O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (132/149) > >>

Maja:

--- Quote from: Azeleja on September 06, 2014, 07:53:05 PM ---Maja, prosim za malo razjasnitve ....
Živim pri partnerju in imam občutek, da me njegova starša ne sprejemata prav z veseljem.
Je mogoče ozadje drugačno kot ga zaznavam jaz?
Kako se kaj nakazuje v prihodnosti?

--- End quote ---

Hm, meni se ne pokaže tako tragično. Vajino partnerstvo sta sprejela, je pa res, da imata precej visoke kriterije za sinovo partnerko - s čimer ne mislim, da jih ti ne izpolnjuješ. Pokažeta se mi kot precej konzervativna, zadržana človeka, ne najbolj odprta v komunikaciji. Navajata se še na "tujo" osebo, s čimer spet nočem reči, da si vsiljivka. Samo precej zaprta sta. Nadaljevalo se bo v podobnem duhu kot zdaj, lahko ju pa nekoliko odpreš tako, da boš ti dala pobudo za komunikacijo. Tako te bosta tudi lažje spoznala in ovrgla morebitne pomisleke. Mogoče občutek, da nisi zaželjena povečuje tudi tvoja zadržanost, ampak se da ta krog prekinit.

Azeleja:

--- Quote from: Maja on September 06, 2014, 07:59:29 PM ---
--- Quote from: Azeleja on September 06, 2014, 07:53:05 PM ---Maja, prosim za malo razjasnitve ....
Živim pri partnerju in imam občutek, da me njegova starša ne sprejemata prav z veseljem.
Je mogoče ozadje drugačno kot ga zaznavam jaz?
Kako se kaj nakazuje v prihodnosti?

--- End quote ---

Hm, meni se ne pokaže tako tragično. Vajino partnerstvo sta sprejela, je pa res, da imata precej visoke kriterije za sinovo partnerko - s čimer ne mislim, da jih ti ne izpolnjuješ. Pokažeta se mi kot precej konzervativna, zadržana človeka, ne najbolj odprta v komunikaciji. Navajata se še na "tujo" osebo, s čimer spet nočem reči, da si vsiljivka. Samo precej zaprta sta. Nadaljevalo se bo v podobnem duhu kot zdaj, lahko ju pa nekoliko odpreš tako, da boš ti dala pobudo za komunikacijo. Tako te bosta tudi lažje spoznala in ovrgla morebitne pomisleke. Mogoče občutek, da nisi zaželjena povečuje tudi tvoja zadržanost, ampak se da ta krog prekinit.

--- End quote ---

Drži, da sta konzervativna, zadržana človeka. Komunikacija je tudi zadržana, jaz pa rada debatiram o vsem, nimam nekih tabu tem. Ja, res sta bolj zaprte sorte. No, bom upoštevala nasvet in začela bolj jaz dajati pobudo za klepet. Zdej sem se malo povlekla vase. Bom prekinila ta krog zadržanosti.
Hvala za tvoj trud in pomoč.

Žarek:
Če ima kdo vprašanje naj napiše.  :)

Pogledam zvečer.

sasa:
Žarek, glede na to, da smo sedaj odpravili pregrado, me zanima, kako kaže z zanositvijo.

Tejka:
Jaz. Moj ta velik mulc, najstnik. Kako bo z njem... Konflikti na vsakodnevni bazi, bluzi 100 na uro,...  :-X

Razmišljala sem, da bi vpisala še eno šolo poleg te, tole bom zgurala nekako do konca. Čisto nekaj drugega kot zdaj. Bi mi koristilo? Bi šlo finančno čez?

Pa še en odnos če mi pogledaš... Res rinem spet v štalo  :-X

Lp
Trenutno en kup nesreče.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version