O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (130/149) > >>

Tejka:

--- Quote from: Maja on September 06, 2014, 04:57:44 PM ---
--- Quote from: Tejka on September 06, 2014, 04:51:00 PM ---Če bo kdo pri kartah, kako se bo odvijalo na jobu zaradi tega rukerja... Cela ekipa ga naj* zaradi ene nesposobne kokoši, ki potem dobronameren nasvet vzame kot slabo in se spravlja na ljudi, pa še druge v drek tlači pri nadrejenih :-X

--- End quote ---

Zdi se mi, da ta oseba ne zna nobene stvari izpeljat do konca, potem pa spletkari. Saj revici je težko, ker je taka. :laugh: Malo za šalo, veliko zares.
Sem pogledala še, kako se bo situacija razpletla zate ... Jezna si, ker meniš, da je stvar nate vrgla slabo luč. Skrbi te, da so tvoje sposobnosti zaradi tega potlačene in lahko neopažene. Sama jih poznaš in tudi drugi jih opazijo. Stojiš trdno na svojem mestu - tudi v očeh drugih. Ne skrbi, resnica vedno pride na dan. Bo pa ta oseba s to prakso najverjetneje nadaljevala tudi v prihodnje.

--- End quote ---

Hvala Maja. Jezna sem predvsem, ker ne samo da ga naj* jaz, cela ekipa bo zaradi njenih napak jutri spet delala 2 uri dalj kot bi bilo potrebno.
Jezna ker je prišla do dela, ki ga ne zmore preko veze in vezo ima za zaslombo, ko dela napake, krivdo zanje vali na druge...
Da bo nadaljevala na tak način je žal jasno. Želim le, da bi resnica prišla na dan in da za svoje kikse odgovarja. Pa da njen "support" dojame, da je pač napačna oseba za ta job. Najmanj tri osebe so v ekipi, ki bi to delo 100x bolje opravile, pa nimajo potrebnih vez :-X. Žalostno.

Maja:
Joooj, me zmotijo take zgodbe. Ni pošteno!
Upam, da bodo videli, da ni za tole in bodo v skladu s tem tudi ukrepali.

Škratinja Nagaya:
Bi lahko pretipali enega šoceljna?
No zdaj sva v kontaktu. Chat.
Kakšen potencial ima ta naveza? V katero smer vleče, kaže, moli, stoji, štrli?
Vroče? Hladno? Mehko? Nežno? Čvrsto?
Plodno?
Sorodna duša? Čista duša? Vsi šraufi in vijaki originalni?

Hvala!  :-*

Maja:

--- Quote from: Pika on September 06, 2014, 06:22:32 PM ---Bi lahko pretipali enega šoceljna?
No zdaj sva v kontaktu. Chat.
Kakšen potencial ima ta naveza? V katero smer vleče, kaže, moli, stoji, štrli?
Vroče? Hladno? Mehko? Nežno? Čvrsto?
Plodno?
Sorodna duša? Čista duša? Vsi šraufi in vijaki originalni?

Hvala!  :-*

--- End quote ---

Ta te je pa celo malo izvlekel iz tvoje teme, slepote, čustvene otopelosti.
Naveza je lepo presenečenje zate, si se je razveselila.
Vleče NAPREJ (Kočija, 2 palici).
Lahko bi bil sorodna duša. Isto misleči. Razumevajoč.

Tejka:
Pika moje metanje imaš na whatsapp  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version