O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on September 06, 2014, 06:27:28 PM ---
--- Quote from: Pika on September 06, 2014, 06:22:32 PM ---Bi lahko pretipali enega šoceljna?
No zdaj sva v kontaktu. Chat.
Kakšen potencial ima ta naveza? V katero smer vleče, kaže, moli, stoji, štrli?
Vroče? Hladno? Mehko? Nežno? Čvrsto?
Plodno?
Sorodna duša? Čista duša? Vsi šraufi in vijaki originalni?
Hvala! :-*
--- End quote ---
Ta te je pa celo malo izvlekel iz tvoje teme, slepote, čustvene otopelosti.
Naveza je lepo presenečenje zate, si se je razveselila.
Vleče NAPREJ (Kočija, 2 palici).
Lahko bi bil sorodna duša. Isto misleči. Razumevajoč.
--- End quote ---
Glede njega si mi že metala v privat. ;) To je ta, ki se je javil in se zdaj redno javlja.
Naveza s tujino. Mogoče odprto obzorje... v smislu izvleka iz teme.
Ja, vesela sem te naveze. Tip je faconar.
Ima eno "napako" oz. pač je prijatelj od bivšega. Ga ne omenjava. Niti ne vem, ali sploh ve za dogodek. Ni pomembno v tem trenutku. Itak pa ti ljudje ne sprašujejo nič, ne vtikajo se v nič.
Ja, isto misleči.
Torej zadeva, komunikacija... bo trajala, bi lahko iz tega ven potegnila.
Super. Mi zveni obetavno.
Hvala! :-*
Veš kaj bi te prosila, če lahko še pogledaš.
Kaj ON vidi v meni? Sorodno dušo? Mogoče delovno navezo? Pomoč pri delu? Izmenjavi idej?
Kako me dojema?
Naj omenim, da je imel psihične težave v življenju, depresije.
Hvala!
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tejka on September 06, 2014, 06:40:37 PM ---Pika moje metanje imaš na whatsapp ;)
--- End quote ---
:-*
Maja:
--- Quote from: Pika on September 06, 2014, 06:59:15 PM ---Ve kaj bi te prosila, če lahko e pogleda.
Kaj ON vidi v meni? Sorodno duo? Mogoče delovno navezo? Pomoč pri delu? Izmenjavi idej?
Kako me dojema?
Naj omenim, da je imel psihične teave v ivljenju, depresije.
Hvala!
--- End quote ---
On v tebi vsekakor vidi sorodno dušo - lahko se pogovarjata, lahko sta sproščena in odkrita v svojih mnenjih brez strahu in obremenjenosti, kaj bo kdo rekel. Vidi te hkrati kot zelo resno, globoko, modro osebo in hkrati kot zabavno, sproščeno, odklopljeno. Pozor - iz osebnih izkušenj lahko rečem, da je malo ljudi, ki znajo opazit dve taki skrajnosti oz. pestrost v človeku (seveda, kadar ju človek res ima).
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on September 06, 2014, 07:12:18 PM ---
--- Quote from: Pika on September 06, 2014, 06:59:15 PM ---Veš kaj bi te prosila, če lahko še pogledaš.
Kaj ON vidi v meni? Sorodno dušo? Mogoče delovno navezo? Pomoč pri delu? Izmenjavi idej?
Kako me dojema?
Naj omenim, da je imel psihične težave v življenju, depresije.
Hvala!
--- End quote ---
On v tebi vsekakor vidi sorodno dušo - lahko se pogovarjata, lahko sta sproščena in odkrita v svojih mnenjih brez strahu in obremenjenosti, kaj bo kdo rekel. Vidi te hkrati kot zelo resno, globoko, modro osebo in hkrati kot zabavno, sproščeno, odklopljeno. Pozor - iz osebnih izkušenj lahko rečem, da je malo ljudi, ki znajo opazit dve taki skrajnosti oz. pestrost v človeku (seveda, kadar ju človek res ima).
--- End quote ---
Oooooo, tole je pa zanimivo. 8)
Tip je vsekakor senzibilen, ja. Umetnik... Me je pa videl dvakrat oz. trikrat v življenju, tako da kaj dosti kontaktov v živo še nisva imela. No bomo videli, kam bo pes še pomolil taco.
Od radovednosti mi lasje štrlijo.
V glavnem, super.
Hvala, Maja! :-*
Azeleja:
Maja, prosim za malo razjasnitve ....
Živim pri partnerju in imam občutek, da me njegova starša ne sprejemata prav z veseljem.
Je mogoče ozadje drugačno kot ga zaznavam jaz?
Kako se kaj nakazuje v prihodnosti?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version