepomembnih za tvoj vsakdan.
Jaz bi tudi, če lahko...Kaj mi ta mrk prinaša ali odnaša? Hvalaaa
Quote from: Tejka on October 08, 2014, 02:41:16 PMQuote from: Tea on October 08, 2014, 02:37:09 PMQuote from: Tejka on October 08, 2014, 02:15:10 PMNo še nisem zamudila. Eno splošno, imam itak vsepovsod raztur, pa bi bilo preveč vprasanj Uravnovesi in sodeluj z drugimiZačni urejat svoje odnose, najprej odnos do same sebeOh ja... Hvala Vse se začne pri odnosu do sebe... Porkaduš, a sem res tako slaba do sebe? Ja. Žal.
Quote from: sanjalka on October 08, 2014, 10:55:15 AMTea bi še jaz prosila Kako naj ravnam z določeno osebo s strani katere je bilo v tem času spuščenega kar precej strupa.Je čas, da grem naprej sama ali naj poskusim razreševati. Gre za žensko osebo Predvsem se osvobodi pričakovanja glede rezultata vajinega odnosa, ta zahteva hladno logiko razuma, brez zavez, konkretnosti ipd...... Čas je za samostojno pot, na kateri pa se lahko spet kdaj srečata