Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo. Peti del
Škratinja Nagaya:
A če sem jezna danes malo?
Sploh ne. ;)
Maja:
--- Quote from: Pika on July 14, 2014, 02:33:04 PM ---Punkerji, tetoviranci, dolgolasci,... = neprijazneži, zahojenci, banditi, lopovi, kriminalci.
Umetniki, vegetarijanci, vegani, filozofi, geji ... = čudaki, ki se jih je treba izogibati, ker ne razumejo tega sveta in nikoli ne veš, česa so zmožni.
Samske ženske brez otrok, ločene ženske, samohranilke = sramota družbe, razvajenke, s katerimi se ni za petljat.
Toliko v vednost. Samo da mi ne boste kdaj očitali, da vas nisem opozorila. :laugh:
P.s. Ja, v tem stoletju še vedno to slišiš in najbrž niti ni tako osamljen primer.
--- End quote ---
Bom kar skrita doma in tiho. :laugh: :laugh: :laugh:
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on July 14, 2014, 02:46:08 PM ---
--- Quote from: Pika on July 14, 2014, 02:33:04 PM ---Punkerji, tetoviranci, dolgolasci,... = neprijazneži, zahojenci, banditi, lopovi, kriminalci.
Umetniki, vegetarijanci, vegani, filozofi, geji ... = čudaki, ki se jih je treba izogibati, ker ne razumejo tega sveta in nikoli ne veš, česa so zmožni.
Samske ženske brez otrok, ločene ženske, samohranilke = sramota družbe, razvajenke, s katerimi se ni za petljat.
Toliko v vednost. Samo da mi ne boste kdaj očitali, da vas nisem opozorila. :laugh:
P.s. Ja, v tem stoletju še vedno to slišiš in najbrž niti ni tako osamljen primer.
--- End quote ---
Bom kar skrita doma in tiho. :laugh: :laugh: :laugh:
--- End quote ---
Maja, ti si samo dolge rokave navleci in naprej gobezdaj, da boš manj sumljiva.
Jaz bom pa gola in tiho. Bom skoraj nesumljiva. :laugh:
Maja:
No, od spredaj izgledam skoraj normalno.
Po normah.
Po tistih normah.
Po izpetih normah.
Po normah iz prejšnjega milenija :laugh:
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on July 14, 2014, 02:55:49 PM ---No, od spredaj izgledam skoraj normalno.
Po normah.
Po tistih normah.
Po izpetih normah.
Po normah iz prejšnjega milenija :laugh:
--- End quote ---
Le glej, da komu ne obrneš hrbta v neprimernem trenutku.
No v bistvu lahko vskočim jaz in za srhljivo hrbtno podobo okrivim čudne substance, ki sem mu jih kot pripadnica čudaške rase vsula v pijačo.
Tako si lahko izmenjujeva nenormalnost. :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version