Author Topic: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE, 4. del  (Read 28190 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline modraVila

• Novinec
  • *
Re: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE, 4. del
« Reply #210 on: December 03, 2014, 07:43:00 AM »
Jutro , a lahko pogledate prosim še za mene, če bom dobila službo še to leto? In če se vidi kaj bom delala . Lepa hvala, da ste me tako lepo sprejeli :-) 
Objemček

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #211 on: December 03, 2014, 08:54:38 AM »
Če bi slučajno še zame kdo lahko pogledal.
Pred nekaj dnevi sem govorila s prijateljico in se mi je kot bumerang vrnilo nekaj iz preteklosti, kar sem mislila, da sem že pustila za sabo. Pa me namesto tega zdaj že nekaj dni vleče dol. Kar nekaj premlevam spet okrog tega in vse skupaj se mi zdi zamalo in nepošteno.
Kaj je tisto v meni, kar me drži v tem oz. "ne pusti", da bi pustila za sabo? Kje je tukaj moja lekcija? Zakaj se mi je vrnilo? Zakaj "moram" tolikokrat premlevati eno in isto?

Hvala!

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #212 on: December 03, 2014, 11:07:29 AM »
Pika moja draga, pogledala sem tarot ... Sicer bom zdaj zasvinjala temo z odgovorom, ker je to tema za druge karte, ampak bi ti rada vseeno predala sporočilo. Tisto nekaj se je vrnilo kot strela z jasnega, spet čisto živo in sveže. Vrača se, ker ne pustiš tega za sabo. Mogoče že misliš, da si pustila, ampak ne spustiš popolnoma. Samovoljno se še držiš in vztrajaš, čeprav si že popolnoma izmozgana in ranjena. Zdi se ti, da bi, če bi vse pustila za sabo, zapustila nekaj, kar ti je vredno, drago ... Mogoče se moraš znebit prepričanja, da ti preteklo na nek način še služi, te osrečuje ... Nočeš spustit 100%. Mogla boš zaključit in it naprej. Ampak boš res mogla čisto do dna, četudi bo bolelo, četudi se ti bo zdelo, da bo kar konec sveta. Ne bo - to bo nov začetek.
« Last Edit: December 03, 2014, 11:09:44 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #213 on: December 03, 2014, 04:11:51 PM »
Hvala, Maja.  :-*
Se nekako najdem v napisanem, čeprav vidim, da nisem dovolj konkretizirala vprašanja.
Šlo je za informacije, ki mi jih je posredovala kolegica glede neke osebe. In mi je zvenelo čisto adijo.
Najrajši bi tisti osebi vrgla nekaj v glavo. Ozkogledost, nespoštljivost in nesramnost do konca.

Ne vem pa, zakaj mi kolegica te informacije sploh nosi pred nos, ker že itak ve, kako me je vse skupaj prizadelo, kako sem vse predelovala, na kaj sem občutljiva, pa je treba drezat, pa je treba pogrevat, pa še preverjat, sploh ne razumem, kako so nekaterim lahko tako pomembna življenja drugih, da se morajo naslajat, pa nos vtikat. A res nimajo svojega življenja al kaj?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #214 on: December 03, 2014, 11:09:19 PM »
Bete pika bete. Pejt mimo, ne zapletaj se. Who cares.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #215 on: December 11, 2014, 11:26:05 AM »
Danes vam pogledam v karte ............

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #216 on: December 11, 2014, 11:37:11 AM »
Tea, z veseljem se postavim v vrsto.  :-*
Med milijon vprašanji, ki me tarejo že po naravi, bi se osredotočila na navezo s kolegom iz tujine, ko sem ravno dobila od njega spet mail.
Za kakšne vrste povezavo gre med nama? Kakšen je namen te naveze oz. globlji pomen?
Bova ostala na vezi dlje časa ali je komunikacija bolj prehodne narave?
Hvala!  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #217 on: December 11, 2014, 11:41:13 AM »
Pika

Veže vaju ustvarjalnost, kreativnost in podobni cilji ..........
Nekako drug v drugem iščeta in najdeta neke vrste stik z najglobljim v sebi ... mogoče varnost v podobnosti v podobnih občutjih, podporo, ki ni nujno izražena na fizičnem nivoju. To je neke vrste zveza, ki je lahko zelo domača, taka, ki jo sicer lahko imamo sami s sabo...
Po moje bosta kar delala skupaj, ustvgarjala in komunicirala .... Na nek način ta vajin odnos zdravi oba
Dokler bosta služila drug drugemu
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #218 on: December 11, 2014, 11:41:41 AM »
No, pa dajmo, kaj moram še naredit, da se ta moja travma odpravi? Res bi rada pustila vse staro in kar mi ne služi več, za seboj.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #219 on: December 11, 2014, 11:43:25 AM »
Saša

Potrebuješ komunikacijo o tem - ali s tvojim partnerjem, ali s pomembnimi drugimi. Fajn je, da si začela o tem razmišljat in komunicirat in razumet povezave.
Neguj odnose in v tem je tudi sporočilo .... samo od sebe bo prešlo ... skozi ogledala pa ozavestilo
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #220 on: December 11, 2014, 11:45:30 AM »
Ja, moj partner pravi, da sem mal smotana, ker se obremenjujem z leti.  ;D Jaz mu pa pravim, da lahko se je njemu oglašat, ker je star komi 25.  :P Skoraj 26.  :P

Bom se še mal pogovorila z njim, se mi zdi pametno, da še dam malo ven vse skupaj.

Hvala ti.

:-*
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #221 on: December 11, 2014, 11:52:23 AM »
Tea, lepo prosim ...
Odnos z neko osebo me zanima ...
Kaj je med nama?
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #222 on: December 11, 2014, 11:52:54 AM »
Ja, moj partner pravi, da sem mal smotana, ker se obremenjujem z leti.  ;D Jaz mu pa pravim, da lahko se je njemu oglašat, ker je star komi 25.  :P Skoraj 26.  :P

Bom se še mal pogovorila z njim, se mi zdi pametno, da še dam malo ven vse skupaj.

Hvala ti.

:-*

saj tole dajenje ven bo trajalo kar celo leto /Saturn Venera Luna/ pa Saturnov povratek - gre za to, da če v prvem ciklu delamo po pričakovanjih drugih, se v drugem ciklu sproži potreba po prepoznavanju svojih vrednot v odnosu. Ta čas bo začinjen /venera in luna/ z močnim delom na odnosu /najprej do sebe/ potem pa tistem in tistih ki jih pač imaš. Ob tem se seveda gradi ne samo tvoja vrednost in to, s kom se deliš, pač pa tudi kje ob tem čutiš varnost in kakšno si želiš.
Se pravi, da dokler proces ne bo zaključen itak ne boš čisto pri sebi  ;)
Zato se tud ni potrebno kaj dost obremenjevat .... Saturn je pač Bog časa - za odraščanje je potreben čas.

Se mi pa zdi, da si v to zvezo stopila iz potrebe po ljubezni in družini..... zdaj boš pa delala test, če je to res tisto, kar v življenju želiš oz. na kakšen samosvoj način si želiš

Pa vso srečo  :-*
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #223 on: December 11, 2014, 11:53:05 AM »
OK še jaz :)

Ali lahko izpolnim cilj, ki sem si ga zadala v določenem obdobju? Torej ali lahko speljem en projekt do marca, ki bi prinesel potem tudi bolj finančno stabilno leto.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #224 on: December 11, 2014, 11:53:49 AM »
Tea, lepo prosim ...
Odnos z neko osebo me zanima ...
Kaj je med nama?

Škorpijon ?! - strast, globina, manipulacija, karma ........... no enostavno vsekakor ni
www.Astro-Star.net