Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on July 14, 2014, 02:33:04 PMPunkerji, tetoviranci, dolgolasci,... = neprijazneži, zahojenci, banditi, lopovi, kriminalci.Umetniki, vegetarijanci, vegani, filozofi, geji ... = čudaki, ki se jih je treba izogibati, ker ne razumejo tega sveta in nikoli ne veš, česa so zmožni.Samske ženske brez otrok, ločene ženske, samohranilke = sramota družbe, razvajenke, s katerimi se ni za petljat.Toliko v vednost. Samo da mi ne boste kdaj očitali, da vas nisem opozorila. P.s. Ja, v tem stoletju še vedno to slišiš in najbrž niti ni tako osamljen primer.Hahaha spadam med vse tri skupine. Se me je za izogibati. Na 20 metrov najmanj
Punkerji, tetoviranci, dolgolasci,... = neprijazneži, zahojenci, banditi, lopovi, kriminalci.Umetniki, vegetarijanci, vegani, filozofi, geji ... = čudaki, ki se jih je treba izogibati, ker ne razumejo tega sveta in nikoli ne veš, česa so zmožni.Samske ženske brez otrok, ločene ženske, samohranilke = sramota družbe, razvajenke, s katerimi se ni za petljat.Toliko v vednost. Samo da mi ne boste kdaj očitali, da vas nisem opozorila. P.s. Ja, v tem stoletju še vedno to slišiš in najbrž niti ni tako osamljen primer.