NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Par kilometrska kolona na cesti, premikanje seveda po polžje, dež se vlije pa neha, se vlije pa neha, se vlije pa neha...
Mož mi je pokazal svojo veliko škatlo s posušeno šentjanževko.Pravi, da mi bo iz tega kuhal čaj za mojo nizozemsko depro.K sreči sem v taki depri, da še zafarbat ne utegnem.
Quote from: Pika on July 22, 2014, 09:02:42 PMMož mi je pokazal svojo veliko škatlo s posušeno šentjanževko.Pravi, da mi bo iz tega kuhal čaj za mojo nizozemsko depro.K sreči sem v taki depri, da še zafarbat ne utegnem.Da ti ne bo še kaj drugega zraven zakuhal ...
Quote from: Maja on July 23, 2014, 06:48:38 AMQuote from: Pika on July 22, 2014, 09:02:42 PMMož mi je pokazal svojo veliko škatlo s posušeno šentjanževko.Pravi, da mi bo iz tega kuhal čaj za mojo nizozemsko depro.K sreči sem v taki depri, da še zafarbat ne utegnem.Da ti ne bo še kaj drugega zraven zakuhal ... Ne kapiram, kje je lahko izvedel.
Quote from: Pika on July 23, 2014, 08:07:41 AMQuote from: Maja on July 23, 2014, 06:48:38 AMQuote from: Pika on July 22, 2014, 09:02:42 PMMož mi je pokazal svojo veliko škatlo s posušeno šentjanževko.Pravi, da mi bo iz tega kuhal čaj za mojo nizozemsko depro.K sreči sem v taki depri, da še zafarbat ne utegnem.Da ti ne bo še kaj drugega zraven zakuhal ... Ne kapiram, kje je lahko izvedel. Lahko se je kar na forum prisesal? Eden od članic vem, da se je