Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on August 07, 2014, 06:25:55 PMQuote from: Jernej on August 07, 2014, 06:21:06 PMQuote from: Maja on August 07, 2014, 06:16:47 PMNo, no, kaj vas je pa tako razburilo?Nemogoče definirat, ker manjka "tup".Če padeš iz prvega nadstropja, gre takole: "Tup - Aaaaaaaaa....aaaaaaaaaa!!!"Če padeš iz dvanajstega nadstropja pa: "Aaaaaaaaaaaaaa....aaaaaa - tup!"Ne verjamem. Daj raziskat študentom na vajah Kolikor sem razumel iz konteksta na forumu so to neki likovni umetniki. Naj naslikajo padec iz 12 nastropja. Slog po izbiri.Je pa danes res čuden dan. Tudi stranke se bolj samopašno obnašajo...
Quote from: Jernej on August 07, 2014, 06:21:06 PMQuote from: Maja on August 07, 2014, 06:16:47 PMNo, no, kaj vas je pa tako razburilo?Nemogoče definirat, ker manjka "tup".Če padeš iz prvega nadstropja, gre takole: "Tup - Aaaaaaaaa....aaaaaaaaaa!!!"Če padeš iz dvanajstega nadstropja pa: "Aaaaaaaaaaaaaa....aaaaaa - tup!"Ne verjamem.
Quote from: Maja on August 07, 2014, 06:16:47 PMNo, no, kaj vas je pa tako razburilo?Nemogoče definirat, ker manjka "tup".Če padeš iz prvega nadstropja, gre takole: "Tup - Aaaaaaaaa....aaaaaaaaaa!!!"Če padeš iz dvanajstega nadstropja pa: "Aaaaaaaaaaaaaa....aaaaaa - tup!"
No, no, kaj vas je pa tako razburilo?
Vlomili so mi v klet Vedeli so kaj odnesti. Neobarok mizo... Je bila namenjena za prodajo, da se vsaj minus pokrije....
Quote from: Tejka on August 07, 2014, 06:50:16 PMVlomili so mi v klet Vedeli so kaj odnesti. Neobarok mizo... Je bila namenjena za prodajo, da se vsaj minus pokrije....
Bila na terapiji in že celo popoldne ust ne morem odpret.Vse, kar spravim iz sebe, je: "B bbb b b bbbbb bb bb bbb b b b b."
Jaz sem tudi vsake toliko kakšen dan čisto zanič. Danes je že tak dan ... Tako vreme, jaz sem pa dan presedela v dnevni sobi. Še skuhat se mi ni dalo ... Zdaj me je mož peljal na pizzo in na 1dl rdečega ... Pa nisem slabe volje, bolj apatična ... Vseeno mi je za vse.
Quote from: Pika on August 08, 2014, 05:49:18 PMBila na terapiji in že celo popoldne ust ne morem odpret.Vse, kar spravim iz sebe, je: "B bbb b b bbbbb bb bb bbb b b b b."Katero temo sta pa imeli, da zdaj ust ne mores odpret?
Boli. K sreči manj.Danes (ali pa jutri, pojutrišnjem) se bom olajšala še z enim mailom.Poslala ga ne bom takoj. Bom počakala. Kaj jaz vem, na kaj.